12 легких рецептів печива без випічки

Найсмачніше печиво без випічки дуже просто можна приготувати в домашніх умовах. Це відмінний варіант, якщо не хочеться витрачати багато часу та сил на роботу з тестом. Виходить гарне частування до чаю для всієї родини. Ділимося 12 найкращими рецептами!

Зміст

  • 1. Вівсяно-шоколадне печиво без випічки
  • 2. Вівсяне печиво з ваніллю без випічки
  • 3. Смажене печиво зі згущеним молоком
  • 4. Печиво з арахісовим маслом без випічки
  • 5. Смажене печиво на сковороді
  • 6. Цукрове печиво без випічки
  • 7. Пісне печиво без випічки
  • 8. Печиво з пластівців Геркулес без випічки
  • 9. Пісне печиво без випічки на сковороді
  • 10. Мигдальне печиво з фініками без випічки
  • 11. Горіхове печиво без випічки
  • 12. Кокосове печиво без випічки
  • 1. Вівсяно-шоколадне печиво без випічки

    Можеш додати білий, чорний або будь-який шоколад.

    Тобі знадобиться: 2 склянки цукру, 1 склянка молока, 100 г вершкового масла, 40 г какао, 420 г вівсянки швидкого приготування, 1 склянка шоколадної стружки.

    Приготування: Відправте всі інгредієнти, крім вівсянки, в сотейник. Трохи перемішай і потім прогрійте на плиті до кипіння. Зніми з вогню, додай вівсянку, знову перемішай і виложи ложкою печиво на пергамент. Відправ його на півгодини в холодильник.

    2. Вівсяне печиво з ваніллю без випічки

    Щоб краще підкреслити смак печива, можна додати дрібку солі.

    Тобі знадобиться: 250 г цукру, 65 г коричневого цукру, 1 щіпка кориці, 125 г вершкового масла|мастила|, 1 ч.л. ванільного екстракту, 125 мл молока, 375 г вівсяних пластівців.

    Приготування: Міксером зби молоко, м'яке вершкове масло, два види цукру і корицю. Нагрій все це до кипіння, зніми з вогню і додай ванільний екстракт та вівсяні пластівці. Ретельно перемішай масу, виклади печиво на пергамент і відправь у холодильник.

    Зараз читають:12 відмінних рецептів лангустинів на мангалі

    3. Смажене печиво зі згущеним молоком

    Таке печиво потрібно злегка обсмажити на сковороді в олії.

    Тобі знадобиться: 8 г кукурудзяного крохмалю, 150 г борошна, 30 г цукру, 20 г згущеного молока, 3 г какао, 30 г вершкового масла, 2 г ванільного цукру, 50 мл води.

    Змішай всі інгредієнти, крім какао , до однорідності. Розділи тісто навпіл і втрути какао в одну половину. Розкатай обидві частини в тонкі пласти, поклади один на інший і зверни в тугий рулет. Відправте заготівлю на 2 години в морозильник, тонко наріжте і обсмажте печиво з двох сторін.

    4. Печиво з арахісовим маслом без випічки

    Цікавий рецепт із яскравим горіховим смаком для любителів арахісу.

    Тобі знадобиться: 2 склянки цукру, 100 мл молока, 100 г вершкового масла, 120 г арахісової олії, 1 ч.л. ванільного екстракту, 4 ст.л. какао, 1 щіпка солі, 3 склянки вівсяних пластівців.

    Розтопи масло і змішай його з іншими інгредієнтами до однорідної маси. Виклади печиво ложкою на пергамент і відправ у холодильник до застигання.

    5. Смажене печиво на сковороді

    Класичне печиво із звичайного тіста, тільки без духовки.

    Тобі знадобиться: 1 жовток, 3 ст. цукру, 1 ч. л. розпушувача, 3 ст. олії, 1 щіпка ваніліну, 1,5 склянки борошна, 3 ст.л. сметани.

    Приготування: Виделкою збий жовток, сметану, цукор та олію. Додай решту інгредієнтів і вимішай тісто. Відправ його на півгодини в холодильник, розкатай і наріж печиво. Обсмажити на сухій сковороді з двох боків на мінімальному вогні.

    Зараз читають:Шаньги: 8 відмінних рецептів та способів приготування

    6. Цукрове печиво без випічки

    Це частування робиться з готового цукрового печива, але виходить ще смачніше.

    Тобі знадобиться: 150 г шоколаду, 50 г шоколадних кульок або пластівців, 100 г вершкового масла|мастила|, 1 ст.л. меду, 100 г цукрового печива, 50 г ізюму.

    Приготування: Розтопи олію, мед та шоколад на слабкому вогні. Додай розфарбоване печиво, шоколадні кульки та промиті родзинки. Переміш масу, виклади на пергамент і прибери на півгодини в морозилку. Наріжте печиво на шматочки.

    7. Пісне печиво без випічки

    Повністю веганський рецепт, до того ж без глютену або арахісу.

    Тобі знадобиться: 100 г мигдального борошна, 100 г вівсяного борошна, 1/4 склянки білого цукру, 40 г коричневого цукру, 2 ст. кокосової олії, 2 ст.л. рослинного молока, 2 ч. л. ванільного екстракту.

    Приготування: Змішай розтоплену кокосову олію з рослинним молоком, коричневим цукром та ваніллю. Додай решту інгредієнтів, ретельно вимішай масу і виклади її на пергамент тонким шаром. Відправ у холодильник до застигання, а потім наріж печиво.

    8. Печиво з пластівців Геркулес без випічки

    Готове печиво можна полити глазур'ю або ще раз посипати цукровою пудрою.

    Тобі знадобиться: 2 склянки Геркулеса, 3 ст. какао, 1 склянка розтопленого вершкового масла, 1 склянка цукру, 1 склянка цукрової пудри.

    Приготування: Змішай теплу олію та вівсяні пластівці, і залиш на 10 хвилин. Додай цукор і какао, вимішай і прибери масу в морозилку на 20-30 хвилин. Сформуй невелике печиво, обваляй його в цукровій пудрі та прибери в морозилку ще на 20 хвилин.

    9. Пісне печиво без випічки на сковороді

    Мінімум інгредієнтів, але виходить дуже смачне і солодке перекушування.

    Зараз читають:20 найкращих салатів із зелених помідорів на зиму

    Тобі знадобиться: 400 г цукру, 200 г борошна, 60 мл олії, 2 г солі, 2 г соди, 100 мл окропу.

    Змішай окроп, сіль , цукор і соду до розчинення. Додай олію і потім поступово всип борошно. Вимішай тісто, розкатай і наріж. Обсмажити печиво з двох сторін на сухій сковороді до рум'яності.

    10. Мигдальне печиво з фініками без випічки

    Радимо зберігати таке печиво в холодильнику чи морозилці.

    Тобі знадобиться: 1 склянка мигдалю, 10 фініків, 1/2 склянки мигдальної олії, 2 ч.л. какао, 1 ч.л. ванільного екстракту, 1 ч.л. солі.

    Приготування: Мигдаль відправ у блендер і подрібни в крихту. Додай решту інгредієнтів і зби все до однорідності. Сформуй із цього тесту невелике печиво і відправ його на кілька годин в холодильник.

    11. Горіхове печиво без випічки

    Чудове печиво для шанувальників правильного харчування.

    Тобі знадобиться: 40 г мигдалю, 40 г фундуку, 40 г волоських горіхів, 2 ст.л. меду, 2 фініки, 60 мл кокосової олії.

    Приготування: Подрібни горіхи в крихту, дрібно наріж фініки і розтопи кокосове масло. Змішай всі інгредієнти до однорідності, виклади печиво у невеликі формочки та прибери в холодильник.

    12. Кокосове печиво без випічки

    Меду можеш додати більше чи менше до смаку.

    Тобі знадобиться: 100 г кокосової стружки, 30 г вершкового масла|мастила|, 70 г меду, 0,5 ч.л. ванільного цукру, 2 ст. какао.

    Розтопи вершкове масло з медом до однорідності. Змішай всі інгредієнти, ложкою виклади печиво на пергамент і відправь у холодильник.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *