15 простих рецептів курячих крилець в аерогрилі

Запечені курячі крильця в аерогрилі відмінно доповнять твою сімейну вечерю або святковий стіл. Вони можуть бути як закускою, так і основною стравою. А якщо не знаєш, як їх приготувати – тоді ми поділимося 15 найкращими рецептами!

Зміст

  • 1. Курячі крильця з томатом в аерогрилі
  • 2. Курячі крильця з соєвим соусом в аерогрилі
  • 3. Курячі крильця зі сметаною та кетчупом в аерогрилі
  • 4. Курячі крильця в глазурі в аерогрилі
  • 5. Хрусткі курячі крильця в аерогрилі
  • 6. Курячі крильця в паніровці в аерогрилі
  • 7. Курячі крильця з медом в аерогрилі
  • 8. Курячі крильця з лимоном в аерогрилі
  • 9. Курячі крильця барбекю в аерогрилі
  • 10. Курячі крильця з майонезом та часником в аерогрилі
  • 11. Курячі крильця з імбиром в аерогрилі
  • 12. Курячі крильця в гірчичному маринаді в аерогрилі
  • 13. Курячі крильця з аджикою та табаско в аерогрилі
  • 14. Курячі крильця в апельсиновому маринаді в аерогрилі
  • 15. Курячі крильця Баффало в аерогрилі
  • 1. Курячі крильця з томатом в аерогрилі

    Неймовірно апетитний колір і аромат, а який смак!

    Тобі знадобиться: 800 г курячих крилець, 2 ст.л. томатної пасти, 2 ст. майонезу, 1 ст.л. меду, 2 ст.л. соєвого соусу, 8 зубчиків часнику, спеції.

    Приготування: Замарин крильця в соєвому соусі з подрібненим часником і спеціями на півгодини. Після чого запікайте їх на решітці аерогрилю 15 хвилин при 190 градусах. Можеш також влити на дно чаші трохи води, щоб крильця вийшли ніжнішими. Змішай томатну пасту, майонез та мед. Обмасти крильця цим соусом і запікати ще 5 хвилин при 220 градусах.

    2. Курячі крильця з соєвим соусом в аерогрилі

    Легкий, але дуже вдалий маринад із мінімуму інгредієнтів.

    Тобі знадобиться: 800 г курячих крилець, 4 ст.л. оливкової олії, 2 ст.л. соєвого соусу, паприка, хмелі-сунелі, сушений часник.

    Приготування: Змішай оливкову олію, соєвий соус та спеції за смаком. Замаринуй крильця мінімум на півгодини. Після чого виклади їх у форму, залий маринадом, що залишився, і запікай 25 хвилин в аерогрилі при 200 градусах.

    3. Курячі крильця зі сметаною та кетчупом в аерогрилі

    Доступний рецепт, інгредієнти для якого знайдуться у будь-якому холодильнику.

    Зараз читають:15 найкращих салатів з креветками та пекінською капустою

    Тобі знадобиться: 750 г курячих крилець, 5 ст.л. сметани, 1,5 ст. кетчупу, 1,5 ст.л. соєвого соусу, 2-4 зубчики часнику, спеції.

    Приготування: Змішай сметану, кетчуп, соєвий соус, подрібнений часник та улюблені спеції. Обмасти і залиши курячі крильця в холодильнику на кілька годин. Запікай крильця 25-30 хвилин на решітці аерогрилю при 200 градусах.

    4. Курячі крильця в глазурі в аерогрилі

    Спеціально для любителів азіатської кухні. Посип готові крильця кунжутом або зеленою цибулею.

    Тобі знадобиться: 600 г курячих крилець, 50 мл соєвого соусу, 2 ст.л. меду, 25 г вершкового масла|мастила|, соус Шрирача, спеції.

    Приготування: Натріть крильця спеціями і запікайте 10 хвилин в аерогрилі при 200 градусах. Змішай розтоплене вершкове масло, соєвий соус, мед та трохи Шрирачі. Нагрій глазур до кипіння, залий нею курячі крила та запікай ще 5-7 хвилин.

    5. Хрусткі курячі крильця в аерогрилі

    Такі крильця стануть чудовою закускою до келиха пива!

    Тобі знадобиться: 500 г курячих крилець, 1 ст.л. олії, 0,5 ч.л. солі, 1 ч. л. паприки, мелений червоний перець.

    Приготування: Рівномірно натріть крильця олією зі спеціями. Запікай їх 20 хвилин на решітці аерогрилю при 180 градусах, але перевертай кожні 5 хвилин. Далі збільш температуру до 200 градусів і готуй крильця ще 5-8 хвилин.

    6. Курячі крильця в паніровці в аерогрилі

    Можна використовувати навіть не цілі крильця, а м'ясистіші фаланги.

    Тобі знадобиться: 10-12 курячих крилець, 2 ст.л. соєвого соусу, спеції, 1 яйце, 100 г панірувальних сухарів.

    Замаринуй крильця в соєвому соусі зі спеціями на півгодини . Після чого вмочіть їх у збите яйце і обваляй у панірувальних сухарях. Запікай курячі крильця 15-20 хвилин в аерогрилі при 180 градусах на високій швидкості.

    7. Курячі крильця з медом в аерогрилі

    Ще один варіант медового маринаду із яскравим солодко-солоним смаком.

    Тобі знадобиться: 800 г курячих крилець, 2 ст.л. меду, 3 ст.л. соєвого соусу, 1 ст.л. оливкової олії, 3 зубчики часнику.

    Приготування: Змішай всі інгредієнти для маринаду і замаринуй у ньому курячі крильця на 1 годину в холодильнику. Потім виклади їх на середню решітку аерогрилю та запікай 15-20 хвилин при 235 градусах на середній швидкості. Переверніть за 5-7 хвилин до кінця готування.

    Зараз читають:20 чудових закусок з огірків на зиму

    8. Курячі крильця з лимоном в аерогрилі

    Лимонний сік, як і інша кислота, завжди робить м'ясо дуже ніжним.

    Тобі знадобиться: 400 г курячих крилець, 30 мл оливкової олії, 20 мл лимонного соку, спеції, ароматні трави.

    Приготування: Змішай оливкову олію, лимонний сік, спеції та ароматні трави до смаку. Залий крильця цим маринадом, перемішай і прибери на півгодини в холодильник. Запікай їх 20 хвилин у чаші аерогрилю при 180 градусах.

    9. Курячі крильця барбекю в аерогрилі

    Дуже смачні крильця виходять не тільки в соусі барбекю, а й у ткемалі.

    Тобі знадобиться: 500 г курячих крилець, 1/2 склянки соусу барбекю, 5 ст.л. соєвого соусу, 1 ст.л. рослинної олії, 2 зубчики часнику, спеції.

    Приготування: Змішай соус барбекю, соєвий соус, олію, подрібнений часник та спеції. Замарин і прибери курячі крильця в холодильник на ніч. Після чого злий зайвий маринад і запікайте крильця 20 хвилин на верхній решітці аерогрилю при 250 градусах.

    10. Курячі крильця з майонезом та часником в аерогрилі

    Для дієтичної версії можна замінити майонез йогуртом або сметаною.

    Тобі знадобиться: 700 г курячих крилець, 2 ст.л. майонезу, 4 зубчики часнику, спеції.

    Приготування: Змішай майонез, подрібнений часник та спеції. Натріть курячі крильця цим маринадом і прибери їх на 1 годину в холодильник. Запікай крильця приблизно 20 хвилин в аерогрилі при 230 градусах на середній швидкості вентилятора, але переверни їх один раз у середині готування.

    11. Курячі крильця з імбиром в аерогрилі

    Цей рецепт точно припаде до душі любителям пікантних маринадів.

    Тобі знадобиться: 500 г курячих крилець, 1 ст.л. соєвого соусу, 1 ст.л. томатного соусу чи томатної пасти, 1 ст.л. меду, 1 ст. лимонного соку, 1 ч. л. тертого імбиру.

    Приготування: Змішай всі інгредієнти для маринаду і добре обмасти їм курячі крильця. Прибери їх у холодильник мінімум на 3-4 години, а потім запікайте 15-20 хвилин у чаші аерогрилю при 200 градусах.

    12. Курячі крильця в гірчичному маринаді в аерогрилі

    Смак маринаду завжди буде різним залежно від конкретного виду гірчиці.

    Зараз читають:20 найкращих рецептів коктейлів з джином

    Тобі знадобиться: 1 кг курячих крилець, 2 ст.л. гірчиці, 2 ст. оливкової олії, 2 ст.л. меду, спеції.

    Приготування: Натріть крильця улюбленими спеціями. Змішай олію, гірчицю та мед. Обмасти крила цим маринадом і прибери на півгодини в холодильник. Запікай 15-20 хвилин в аерогрилі при 235 градусах, але переверни один раз у процесі.

    13. Курячі крильця з аджикою та табаско в аерогрилі

    Кількість тютюну залежить від того, наскільки гострі крильця ти віддаєш перевагу.

    Тобі знадобиться: 600 г курячих крилець, 1 цибулина, 3 зубчики часнику, 1,5 ст.л. соєвого соусу, 1 ст.л. гірчиці, 2,5 ст. соусу чилі, 0,5 ч.л. соусу Табаско, 0,5 ст.л. оливкової олії, 0,5 ст.л. аджики, спеції.

    Приготування: Дрібно нарубай цибулю з часником і змішай їх з рештою інгредієнтів для маринаду. Натріть крильця цією сумішшю і залиши в холодильнику на кілька годин або навіть на добу. Запікай всі 20-25 хвилин в аерогрилі при 250 градусах, переверни за потребою.

    14. Курячі крильця в апельсиновому маринаді в аерогрилі

    Щоб потім було легко відмивати чашу, застели її пергаментом.

    Тобі знадобиться: 800 г курячих крилець, 2 апельсини, 3 ст.л. соєвого соусу, 5 зубчиків часнику, 0,5-1 ст.л. коричневий цукор, сіль, спеції, пластівці чилі.

    Змішай апельсиновий сік, цедру, подрібнений часник, соєвий соус, цукор і всі спеції. Замарин курячі крильця на кілька годин в цій суміші і потім запікати їх приблизно 20 хвилин в аерогрилі при 200 градусах.

    15. Курячі крильця Баффало в аерогрилі

    Знамениті курячі крильця без зайвого жиру від фритюру.

    Тобі знадобиться: 1 кг курячих крилець, 4 ст.л. вершкового масла|мастила|, 1/2 склянки гострого томатного соусу, сіль|соль|, спеції.

    Приготування: Натріть крильця спеціями і сіллю, виклади їх у кошик аерогрилю, щоб вони не стикалися між собою. Запікай 12 хвилин при 180 градусах, переверни та запікай ще стільки ж з іншого боку. Після чого збільши температуру до 200 градусів і запікай ще 5-7 хвилин до скоринки. Змішай розтоплене вершкове масло з гострим томатним соусом і полів їм курячі крильця перед подачею.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *