У печінки тріски зовсім дивовижний смак у поєднанні з м'якою текстурою. Через це вона стає чудовою основою для приготування різних паштетів та намазок. Плюс у тому, що це не лише смачно, ситно та корисно. Паштет з печінки тріски ще й дуже швидко готується іноді навіть за кілька хвилин. Ділимося 12 легкими рецептами!
Зміст
1. Паштет з печінки тріски з яйцями та майонезом
Найсмачніше він виходить із домашнім майонезом.
Тобі знадобиться: 220 г печінки тріски, 3 яйця, 30 г майонезу, спеції, зелень.
Приготування: Відвари та натрі яйця на тертці. Подрібни зелень і розімні печінку тріски виделкою. Змішай всі інгредієнти разом та подавай.
2. Паштет з печінки тріски з яйцями та зеленню
Дуже корисний і смачний рецепт нашвидкуруч.
Зараз читають:15 оригінальних салатів із цвітної капусти на зиму
Тобі знадобиться: 2 яйця, 200 г печінки тріски, 5 гілочок зелені, спеції.
Яйця відвари і натрій на дрібній тертці . Подрібни зелень, розімні печінку тріски за допомогою вилки і змішай усі інгредієнти до однорідності.
3. Паштет з печінки тріски з цибулею та морквою
Більш класичний домашній паштет із додаванням овочів.
Тобі знадобиться: 120 г печінки тріски, 3 яйця, 40 г цибулі, 80 г моркви, спеції, лимонний сік, 15 мл оливкової олії.
Приготування: Відвари яйця круто і натріть їх на тертці. Подрібніть цибулю і моркву в блендері. Змішай всі інгредієнти для паштету або перебий їх блендером до однорідності.
4. Паштет із печінки тріски з консервованим горошком
Швидка намазка на бутерброди до святкового столу просто знахідка.
Тобі знадобиться: 250 г консервованого зеленого горошку, 1 банка печінки тріски, 1 цибулина, 1 пучок кропу.
Приготування: Пропусти горошок через м'ясорубку, дрібно нарубай цибулю та зелень, а печінка тріски – розімні виделкою. Змішай всі інгредієнти і приправ паштет до смаку.
5. Паштет із печінки тріски з маринованими огірками
Оригінальний варіант для любителів незвичайних пікантних уподобань.
Тобі знадобиться: 120 г печінки тріски, 2-3 мариновані огірки, 2 яйця, 1/2 цибулини, спеції.
Приготування: Відвари та натрі яйця на тертці. Дуже дрібно наріж цибулю та мариновані огірки. Виделкою розімни печінку тріски, змішай всі інгредієнти і приправ паштет.
Зараз читають:15 рецептів дріжджових коржиків, які варто приготувати
6. Паштет з печінки тріски з овочевою засмажкою
Якщо хочеш зробити зовсім однорідний паштет, зби все блендером.
Тобі знадобиться: 100 г цибулі, 100 г моркви, 200 г печінки тріски, 2 яйця, спеції.
Приготування: Відвари та натрі яйця на тертці. Дрібно нарубай цибулю, натрій моркву і обсмаж їх до золотистості. Розімні печінку тріски виделкою, змішай інгредієнти та приправ паштет.
7. Паштет із печінки тріски зі сметаною
Цілком ПП рецепт для тих, хто стежить за раціоном. Зрештою, жири в печінці тріски дуже корисні.
Тобі знадобиться: 2 банки печінки тріски, 1 пучок кропу, 2 ст. сметани, 1 ч. л. лимонного соку, спеції.
Приготування: Розімні печінку тріски виделкою і дрібно наріж кріп. Додай сметану, лимонний сік та спеції до смаку, і ретельно перемішай паштет.
8. Паштет з печінки тріски з сиром та гірчицею
Ще один корисний і водночас пікантний рецепт намазки!
Тобі знадобиться: 120 г печінки тріски, 150 г сиру, 1/2 пучка петрушки, 0,5 ч.л. гірчиці, спеції.
Приготування: Сир розімні виделкою або перебий блендером. Так само розімні печінку тріски. Подрібніть петрушку і змішайте всі інгредієнти для паштету.
9. Паштет із печінки тріски зі шпинатом
Смачний, а також дуже яскравий, так що відразу викликає апетит.
Тобі знадобиться: 100 г печінки тріски, 90 г плавленого сиру, 1 яйце, 7-8 листків шпинату, 1 зубчик часнику, спеції.
Зараз читають:15 відмінних рецептів тарталеток з тунцем
Приготування: Відвари яйце круто, промий і подрібни шпинат, довільно наріж плавлений сир. Подрібніть всі інгредієнти для паштету в блендері до однорідності. Приправ за смаком.
10. Паштет з печінки тріски з плавленим сиром та майонезом
Альтернатива простому сирковому салату, який багато хто робить як намазку.
Тобі знадобиться: 1 банка печінки тріски, 2 яйця, 1 плавлений сир, 5 гілочок кропу, спеції, 2 ст.л. майонезу.
Приготування: Відвари яйця і натріть їх на тертці разом з плавленим сирком. Подрібни кріп, розімні печінку тріски виделкою і змішай усі інгредієнти. Приправи паштет.
11. Паштет із печінки тріски з твердим сиром
Підійде будь-який твердий сир, так що вибирай на власний розсуд.
Тобі знадобиться: 150 г печінки тріски, 1 яйце, 1 цибулина, 30 г твердого сиру, 1 ч.л. гірчиці.
Приготування: Відварити яйце круто і натрій на тертці. Дрібно натрій сир і подрібни цибулю. Виделкою розімні печінку тріски і змішай усі інгредієнти.
12. Паштет із печінки тріски з авокадо
Найкращий рецепт намазки для ситних та корисних ранкових тостів.
Тобі знадобиться: 220 г печінки тріски, 120 г авокадо, 1 яйце, спеції.
Яйце відвари і натрі на тертці. За допомогою вилки розімніть м'якоть авокадо та печінку тріски, і змішай усі інгредієнти. Додатково можеш додати до паштету цибулю або часник за смаком.
Джерело: dietcenter.com.ua