15 листкових салатів з корейською морквою, які варто приготувати

Незважаючи на те, що корейська морква – вже готова самостійна закуска, її часто додають і до інших страв. А особливо – у листкові салати. Сьогодні хочемо докладніше зупинитись саме на цьому оригінальному варіанті. Зібрали для тебе добірку найкращих рецептів! Якщо морква надто довга – злегка подрібни її ножем.

Зміст

  • 1. Листковий салат з корейською морквою та копченою куркою
  • 2. Листковий салат з курячим філе та корейською морквою
  • 3. Листковий салат з корейською морквою та маринованими грибами
  • 4. Листковий салат з корейською морквою та кукурудзою
  • 5. Листковий салат з корейською морквою та плавленим сиром
  • 6. Листковий салат з картоплею та корейською морквою
  • 7. Листковий салат з корейською морквою та печерицями
  • 8. Листковий салат з ковбасою та корейською морквою
  • 9. Листковий салат з курячою печінкою та корейською морквою
  • 10. Листковий салат з куркою, огірками та корейською морквою
  • 11. Листковий салат з корейською морквою та ківі
  • 12. Листковий салат з корейською морквою та консервованим тунцем
  • 13. Листковий салат з корейською морквою та чорносливом
  • 14. Листковий салат з яловичиною та корейською морквою
  • 15. Листковий салат з рибними консервами та корейською морквою
  • 1. Листковий салат з корейською морквою та копченою куркою

    Досить швидкий, тому що не потрібно нічого довго готувати.

    Тобі знадобиться: 250 г копченої курки, 4 яйця, 1 огірок, 150 г корейської моркви, 100 г твердого сиру, майонез.

    Приготування: Відвари яйця круто, розділи їх на білки та жовтки, і натрі окремо. Натрій сир на тертці, а копчену курку та огірок – наріж дрібним кубиком. Виклади шарами курку, корейську моркву, сир, огірки, яєчні білки та жовтки. Змащуй шари майонезом.

    2. Листковий салат з курячим філе та корейською морквою

    Рекомендуємо відварити або запекти курку заздалегідь, щоб вона точно охолола.

    Тобі знадобиться: 250 г курячого філе, 130 г корейської моркви, 100 г твердого сиру, 3 яйця, майонез.

    Приготування: Відвари курку та яйця до готовності. Відокремили жовтки від білків і натріть їх на тертці. Так само натрій сир, а курку – дрібно наріж. Виклади першим шаром курку, потім – корейську моркву, а далі – сир та білки з жовтками. Промазуйте шари салату сіточкою з майонезу.

    3. Листковий салат з корейською морквою та маринованими грибами

    Ситний салат, яким дуже легко нагодувати навіть голодних гостей.

    Тобі знадобиться: 250 г курячого філе, 250 г корейської моркви, 350 г маринованих грибів, 150 г твердого сиру, 1 цибулина, 4 яйця, майонез.

    Зараз читають:15 чудових рецептів пирогів на сковороді

    Приготування: Відвари куряче філе та яйця. Дрібно наріж цибулю, а якщо вона сильно гірка – залий оцтом на час. Подрібни курку, виклади її першим шаром і змасти майонезом. Далі виклади цибулю, нарізані гриби та знову майонез. Потім терті яйця, корейська морква, знову майонез і зверху тертий сир.

    4. Листковий салат з корейською морквою та кукурудзою

    При бажанні прикрась готовий салат ще невеликою кількістю моркви або зеленню.

    Тобі знадобиться: 300 г курячого філе, 250 г корейської моркви, 150 г консервованої кукурудзи, 100 г твердого сиру, 50 г цибулі, 3 яйця, майонез.

    Приготування: Відвари курку та яйця. Цибулю дрібно наріж і ошпари окропом. Яйця та сир натрій на тертці, а куряче філе – наріж дрібним кубиком. Виклади шарами курку, цибулю, корейську моркву, яйця, кукурудзу та сир. Змащуй шари майонезом.

    5. Листковий салат з корейською морквою та плавленим сиром

    Ще один варіант листкового салату із простих та доступних інгредієнтів.

    Тобі знадобиться: 200 г курячого філе, 100 г корейської моркви, 1 плавлений сир, 2 яйця, майонез.

    Приготування: Відвари куряче філе та яйця до готовності. Натрій яйця і плавлений сир на великій тертці, а курку – дрібно наріж. Виклади шарами корейську моркву, курку, сир та яйця. Злегка промазуйте шари салату майонезом.

    6. Листковий салат з картоплею та корейською морквою

    Такий багатокомпонентний салат точно нікого не залишить байдужим.

    Тобі знадобиться: 250 г копченої курки, 250 г маринованих печериць, 1 жменю волоських горіхів, 150 г твердого сиру, 120 г корейської моркви, 2-3 картоплини, 4 яйця, майонез.

    Приготування: Відвари яйця та картоплю. Натріть їх на тертці разом із сиром, дрібно наріж копчену курку та печериці, подрібни горіхи. Виклади шарами половину корейської моркви, половину сиру, половину яєць та половину картоплі. Потім виклади курку, гриби та горіхи. А потім – картопля, яйця, сир і морква. Змащуй шари невеликою кількістю майонезу.

    7. Листковий салат з корейською морквою та печерицями

    Не тільки смачне, а й традиційно поживне поєднання в одному салаті.

    Тобі знадобиться: 200 г курячого філе, 1 цибулина, 3 яйця, 200 г печериць, 150 г корейської моркви, 100 г твердого сиру, майонез.

    Приготування: Відвари і дрібно наріж курку. Окремо відвари і натрій на тертці яйця. Подрібни та обсмаж печериці з цибулею до готовності. Натрій сир на великій тертці. Виклади шарами курку, гриби, корейську моркву, яйця та сир. Промазуйте кожен шар салату невеликою кількістю майонезу.

    Зараз читають:20 найсмачніших рецептів варення з персиків

    8. Листковий салат з ковбасою та корейською морквою

    Салат з дуже яскравим та пікантним смаком, який дає не лише моркву, а й гриби з огірками.

    Тобі знадобиться: 200 г корейської моркви, 200 г маринованих грибів, 300 г вареної ковбаси, 200 г твердого сиру, 3 картоплини, 3 маринованих огірка, 1 пучок зеленої цибулі, 1 пучок кропу, майонез.

    Приготування: Відвари і наріж кубиком картоплю. Дрібно наріж ковбасу та огірки, подрібни всю зелень і натрій сир на тертці.

    Виклади у форму мариновані печериці капелюшками вниз, на них виклади зелень і картопля, і щільно утрамбуй. Змасти майонезом, додай огірки і знову змасти майонезом. Далі – шар ковбаси, майонез, корейська морква, майонез та ще трохи тертого сиру. Акуратно переверни форму на блюдо, щоб салат був грибними капелюшками вгору.

    9. Листковий салат з курячою печінкою та корейською морквою

    Можеш використовувати і свинячу або яловичу печінку, але куряча ніжніше.

    Тобі знадобиться: 300 г курячої печінки, 4 яйця, 300 г солоних огірків, 200 г корейської моркви, 300 г печериць, 120 г цибулі, майонез.

    Приготування: Подрібни та обсмаж до готовності гриби з цибулею. Відварити яйця круто і натрій на тертці білки і жовтки окремо один від одного. Курячу печінку відваріть до готовності і дрібно наріж. Солоні огірки натрі на великій тертці. Виклади шарами яєчні білки, смажені печериці, корейську моркву, печінку, огірки та жовтки. Промазуйте шари майонезом і прикрась салат.

    10. Листковий салат з куркою, огірками та корейською морквою

    Гарний і яскравий, а ще дуже легкий салат.

    Тобі знадобиться: 200 г курячого філе, 150 г корейської моркви, 1 огірок, 1/2 склянки консервованої кукурудзи, 70 г твердого сиру, майонез чи йогурт.

    Приготування: Куряче філе відвари і наріж дрібним кубиком. Так само наріж огірок, а сир – натрій на тертці. Виклади шарами курку, кукурудзу, огірок, корейську моркву та тертий сир. Промазуйте шари майонезом або йогуртом зі спеціями.

    11. Листковий салат з корейською морквою та ківі

    Незвичайний рецепт для любителів екзотики.

    Тобі знадобиться: 1-2 ківі, 200 г курячого філе, 100 г корейської моркви, 3 яйця, 80 г плавленого сиру, майонез.

    Приготування: Відвари і дрібно наріж курку, виклади половину першим шаром і змасти майонезом. Зверху додай корейську моркву та знову майонез. Відвари яйця, розділи їх на білки та жовтки, і натрі на тертці.

    Зараз читають:Огірки в соусі чилі на зиму: 10 чудових рецептів

    Виклади шар білків, змасти майонезом і далі тертий плавлений сир. На нього – курку, що залишилася, і майонез. Потім – тонкі слайси ківі та терті жовтки. Дай салату настоятися у холодильнику.

    12. Листковий салат з корейською морквою та консервованим тунцем

    Можеш подавати його відразу порційно – у склянках чи келихах.

    Тобі знадобиться: 200 г консервованого тунця, 4 яйця, 150 г корейської моркви, 100 г твердого сиру, 1 фіолетова цибулина, майонез, зелень.

    Приготування: Подрібни цибулю і зелень, розімни тунцю виделкою і змішай все разом. Відвари яйця, розділи їх на білки та жовтки, і натрі на тертці. Виклади яєчні білки першим шаром, потім додай тунець і промаж майонезом. На нього – корейська морква, майонез, тертий сир та знову майонез. Прикрась салат жовтками.

    13. Листковий салат з корейською морквою та чорносливом

    Можна взяти консервовані гриби, якщо не хочеш їх смажити.

    Тобі знадобиться: 200 г печериць, 150 г копченої курки, 80 г чорносливу, 80 г корейської моркви, 150 г огірків, майонез.

    Приготування: Наріж і обсмаж печериці до готовності. Дрібно наріж копчену курку та огірки. Чорнослив залий окропом на 5 хвилин і теж дрібно наріж. Виклади шарами копчену курку, смажені печериці, чорнослив, огірок та корейську моркву. Промаж шари салату майонезом.

    14. Листковий салат з яловичиною та корейською морквою

    Такий оригінальний рецепт одразу привертає увагу!

    Тобі знадобиться: 400 г яловичини, 400 г картоплі, 400 г буряків, 300 г корейської моркви, 1 яблуко, майонез.

    Приготування: Відвари і тонко наріж яловичину соломкою. Відвари картоплю та буряк, і натрі овочі з яблуком на великій тертці. Виклади шарами яловичину, яблуко, майонез, картоплю, майонез, буряк, корейську моркву та знову майонез.

    15. Листковий салат з рибними консервами та корейською морквою

    Смачно та дешево – чудовий листковий салат хоч на кожен день.

    Тобі знадобиться: 150 г корейської моркви, 3-4 картоплини, 100 г рибної консерви до смаку, 1-2 яйця, майонез, зелень.

    Приготування: Відвари картоплю та яйця, натріть їх на великій тертці. Виклади половину картоплі, змасти майонезом, посип зеленню і додай другу половину картоплі. Знов змасти майонезом і виклади шар риби. Потім – терті яєчні білки, майонез, корейська морква, майонез та жовтки.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *