15 найкращих способів приготувати вафлі з кабачків

Іноді здається, що з кабачків уже давно виготовлено все, що можна. Але це не так, тому що завжди знайдуться інші свіжі ідеї та рецепти. Цього разу, наприклад – ми хочемо поділитися з тобою великою добіркою вафлів із кабачків. Врахуй, що всі вафельниці різні, тож для точного розрахунку часу скористайся інструкцією!

Зміст

  • 1. Вафлі з кабачків з йогуртом та рисовим борошном
  • 2. Вафлі з кабачків без добавок
  • 3. Вафлі з кабачків із зеленню
  • 4. Вафлі з кабачків із цибулею
  • 5. Вафлі з кабачків у духовці
  • 6. Вафлі з кабачків із сиром
  • 7. Вафлі з кабачків зі сметаною
  • 8. Вафлі з кабачків з гречаним борошном
  • 9. Вафлі з кабачків з рикоттою та рисовим борошном
  • 10. Вафлі з кабачків зі сметаною та сиром
  • 11. Вафлі з кабачків з вівсяним борошном
  • 12. Вафлі з кабачків із манкою
  • 13. Вафлі з кабачків із морквою
  • 14. Вафлі з кабачків з шинкою та сиром
  • 15. Вафлі з кабачків з молоком та пармезаном
  • 1. Вафлі з кабачків з йогуртом та рисовим борошном

    Особливо такі вафлі гарні з лососем, сиром та зеленню.

    Тобі знадобиться: 1 кабачок, 1 яйце, 4 ст. рисового борошна, 3 ст.л. йогурт, спеції.

    Приготування: Натрій кабачки на тертці і злегка відіжми їх від зайвого соку. Змішай кабачки з яйцем і йогуртом, додай борошно та спеції та готуй вафлі у змащеній олією вафельниці.

    2. Вафлі з кабачків без добавок

    Легкий рецепт на кожен день із доступних інгредієнтів.

    Тобі знадобиться: 500 г кабачків, 1 зубчик часнику, 1 яйце, 5 ст. борошна, спеції, зелень.

    Приготування: Натрі та відіжми кабачки. Подрібни часник та зелень за смаком. Змішай всі інгредієнти та обсмаж кабачкові вафлі у вафельниці.

    3. Вафлі з кабачків із зеленню

    Найпростіший і очевидніший доповнення до будь-яких кабачкових страв.

    Зараз читають:20 відмінних рецептів компоту з яблук на зиму

    Тобі знадобиться: 2 кабачки, 1 яйце, 1/2 пучка зелені, 4 ст.л. муки|борошна|, 1 ст.л. сметани, спеції.

    Приготування: Натрій та відіжми кабачки від соку. Дрібно нарубай зелень без стебел. Збий яйце зі сметаною, змішай усі інгредієнти та обсмаж вафлі у вафельниці до рум'яності.

    4. Вафлі з кабачків із цибулею

    Цибуля робить кабачкові вафлі ще соковитіше.

    Тобі знадобиться: 300 г кабачків, 1 цибулина, 1 яйце, 3 ст. йогурту або сметани, 100 г борошна, спеції.

    Приготування: Кабачки натрі та злегка відіжми. Окремо натріть цибулю на тертці та змішай разом усі інгредієнти для тіста. Змасти вафельницю олією та обсмаж у ній вафлі до рум'яності.

    5. Вафлі з кабачків у духовці

    Для цього рецепту потрібні спеціальні формочки для вафель.

    Тобі знадобиться: 600 г кабачків, 2 яйця, 1 зубчик часнику, 160 г борошна, 0,5 ч.л. гашеної соди, спеції, зелень.

    Приготування: Натрій і відіжми кабачки, подрібни часник і зелень за смаком. Змішай всі інгредієнти для тіста і виклади його в змащені|змазати| маслом|мастилом| форми. Випікай вафлі в духовці 35-40 хвилин|мінути| при 180 градусах.

    6. Вафлі з кабачків із сиром

    Ідеальний ПП рецепт для всіх, хто стежить за раціоном та калоріями.

    Тобі знадобиться: 1 кабачок, 200 г сиру, 1 яйце, 1/2 пучка зелені, 1 ст. цільнозернове борошно, спеції.

    Приготування: Натрій і відіжми кабачок від зайвого соку. Виделкою розітріть сир з яйцем. Подрібни зелень, змішай усі інгредієнти та обсмаж кабачкові вафлі у вафельниці за інструкцією.

    7. Вафлі з кабачків зі сметаною

    За бажання замість сметани можна взяти трохи кефіру.

    Тобі знадобиться: 700 г кабачків, 200 г борошна, 2 яйця, 5 ст. сметани, спеції.

    Приготування: Натрій кабачки на тертці і відіжми їх від соку. Зби яйця зі сметаною, змішай з кабачками та спеціями, і поступово додай борошно. Обсмажити вафлі у вафельниці до рум'яності.

    Зараз читають:20 смузі з вівсянкою, які захочеться приготувати ще неодноразово

    8. Вафлі з кабачків з гречаним борошном

    Ідеальний рецепт для тих, у кого непереносимість глютену.

    Тобі знадобиться: 100 г гречаного борошна, 100 г кабачків, 150 мл води, 1 ч.л. розпушувача, 2 щіпки куркуми, спеції.

    Приготування: Натрій на тертці і відіжми кабачок від соку. Змішай всі інгредієнти та дай тесту постояти 10-15 хвилин. Викладай його в змащену олією вафельницю ложкою і обсмаж вафлі до рум'яності.

    9. Вафлі з кабачків з рикоттою та рисовим борошном

    Одночасно прості та досить вишукані вафлі з незвичайними інгредієнтами.

    Тобі знадобиться: 500 г кабачків, 2 яйця, 200 г рикотти, 100 г твердого сиру, 130 г рисового борошна, прованські трави, спеції.

    Приготування: Натрій кабачки на тертці і відіжміть. Розімні рікотту, натрій твердий сир і змішай разом всі інгредієнти. Обсмажити кабачкові вафлі у вафельниці до рум'яності.

    10. Вафлі з кабачків зі сметаною та сиром

    Підійде будь-який вид твердого чи напівтвердого сиру на твій смак.

    Тобі знадобиться: 500 г кабачків, 200 г жирної сметани, 200 г борошна, 2 яйця, 100 г сиру, 4 гілочки зелені, 10 г розпушувача, спеції.

    Приготування: Натрі та відіжми кабачки. Додай яйця і сметану, а потім просіяне борошно, розпушувач і спеції. Додай тертий сир і рубану зелень і перемішай тісто. Виклади його ложкою в змащену олією вафельницю і готуй вафлі до рум'яності.

    11. Вафлі з кабачків з вівсяним борошном

    Якщо немає готового вівсяного борошна, тоді просто подрібни пластівці в кавомолці.

    Тобі знадобиться: 500 г кабачків, 5 ст. вівсяного борошна, 1 яйце, 1 зубчик часнику, спеції, зелень.

    Приготування: Натрій на тертці кабачки і відіжми їх від соку. Додай яйце, давлений часник, рубану зелень та спеції. Додати борошно, залишити тісто на 10 хвилин і знову перемішати. Обсмажити вафлі у вафельниці за інструкцією.

    Зараз читають:20 найсмачніших рецептів страв на сковороді

    12. Вафлі з кабачків із манкою

    Ще один варіант сухої основи для в'язкості замість звичайного борошна.

    Тобі знадобиться: 1 кабачок, 3 ст. манки, 1 яйце, спеції.

    Приготування: Натрій кабачок і злегка відіжми його від соку. Додай яйце та спеції, після чого додай манку та дай тесту 10 хвилин постояти. Випікай кабачкові вафлі у вафельниці до рум'яності.

    13. Вафлі з кабачків із морквою

    Морква надає не тільки смаку, але і ще більш апетитного відтінку.

    Тобі знадобиться: 1 морква, 2 кабачки, 1 яйце, 3-4 ст.л. борошна, спеції.

    Приготування: Натрій і злегка відіжми кабачки. Окремо натрій моркву і змішай разом всі інгредієнти. Випікай вафлі у вафельниці за інструкцією.

    14. Вафлі з кабачків з шинкою та сиром

    Ці кабачкові вафлі особливо гарні на сніданок – швидко та ситно.

    Тобі знадобиться: 500 г кабачків, 200 г борошна, 2 зубчики часнику, 50 г твердого сиру, 50 г шинки, 50 г сметани, 2 яйця, 3 гілочки зелені, спеції.

    Приготування: Натрій кабачки і відіжми їх від зайвого соку. Подрібни часник і зелень, натрій сир і дрібно наріж шинку. Змішай разом усі інгредієнти з рецепту. Обсмажити вафлі в змащеній вафельниці маслом до рум'яності.

    15. Вафлі з кабачків з молоком та пармезаном

    Щоб ще більше наголосити на італійських нотках, додай трохи сушених трав.

    Тобі знадобиться: 2 кабачки, 25 г пармезану, 1 яйця, 60 мл молока, 70 г борошна, спеції.

    Приготування: Натрій і злегка відіжми кабачки. Дрібно натрі пармезан, змішай усі інгредієнти та приправ масу. Викладай тісто ложкою на змащену олією вафельницю і випікай вафлі за інструкцією.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *