15 незрівнянних рецептів свинячої корейки на сковороді

Свинячу корейку можна приготувати десятками різних способів, у тому числі на сковороді. Це дуже зручний та швидкий варіант, особливо якщо не хочеться розігрівати духовку. Корейка у своїй може бути як у кістки, і без. Зібрали для тебе найкращі рецепти у цій добірці!

Зміст

  • 1. Свиняча корейка на кістки з розмарином
  • 2. Свиняча корейка в соєвому соусі та гірчиці на сковороді
  • 3. Свиняча корейка на сковороді-гриль
  • 4. Свиняча корейка із соєвим соусом на сковороді
  • 5. Свиняча корейка з лимонним соком та паприкою на сковороді
  • 6. Шніцель зі свинячої корейки на кістки
  • 7. Свиняча корейка у яєчному клярі на сковороді
  • 8. Свиняча корейка із яблуками на сковороді
  • 9. Свиняча корейка у медовому соусі на сковороді
  • 10. Свиняча корейка із овочами на сковороді
  • 11. Свиняча корейка з помідорами та сиром на сковороді
  • 12. Відбивні зі свинячої корейки з майонезом
  • 13. Свиняча корейка з картоплею на сковороді
  • 14. Фарширована свиняча корейка на сковороді
  • 15. Свиняча корейка у бульйоні на сковороді
  • 1. Свиняча корейка на кістки з розмарином

    Найпростіший рецепт ніжної смаженої свинини з ароматними травами.

    Тобі знадобиться: 500 г свинячої корейки на кістки, 2 гілочки розмарину, спеції.

    Приготування: Наріж корейку на порційні шматки, приправ та обсмаж на середньому вогні з двох сторін у мінімальній кількості олії. Виклади зверху розмарин та доведи кілька хвилин до готовності під кришкою.

    2. Свиняча корейка в соєвому соусі та гірчиці на сковороді

    Рекомендуємо використовувати антипригарну сковороду без додаткової олії.

    Тобі знадобиться: 700 г свинячої корейки, 70 мл соєвого соусу, 30 мл олії, 2 ст.л. гірчиці, спеції.

    Приготування: Змішай масло, гірчицю, соєвий соус та спеції. Наріж свинячу корейку на шматки, замаринуй на 1-2 години при кімнатній температурі та обсмаж на середньому вогні до готовності по 6-8 хвилин з кожного боку.

    3. Свиняча корейка на сковороді-гриль

    Сковорода-гриль дає цей гарний візерунок на обсмаженому м'ясі.

    Зараз читають:Як приготувати дієтичну рибу?

    Тобі знадобиться: 400 г свинячої корейки, 1 ч.л. олії, сіль, мелений чорний перець.

    Приготування: Наріж свинячу корейку на стейки і змасти їх олією. Обсмажити на розігрітій сковороді по 3 хвилини з кожного боку, притискаючи лопаткою. Після чого посолити і поперчити, накрити стейки фольгою і залишити їх на 5-7 хвилин постояти.

    4. Свиняча корейка із соєвим соусом на сковороді

    Цікавий рецепт свинячих відбивних в азіатському стилі.

    Тобі знадобиться: 400 г свинячої корейки, 5 ст. соєвого соусу, 0,5 ч.л. коричневого цукру, 0,5 ч. л. імбиру, 2 зубчики часнику, спеції.

    Приготування: Змішай соєвий соус, цукор, подрібнений часник, імбир та спеції. Наріж свинячу корейку, відбий і замарин її на 3-4 години в холодильнику. Обсмажити м'ясо на сковороді в невеликій кількості олії з двох сторін.

    5. Свиняча корейка з лимонним соком та паприкою на сковороді

    Ще один простий та смачний спосіб замаринувати корейку перед смаженням.

    Тобі знадобиться: 1 свиняча корейка на кістки, по 1 ч.л. паприки та сушених трав, спеції, 1 ч.л. лимонного соку, 1 ст. рослинного масла.

    Змішай масло, лимонний сік і всі спеції. Натрій корейку маринадом, залишився на 1 годину і обсмаж до готовності з двох сторін у невеликій кількості масла.

    6. Шніцель зі свинячої корейки на кістки

    Традиційно шницель із корейки готується саме на сковороді.

    Тобі знадобиться: 1 шматок свинячої корейки на кістки, 1 яйце, 1-1,5 ст. муки|борошна|, 2 ст.л. панірувальних сухарів, 1 ч.л. гірчиці, спеції.

    Приготування: Відби свинину, приправ, змасти гірчицею і залиш на 10 хвилин. Після чого вмочіть її в борошно, потім – в яйце, а далі – в панірувальні сухарі. Обсмажити шницель на сковороді з двох сторін.

    7. Свиняча корейка у яєчному клярі на сковороді

    Крім пшеничного борошна, дуже смачно виходить і з кукурудзяною.

    Тобі знадобиться: 1 кг свинячої корейки, 2 яйця, 6 ст. борошна, спеції.

    Приготування: Наріж корейку на шматки, приправ і обваляй у борошні. Вмочіть у збиті яйця і обсмаж на середньому вогні з двох сторін до готовності.

    Зараз читають:Котлети зі свинячої печінки: 15 чудових рецептів на будь-який смак

    8. Свиняча корейка із яблуками на сковороді

    Приголомшливий аромат стоятиме на всю кухню ще в процесі приготування.

    Тобі знадобиться: 500 г свинячої корейки, 2 яблука, 1 ч.л. яблучного оцту, 100 г цибулі, 1/4 склянки яблучного соку, спеції.

    Приготування: Наріж корейку на стейки, приправ на смак і обсмаж по 2 хвилини з двох сторін. Окремо обсмаж подрібнену цибулю та яблука до золотистості. Додай яблучний сік і оцет, трохи протушкуй цей соус до загусання і виклади в нього свинину. Готуйте все разом під кришкою ще 5 хвилин на слабкому вогні.

    9. Свиняча корейка у медовому соусі на сковороді

    Дуже смачна карамелізована свинина, яка дуже швидко готується.

    Тобі знадобиться: 3-4 шматки свинячої корейки, 40 г вершкового масла, 100 г меду, 100 мл води, 6 зубчиків часнику, 2 ст. яблучного оцту, спеції.

    Приготування: Приправ та обсмаж свинячу корейку з двох сторін до рум'яності. Окремо обсмаж подрібнений часник на вершковому маслі, додай мед, воду та яблучний оцет, і трохи протушкуй соус. Виклади в нього корейку та туши ще кілька хвилин.

    10. Свиняча корейка із овочами на сковороді

    Вибирай будь-які овочі на свій смак або візьми готову суміш.

    Тобі знадобиться: 200 г свинячої корейки, по 60 г цибулі, болгарського перцю та моркви, по 150 г кабачків, баклажанів та печериць, спеції.

    Приготування: Наріж свинину, обсмаж її в маслі до рум'яності, додай цибулю і смажу ще 3-4 хвилини. Додай моркву та перець, а ще через 3-4 хвилини – гриби та інші овочі. Туши всі разом до готовності і приправ за смаком.

    11. Свиняча корейка з помідорами та сиром на сковороді

    Набагато швидше та простіше, ніж запікати такі ж відбивні у духовці.

    Тобі знадобиться: 3 шматки свинячої корейки, 1 помідор, 1 цибулина, 4 зубчики часнику, 60 г твердого сиру, спеції.

    Зроби на шматках корейки поперечні надрізи з двох сторін . Змішай її зі спеціями, подрібненою цибулею та часником, залиш на 20 хвилин і обсмаж 5 хвилин з одного боку в невеликій кількості олії. Переверни, смажу ще 5 хвилин, виклади навколо неї цибулю з маринаду, а зверху – часточки помідора. Присип тертим сиром і готуй ще 5 хвилин під кришкою.

    Зараз читають:20 рецептів пасти болоньєзе для тих, хто любить смачно поїсти

    12. Відбивні зі свинячої корейки з майонезом

    Ніжний кляр і ще соковитіша свинина для сімейної вечері.

    Тобі знадобиться: 350 г свинячої корейки, 1 яйце, 1 ст. майонезу, 2 ст.л. борошна, спеції.

    Приготування: Змішай однорідний кляр з яйця, майонезу, борошна та спецій. Наріж корейку на відбивні, вмочіть в кляр і обсмаж з двох сторін до однорідності.

    13. Свиняча корейка з картоплею на сковороді

    Для яскравішого аромату додай ще гілочку чебрецю або розмарину.

    Тобі знадобиться: 5 картоплин, 4 шматки свинячої корейки, 1/2 лимона, спеції.

    Приготування: Картопля наріж кубиком, обсмаж до рум'яності, влий 1/2 склянки води та туші 5 хвилин під кришкою. Приправ корейку, обсмаж її з одного боку до рум'яності, переверни, виклади на неї лимонні часточки і жар до готовності. Додай картоплю та прогрій все разом ще пару хвилин.

    14. Фарширована свиняча корейка на сковороді

    За бажання, начинка може бути абсолютно будь-якою.

    Тобі знадобиться: 250 г свинячої корейки, 200 г печериць, 80 г цибулі, 1 яйце, 2 ст.л. борошна, спеції.

    Зроби глибокий розріз у корейці . Злегка відби м'ясо і приправ за смаком. Подрібни цибулю та гриби, обсмаж їх до готовності і вклади в цю кишеню. Обваляй корейку в борошні, вмочіть в яйце і обсмаж на слабкому вогні до готовності з двох сторін.

    15. Свиняча корейка у бульйоні на сковороді

    Така корейка добре протушиться і буде ще ніжнішою, ніж зазвичай.

    Тобі знадобиться: 400 г свинячої корейки, спеції, оливкова олія, 200 мл бульйону.

    Приготування: Приправте корейку за смаком і обсмажте шматки в маслі з двох сторін по 2 хвилини. Влий бульйон, щоб він практично покривав м'ясо, доведи до кипіння і туші 20-25 хвилин під кришкою на слабкому вогні.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *