Сучасні європейські імена хлопчиків: тренди 2020

Сучасні європейські імена хлопчиків: тренди 2020 © depositphotos.com

Народження дитини – важлива подія в житті кожної родини. Дуже відповідально батьки підходять до вибору імені для малюка. Відомо, що воно впливає на долю дитини, тому перш ніж називати, варто дізнатися всі таємниці імені. Нерідко на вибір імені впливають модні тенденції, наприклад, популярні європейські імена.

tochka.net підкаже, як вибрати ім’я для хлопчика в 2020 році. У народу є думка, що для хрещення слід підібрати ім’я по святцях, оскільки воно захистить дитину від будь-якого поганого енергетичного впливу. А ось в повсякденному житті і за документами дитину можуть назвати як заманеться.

Як вибрати ім’я для хлопчика в 2020 році

Завтра – китайський Новий рік. За східним календарем саме 25 січня 2020 року розпочинається рік Щура, яка відкриває новий 12-річний цикл китайського календаря. Цей рік вважається значущим для кожного знака як східного, так і західного зодіаку. Народжений в 2020 році хлопчик, буде мати темперамент холерика, буде дуже талановитий, здібний до навчання. Це природжені лідери, розумні, досить хитрі, добре пристосовуються до змін. Хлопчики щури люблять життя, сповнені оптимізму, ставлять перед собою недосяжні цілі. Тому, слід віддати перевагу імені, яке посилить лідерські якості, буде позитивно впливати на енергетику.

У рік Щура астрологи радять назвати хлопчика: Володимиром, Сергієм, Петром, Костянтином, Тимуром, Тарасом, Максимом, Трофимом.

Не варто забувати про те, що цей рік – високосний, до того ж закінчується на нуль. Астрологи впевнені, що отримати відразу двох ангелів-хранителів можна назвавши дитини ім’ям з подвійними приголосними: Філіп, Кирило, Савва.

У 2020 році будуть актуальні імена, які стосуються героям минулого, великим воїнам і епічним особистостям. Такими є: Тихон, Серафим, Архип, Матвій, Вікентій, Ігнатій, Макар, Веніамін, Савелій, Всеволод, Аркадій. Батьки підшукують імена, які надають особистості певні якості. Затребувані запити: “розумний”, “здоровий”, “мужній”, “герой”, “мудрий”, “справедливий”, “красивий”, “вільний”, “перший”.

Яке б ім’я батьки не вибрали, вони повинні розуміти, що воно повинно бути милозвучним, запам’ятовуватися оточуючим. Називаючи хлопчика незвичайним, екзотичним ім’ям, також не варто забувати, що через кілька десятків років воно стане іменем по батькові для онуків.

  • Вибір чоловічого імені відповідно до сезону

Взимку 2020 року народяться хлопчики, які виростуть в строгих і нещадних чоловіків, цілеспрямованих, всіма правдами і неправдами домагаються поставлених цілей. Варто вибрати ім’я, яке пом’якшить жорсткість характеру.

Навесні 2020 з’являться на світло невпевнені в собі люди, тому ім’я хлопчикові краще дати жорсткіше.

“Літні” хлопчики гордовиті, впевнені в собі, будуть володіти наполегливим характером. Хлопчику варто вибрати ніжне ім’я, здатне його пом’якшити.

Восени 2020 року стоїть очікувати народження хлопчиків з сильною енергетикою, аналітичним складом розуму, холоднокровністю і спокійним характером. Для таких дітей варто підібрати м’яке ім’я.

Сучасні європейські імена хлопчиків: тренди 2020 © depositphotos.com

  • Як назвати хлопчика по-європейськи: топ імен

Слід зазначити, що в давні часи в Європі нарікали дітей за святцями, пізніше стало модним використовувати імена зі Старого і Нового Завіту. Ближче до нашого часу імена стали винаходити самі, адже імена не підлягають строгому регламенту, а значить можна нарікати дитину будь-яким словом практично без обмежень. Багато європейських імена включають форми, близькі до наших. Наприклад, Сергій в Італії буде Серджо, а у Франції – Сержем. Михайла в Англії зватимуть Майклом, а в Італії він стане Мікаелем.

У разі, якщо батьки назвали сина європейським ім’ям, слід знати, що церковні традиції визначать таким іменам православні аналоги. Православні аналоги підбирають не тільки за значенням, але і за звучанням.

Спостереження останніх років показали, що все частіше батьки вибирають для хлопчиків європейські імена. У 2020 році будуть популярні такі, як:

  • Родіон – ім’я грецького походження. Покровителем імені є святий Родос – монах-відлюдник, який спокутував гріхи людей, за що і був зарахований до лику святих. Чоловіки з цим ім’ям врівноважені, самостійні, мають відмінну витримкою, вони сердечні і душевні, готові допомогти в будь-який момент.
  • Назар – яскрава і шалена натура, часто некерований. Але саме ці якості є привабливими для оточуючих. Інші форми імені: Назарій, Насер. Найвідомішим в Україні людиною з ім’ям Назар, був співак Назарій Яремчук.
  • Давид – прагматичний з дитинства, впевнена в собі і наполеглива людина. Давид досить егоїстичний, але не заздрісний і не злопам’ятний. Чоловіки з цим ім’ям дуже товариські, мають багато друзів. У Європі більш популярні варіанти імені – Діно і Девід. Відомі особистості: Девід Боуї, Девід Кемерон, Девід Бекхем, Девід Копперфілд, Девід Духовни.
  • Лука – один з євангелістів, апостол. Чоловік з таким ім’ям дуже принциповий, має хорошу інтуїцію, любить все аналізувати. А ось лукавості у Луки абсолютно немає, він відчуває неприйняття до брехні. в Європі більш популярні варіанти імені – Лукас, Люк, Лукаш.
  • Захар – добродушний, поступливий, уважний і турботливий по відношенню до близьких чоловік. Цим чоловікам не вистачає наполегливості, його добротою користуються оточуючі. Популярніший варіант імені – Закарі.
  • Матео – варіант імені Метью, Матвій, Матіас, Маттеус, Матьє і т.д. Це чарівні чоловіки, дуже товариські. Матео обережний, але це не заважає йому бути відвертим і прямим. Матео володіють високим інтелектом, любить аналізувати, знаходить вихід з нестандартних ситуацій.
  • Ніколас – походить від імені Микола. Ніколаса ще можуть називати Ніколя, Нік, Нільс, Клаус, Міклош. Чоловіки з цим ім’ям дуже потайливі, суворі і егоїстичні, мотиви його поведінки – завжди загадка.
  • Оуен – англійське ім’я, яке носили або носять такі знаменитості, як футболіст Майкл Оуен, співак Клайв Оуен, актор Оуен Уілсон,
  • Олівер – ім’я має німецьке походження, в Європі також популярні варіанти – Олів’є і Альваро. Чоловік з багатою фантазією, емоційний і навіть балакучий, товариський і дипломатичний.
  • Даніель – європейське ім’я, дуже популярне у Франції. Це чутливий і тактовний чоловік, перфекціоніст. Російська форма імені – Данило.
  • Бенджамін – англійський варіант імені Веніамін. Цей чоловік любить життя, тому він є активним, вміє ставити свої цілі, впевнений в собі і з великим бажанням завжди рухатися вперед. Відомі люди: Бенджамін Франклін, Бен Стіллер, Біньямін Нетаньяху.
  • Вільям, Ліам – в останнє десятиліття найпопулярніша людина в світі з ім’ям Вільям – англійський принц Вільям -другий в черзі на Британський престол. Ці чоловіки дуже надійні, користуються авторитетом серед оточуючих. Інші форми: Вільгельм, Уїлл, Гійом, Гільєрмо.
  • Ной – біблійний персонаж, який врятував людство від Всесвітнього потопу. Ім’я означає “заспокійливий”,;
  • Логан – шотландське ім’я, означає “мешканець порожнечі, долини”.
  • Джозеф – католицький варіант імені Йосип, в перекладі означає “Бог віддасть”. Володіє такими рисами характеру, як твердість, самозакоханість, примхливість, підвищена емоційність і дратівливість. Аналоги імені – Хосе, Жозе, Йозеф, Джузеппе, Юсуф. Відомі особистості – Осип Мадельштам, Йосип Бродський, Йосип Сталін, Йосип Кобзон.
  • Ісус – в європейських країнах більш популярні імена Джошуа і Хесус. Ці чоловіки вміють бути впливовими, тиснуть на оточуючих своїм авторитетом. Вони не переносять обман, їм подобається бути щедрими.
  • Мейсон – англійське ім’я, в перекладі означає “каменяр”. Це ім’я одне з найпопулярніших в США за останнє десятиліття. Чоловік з таким ім’ям – яскравий, екстравагантний і впевнений в собі, доводить почате до кінця.
  • Ділан – відчуває постійну потребу в домінуванні, закомплексований, хоча зовні це ніяк не проявляється. Такі чоловіки – кар’єристи, ніколи не страждають відсутністю грошей. Схильність до накопичення у Ділана проявляється з дитинства.
  • Елія, Ілай – в перекладі “Бог, Господь”, інша форма імені Ілля, Еліас, Ільяс, Елайджа. Чоловік з цим ім’ям дуже артистичний, веселий і товариський, з хорошою інтуїцією, власник. Найвідоміша людина з ім’ям – пророк Ілія.
  • Самуель – в перекладі з староєврейського означає “Бог почув”. Чоловік з таким ім’ям розумний і щедра людина, високоморальних, тактовний, дуже активний. Інші форми імені – Самуїл, Шаміль, Симон, Самвел, Самуілус.
  • Раніше ми писали про книги про малюків і виховання.

    Джерело: lady.tochka.net

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *