12 найсмачніших рецептів брускетти з авокадо

Невеликі брускетти – гарне повсякденне перекушування або закуска до святкового столу. Приготувати їх можна буквально з чим завгодно – безліч варіантів. Наприклад, сьогодні хочемо запропонувати тобі чудові рецепти брускетт з авокадо!

Зміст

  • 1. Брускетти з авокадо, рікоттою та помідорами чері
  • 2. Брускетти з авокадо та твердим сиром
  • 3. Брускетти з авокадо та овочами
  • 4. Брускетти з авокадо та горгонзолою
  • 5. Брускетти з авокадо та фетою
  • 6. Брускетти з авокадо та перепелиними яйцями
  • 7. Брускетти з авокадо, бринзою та помідорами
  • 8. Брускетти з сьомгою та авокадо
  • 9. Брускетти з тунцем та авокадо
  • 10. Брускетти з авокадо та прошутто
  • 11. Брускетти з авокадо та в'яленими помідорами
  • 12. Брускетти з креветками та авокадо
  • 1. Брускетти з авокадо, рікоттою та помідорами чері

    Замість багета можна взяти чіабатту – теж буде дуже смачно.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 авокадо, 120 г рікотти, 20 мл бальзаміку, 2 ст. оливкової олії, 300 г помідорів чері.

    Приготування: Наріж багет тонкими скибочками, збризкати їх оливковою олією і відправ на 10-12 хвилин в духовку при 200 градусах. Змасти брускетти рікоттою, виклади скибочки авокадо і часточки помідорів чері. Збризкайте бальзаміком за смаком.

    2. Брускетти з авокадо та твердим сиром

    Для аромату та яскравості можеш додати трохи рубаної зелені.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 авокадо, 1 зубчик часнику, 1 ст. оливкової олії, 40 г твердого сиру, спеції, 1 ч.л. лимонного соку.

    Приготування: Виделкою розімні очищене авокадо, подрібни часник, натрій сир і змішай все з лимонним соком і спеціями. Наріж багет, злегка обсмаж його в оливковій олії з двох сторін і виклади на нього начинку.

    Зараз читають:15 рецептів коржиків на воді, які готуються простіше простого

    3. Брускетти з авокадо та овочами

    Дуже смачна, яскрава і корисна закуска на швидку руку.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 авокадо, 100 г помідорів чері, 60 г огірків, 50 г базиліка, 10 г часнику, спеції, оливкова олія, бальзамік.

    Приготування: Наріж багет, збризкати маслом і підсуши 10-12 хвилин при 200 градусах у духовці. Натріть кожну скибочку часником. Подрібни всі овочі та базилік, заправ олією, спеціями та бальзаміком. Виклади начинку на брускетти.

    4. Брускетти з авокадо та горгонзолою

    Пікантний варіант брускетти для любителів сиру із пліснявою.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 2 авокадо, 100 г горгонзоли, 40 мл лимонного соку, 1 зубчик часнику, спеції, зелень, 50 мл оливкової олії.

    Приготування: Наріж багет, підсуши його на сухій сковороді з двох сторін, натрі часником і збризкайте оливковою олією. Розімні м'якоть авокадо з лимонним соком, спеціями та половиною горгонзоли. Виклади цю начинку на брускетти і посип їх сиром і зеленню, що залишився.

    5. Брускетти з авокадо та фетою

    Можеш додатково прикрасити їх гілочками кінзи чи петрушки.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 2 авокадо, 2 зубчики часнику, 80 г фети, 1 жменя зерен гранату, оливкова олія.

    Приготування: Збризкайте скибочки багету маслом і підсушіть їх на сковороді або в духовці до рум'яності. Натрій часником. Наріж дрібним кубиком авокадо та фету, і виклади начинку на брускетти. Присип зернами гранату.

    Зараз читають:20 дивовижних рецептів зі згущеним молоком

    6. Брускетти з авокадо та перепелиними яйцями

    Ще скибочки багету можна змастити вершковим сиром чи олією.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 2 авокадо, 6 перепелиних яєць, італійські трави, 1 ст. лимонного соку, 20 г пармезану.

    Приготування: Розімні м'якоть авокадо з лимонним соком, приправ за смаком. Підсуши скибочки багету на сухій сковороді та виклади авокадо. Додай половинки варених перепелиних яєць і посип брускетти тертим пармезаном.

    7. Брускетти з авокадо, бринзою та помідорами

    Потрібні соковиті, пружні, солодкі і не дуже рідкі помідори.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 авокадо, 2 помідори, 100 г бринзи, 1 ч.л. бальзаміка, 2 гілочки зелені, італійські трави.

    Приготування: Очисти помідори від шкірки, дрібно наріж, додай рубану зелень, італійські трави та бальзамік. Розімні м'якоть авокадо. Підсуши скибочки багету, виклади начинку з авокадо, а на неї помідори. Посип брускетти розфарбованою бринзою і подавай.

    8. Брускетти з сьомгою та авокадо

    Будь-яка інша червона риба теж буде доречною у цьому рецепті.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 авокадо, 120 г слабосоленої сьомги, по 1 ст. лимонного соку та оливкової олії, спеції.

    Підсуши на сковороді скибочки багету з двох сторін. Виделкою розімні авокадо з олією та лимонним соком. Виклади начинку на брускетти і зверху додай слайси сьомги.

    9. Брускетти з тунцем та авокадо

    Вибирай тунця у власному соку, інакше брускетта вийде надто жирною.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 авокадо, 1 жменя маслин, 1 банка тунця, спеції, зелень.

    М'якуш авокадо розімні виделкою і приправ. Підсуши скибочки багету і виклади на них начинку з авокадо. За допомогою вилки розімніть тунця і додай його зверху. Прикрась готові брускетти кільцями маслин та зеленню.

    Зараз читають:15 салатів з авокадо та яйцем, які завжди виходять смачними

    10. Брускетти з авокадо та прошутто

    Замість прошутто можна взяти хамон або шинку.

    Тобі знадобиться: 1-2 багети, 1 авокадо, 8 слайсів прошутто, 1 пучок руколи, 100 г вершкового сиру, 100 г помідорів чері, спеції, оливкова олія.

    Приготування: Наріж і збризкає багет оливковою олією. Підсуши його в духовці або на сковороді до рум'яності, змасти вершковим сиром і виклади по часточці авокадо і шматочок прошутто. Додай четвертинки помідорів чері, приправ та прикрась брускетти листочками руколи.

    11. Брускетти з авокадо та в'яленими помідорами

    Таке гармонійне поєднання смаків нікого не залишить байдужим.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 2 авокадо, 2 ст. лимонного соку, спеції, італійські трави, 100 г сирного сиру, 70 г в'ялених помідорів.

    Приготування: Скибочки багету наріж і підсуши на сковороді. Виделкою розімні авокадо з лимонним соком і приправ. Змасти брускетти сирним сиром, а потім авокадо. Зверху додай в'ялені помідори та подавай до столу.

    12. Брускетти з креветками та авокадо

    Якщо хочеться зробити брускетти трохи ситнішими, тоді використовуй майонез замість вершкового сиру.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 авокадо, 80 г вершкового сиру, 1 лимон, 2 зубчики часнику, 200 г креветок, спеції.

    Приготування: Очисти та обсмаж креветок зі спеціями та часником до рум'яності. Виделкою розімніть м'якоть авокадо і змішай його з вершковим сиром. Підсуши на сковороді скибочки багету і виклади на них начинку, а зверху додай креветок і тонкі часточки лимона.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *