12 шикарних рецептів крему для синнабонів

Самі по собі синнабони – це вже смачно, але з правильним кремом вони стають справжнім помахом чарівної палички. Який крем підійде до них найкраще? А про це ми розповімо у нашій добірці! Зібрали різні рецепти на будь-який смак – від класики до цікавих та незвичайних!

Зміст

  • 1. Крем із молока та рикотти для синнабонів
  • 2. Заварний крем для синнабонів
  • 3. Крем для синобонів із сирного сиру
  • 4. Сметанний крем для синабонів
  • 5. Крем із згущеного молока для синнабонів
  • 6. Ванільний крем для синнабонів
  • 7. Шоколадний крем для синабонів
  • 8. Вершковий крем для синнабонів
  • 9. Карамельний крем для синабонів
  • 10. Медовий крем для синабонів
  • 11. Кокосовий крем для синабонів
  • 12. Лимонний крем для синабонів
  • 1. Крем із молока та рикотти для синнабонів

    Легкий і доступний сирний крем лише з трьох інгредієнтів.

    Тобі знадобиться: 180-200 г рикотти, 50 мл молока, 50 г цукрової пудри.

    Приготування: Ретельно змішай всі інгредієнти і потім віночком зби їх до однорідності. Для цього можна використовувати міксер на слабких обертах.

    2. Заварний крем для синнабонів

    Ще один класичний рецепт, перед яким ніхто не зможе встояти.

    Тобі знадобиться: 250 мл молока, 2 яйця, 100 г цукру, 2 щіпки ванільного цукру.

    Приготування: Віночком розітри яйця з двома видами цукру, влий молоко і перемішай. Після чого доведи до кипіння на слабкому вогні, постійно помішуючи. Уваривай крем 5-10 хвилин, залежно від бажаної густини.

    Зараз читають:Мариновані кавуни в банках на зиму: 15 незрівнянних рецептів

    3. Крем для синобонів із сирного сиру

    Підійде будь-який сирний або вершковий сир на твій смак.

    Тобі знадобиться: 150 г сирного сиру, 100 г цукрової пудри, 50 г вершкового масла|мастила|, 3-4 ст.л. молока.

    Приготування: Заздалегідь дістань вершкове масло, щоб воно пом'якшало. Зби всі інгредієнти до однорідності будь-яким зручним способом – блендером, міксером або вручну.

    4. Сметанний крем для синабонів

    Вибирай сметану пожирніше, близько 15-20% – щоб крем вийшов щільнішим.

    Тобі знадобиться: 100 г сметани, 50 г цукрової пудри, 1 щіпка ванільного цукру.

    Ретельно змішай всі інгредієнти до однорідності. Міксером зби крем до бажаної густоти на малій швидкості.

    5. Крем із згущеного молока для синнабонів

    Найпростіший рецепт крему, а інгредієнти для нього точно є в тебе вдома.

    Тобі знадобиться: 250 г згущеного молока, 2 яйця.

    Приготування: Ретельно змішай згущене молоко з яйцями до однорідності. Нагрій і провар крем до загустіння на слабкому вогні, постійно помішуючи. Дай йому трохи охолонути перед використанням.

    6. Ванільний крем для синнабонів

    Замість ваніліну також можна використовувати ванільну есенцію.

    Тобі знадобиться: 120 г вершкового сиру, 50 г цукрової пудри, 3 ст. вершків, 1 г ваніліну.

    Приготування: Надішліть всі інгредієнти в миску і перемішай. Злегка збий крем міксером для гладкішої консистенції.

    Зараз читають:Овочеве рагу з кабачками та картоплею: 12 легких рецептів

    7. Шоколадний крем для синабонів

    Можеш готувати його в мікрохвильовій печі короткими імпульсами.

    Тобі знадобиться: 100 г шоколаду, 30 г вершкового масла|мастила|, 80 мл 30-35% вершків.

    Приготування: Відправте всі інгредієнти в сотейник і нагрійте на слабкому вогні. Готуй до повного розчинення вершкового масла та шоколаду. Перемішай крем, що вийшов, і відразу ж змасти їм синобони.

    8. Вершковий крем для синнабонів

    М'який та ніжний крем. Так і проситься, щоби його швидше з'їли!

    Тобі знадобиться: 60 г будь-якого вершкового сиру, 40 г вершкового масла|мастила|, 100 г цукрової пудри, ванілін.

    Приготування: Заздалегідь дістань вершкове масло, щоб воно підтало. Ретельно змішай усі інгредієнти до однорідності. Якщо крем вийшов занадто густий, тоді залиш його на 5 хвилин в теплому місці, наприклад – біля духовки.

    9. Карамельний крем для синабонів

    Виходить скоріше солона карамель – відмінний баланс смаків.

    Тобі знадобиться: 100 г цукру, 100 мл 30-35% вершків, 50 г згущеного молока, 50 г вершкового масла, сіль.

    Плавно нагрій цукор до золотаво коричневого кольору. Додай підігріті вершки, м'яку олію, згущене молоко і сіль за смаком. Проварити всі разом ще 2-3 хвилини на слабкому вогні, помішуючи. Блендером збий крем до однорідності і змасти їм синобони.

    Зараз читають:20 найсмачніших закусок із баклажанів на зиму

    10. Медовий крем для синабонів

    Для цього рецепту найкраще підійдуть жирні вершки – від 20% та вище.

    Тобі знадобиться: 50 г вершкового масла|мастила|, 50 г цукру, 100 мл вершків, 50 г меду, 0,5 ч.л. солі.

    Розтопи вершкове масло в каструлі і додай туди вершки, цукор , сіль та мед. Вари крем приблизно 7-10 хвилин на слабкому вогні до загусання і не забувай його помішувати.

    11. Кокосовий крем для синабонів

    Досить швидко готується та здивує чудовим смаком.

    Тобі знадобиться: 50 г вершкового масла|мастила|, 100 г сирного сиру, 50 г цукрової пудри, 25 г кокосової стружки.

    Приготування: Міксером збий сир з цукровою пудрою до гладкості, додай м'яке масло і знову збий крем. Наприкінці – втрути кокосову стружку.

    12. Лимонний крем для синабонів

    Коли захочеться чогось із легкою цитрусовою кислинкою!

    Тобі знадобиться: 1 лимон, 100 г цукру, 1 яйце, 150 г маскарпоне.

    Зніми цедру з половини лимона і відіжміть сік з цілого . Змішай лимонний сік, цедру та половину цукру, доведи до кипіння і дай сиропу охолонути, а потім процідити його. Після чого додай яйце до сиропу, що остигнув, блендером збий заготовку до однорідності і провари до загустіння на слабкому вогні. Змішай з цукром, що залишився, дай крему охолонути, а далі збий його з маскарпоне.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *