12 чудових рецептів паштету з оселедця

Одна з класичних закусок, яку легко можна приготувати з оселедця – це паштет. Така проста та бюджетна намазка точно сподобається всім і гідно виглядає навіть на святковому столі. Для приготування потрібні мінімум інгредієнтів і мінімум часу, тому паштет з оселедця має одні плюси. Ділимося 12 найкращими рецептами!

Зміст

  • 1. Паштет з оселедця з морквою та вершковим маслом
  • 2. Паштет з оселедця з цибулею та яйцями
  • 3. Паштет з оселедця з плавленим сиром та овочами
  • 4. Паштет із оселедця з яблуком
  • 5. Паштет з оселедця з волоськими горіхами
  • 6. Паштет з оселедця з буряком
  • 7. Паштет з оселедця з яблуком та горіхами
  • 8. Паштет з оселедця з імбиром та лимонним соком
  • 9. Паштет з оселедця із зеленою цибулею
  • 10. Паштет з оселедця з маринованими грибами
  • 11. Паштет з оселедця з картоплею
  • 12. Паштет з оселедця з сиром
  • 1. Паштет з оселедця з морквою та вершковим маслом

    Тішить не тільки відмінним смаком, а й яскравим кольором.

    Тобі знадобиться: 1 малосольний оселедець, 100 г вершкового масла, 2 моркви.

    Приготування: Оселедець розроби на філе і наріж. Подрібни моркву і зби її в блендері разом з оселедцем до однорідності. Поступово додай до паштету м'яке вершкове масло. Готово!

    2. Паштет з оселедця з цибулею та яйцями

    Дуже смачна намазка виходить і з фіолетовим, і зі звичайною цибулею.

    Тобі знадобиться: 3 яйця, 1 малосольний оселедець, 1 цибулина, 100 г вершкового масла.

    Зараз читають:8 легких рецептів вина з чорноплідної горобини

    Приготування: Відвари яйця круто, а оселедець розроби на філе. Додай цибулю і зби все в блендері. Поступово додай до паштету м'яке вершкове масло.

    3. Паштет з оселедця з плавленим сиром та овочами

    Якщо паштет занадто густий, можеш додати ложку олії чи майонезу.

    Тобі знадобиться: 1 слабосолона оселедець, 3 плавлені сирки, 1 цибулина, 1 морква.

    Приготування: Наріж цибулю та моркву, і обсмаж їх до готовності. Оброби оселедця на філе, пропусти всі інгредієнти через м'ясорубку і перемішай паштет.

    4. Паштет із оселедця з яблуком

    Для цього рецепту найкраще підійдуть кислуваті яблука зелених сортів.

    Тобі знадобиться: 120 г вершкового масла, 2 малосольні оселедці, 4 яйця, 1 цибулина, 1 яблуко.

    Приготування: Відвари та очисти яйця, очисти та довільно наріж яблуко та цибулю. Оброби оселедець на філе. Заздалегідь дістань масло, щоб воно стало м'якшим, і теж наріж. Зби все разом в блендері до однорідності і залиш паштет на 1 годину настоятися в холодильнику.

    5. Паштет з оселедця з волоськими горіхами

    Небагато горіхів надають намазці такий незвичайний смак, що неможливо пройти повз.

    Тобі знадобиться: 3 малосольні оселедці, 200 г вершкового масла, 1 жменю волоських горіхів, 2 цибулини, 4 яйця, спеції.

    Приготування: Відвари яйця круто, оброби оселедець на філе, наріж цибулю і подрібни обсмажені горіхи. Дістань заздалегідь вершкове масло, щоб воно було м'яким. Пропусти всі разом двічі через м'ясорубку, перемішай паштет і приправ його за смаком.

    6. Паштет з оселедця з буряком

    Цей яскравий паштет є ідеальним для святкового столу, особливо – новорічного.

    Зараз читають:12 найкращих рецептів картоплі з сосисками в духовці

    Тобі знадобиться: 250 г філе слабосоленого оселедця, 250 г буряка, 100 г вершкового масла.

    Приготування: Буряк запікання або відвар до готовності та очисти. Довільно наріж оселедець і подрібни його в блендері разом з буряком або пропусти через м'ясорубку. Додай у паштет вершкове масло|мастило| і перемішай.

    7. Паштет з оселедця з яблуком та горіхами

    Відразу дві оригінальні добавки в одному рецепті.

    Тобі знадобиться: 1 малосольний оселедець, 1 яблуко, 1 жменю волоських горіхів, 1-2 ст.л. майонезу, спеції.

    Приготування: Оброби оселедець на філе, очисти яблуко і злегка обсмажте горіхи. Подрібни всі разом у блендері та додай у паштет майонез та спеції.

    8. Паштет з оселедця з імбиром та лимонним соком

    Лимонна кислинка та виражений імбирний смак змусять паштет заграти новими фарбами.

    Тобі знадобиться: 1 слабосолона оселедець, 1-2 яблука, 1 ч.л. кореня імбиру, 1 яйце, 1 ст. лимонного соку, 1 цибулина, 1 ст. яблучного оцту, 1 ч. л. цукру, спеції, 70 г вершкового масла|мастила|.

    Тонко наріж цибулю і замаринуй її в оцті з цукром на 15 хвилин. Відварити яйце круто. Оброби оселедець на філе, очисти яблуко, довільно наріж всі інгредієнти і відправ їх в блендер. Подрібни паштет до однорідності.

    9. Паштет з оселедця із зеленою цибулею

    Перед подачею рекомендуємо відправити готову закуску на пару годинників у холодильник.

    Тобі знадобиться: 200 г філе малосольного оселедця, 1 плавлений сир, 1 морква, 2 яйця, 1/2 пучка зеленої цибулі, 50 г вершкового масла, спеції.

    Зараз читають:20 оригінальних рецептів риби на Новий рік 2024

    Приготування: Відвари моркву та яйця до готовності, і подрібни їх у блендері з оселедцем та плавленим сиром. Додай у паштет спеції та м'яку олію, а потім – рубану зелену цибулю.

    10. Паштет з оселедця з маринованими грибами

    Гриби можна взяти будь-які на твій розсуд.

    Тобі знадобиться: 200 г філе слабосоленого оселедця, 100 г житнього хліба, 100 г маринованих грибів, 3 яйця, 1 цибулина, спеції, майонез.

    Приготування: Подрібни та обсмаж цибулю до рум'яності. Відварити яйця до готовності. Відправ всі інгредієнти в блендер, збий паштет до однорідності, приправ і додай майонез.

    11. Паштет з оселедця з картоплею

    Додатково можеш додати до намазки ще трохи розмоченого хліба.

    Тобі знадобиться: 2 малосольні оселедці, 2 яйця, 1 цибулина, 1 яблуко, 1-2 картоплини, спеції, 1 ч.л. оцту, 1 ст. оливкової олії.

    Приготування: Відвари яйця та картоплю окремо один від одного. Очисти і довільно наріж всі інгредієнти, пропусти їх через м'ясорубку 1-2 рази, додай олію, оцет та спеції. Перемішай паштет і подавай.

    12. Паштет з оселедця з сиром

    Вибирай жирний сир або сир.

    Тобі знадобиться: 2 малосольні оселедці, 1 склянка молока, 1 жменю волоських горіхів, 250 г сиру, 50 г вершкового масла, спеції.

    Приготування: Розроби оселедець на філе і вимочи його в молоці 1-2 години. Через м'ясорубку пропусти рибу з сиром, м'якою олією та рубаними горіхами. Перемішай паштет і приправ.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *