8 відмінних рецептів свинячої рульки в афганському казані

Свиняче кермо особливо приємно готувати в афганському казані, адже так воно виходить ще смачнішим, ніжнішим і просто тане в роті. Ділимося 8 найкращими рецептами, які тебе точно не розчарують!

Зміст

  • 1. Свиняче кермо в пиві в афганському казані
  • 2. Свиняча рулька з медом та гірчицею в афганському казані
  • 3. Свиняче кермо з картоплею в афганському казані
  • 4. Свиняча рулька з рисом та грибами в афганському казані
  • 5. Свиняче кермо з квашеною капустою в афганському казані
  • 6. Свиняча рулька з кабачками та баклажанами в афганському казані
  • 7. Свиняче кермо з імбиром в афганському казані
  • 8. Свиняча кермо в томатному соку в афганському казані
  • 1. Свиняче кермо в пиві в афганському казані

    Замість томатної пасти також підійде будь-який томатний соус на твій розсуд.

    Тобі знадобиться: 2 свинячі рульки, 300 мл темного пива, 1 цибулина, 1 морква, 1 головка часнику, 2 ст.л. томатної пасти, сіль, спеції.

    Пропусти кілька зубчиків часнику через прес і змішай їх з томатною пастою і спеціями. Ретельно натріть кермо цим маринадом і залиш на півгодини. Крупно наріж овочі та очисти інші зубчики часнику. Відправ все в афганський казан і додай спеції до смаку. Залий пивом, закрий кришкою, доведи до кипіння і після чого готуй кермо 1,5-2 години на помірному вогні.

    2. Свиняча рулька з медом та гірчицею в афганському казані

    Соковита та пікантна кермо з медово-гірчичним маринадом, яка нікого не залишить байдужим.

    Зараз читають:12 найкращих рецептів, як приготувати млинці з гарбуза

    Тобі знадобиться: 2 свинячі рульки, 2 головки часнику, 1/2 цибулини, 1,5 л темного пива або квасу, 1 ст.л. меду, 1 ст. гірчиці, олія, сіль, спеції.

    Приготування: Нашпигуй рульки пластинками часнику. Змішай кілька ложок рослинної олії, гірчицю, мед, сіль та улюблені спеції. Пропусти ще кілька зубчиків часнику через прес і додай їх туди. Натрій свинину цим маринадом і залиш на 2-3 години в холодильнику.

    Після чого відправ керма в афганський казан, додай цибулю і залий пивом або квасом. Закрий кришкою казан, доведи до кипіння і далі готуй на середньому вогні протягом 40-45 хвилин.

    3. Свиняче кермо з картоплею в афганському казані

    Повноцінна основна страва, і одразу з гарніром!

    Тобі знадобиться: 1 кг свинячої рульки, 1 кг середньої картоплі, 2 моркви, 2 помідори, 2 цибулини, спеції.

    Натріть рульку спеціями і виклади її в казан. Додай крупно нарізану картоплю, моркву та цибулю, а потім знову приправ. Наприкінці додай нарізані помідори, закрий кришкою афганський казан і готуй всі разом близько 60 хвилин.

    4. Свиняча рулька з рисом та грибами в афганському казані

    Замість рису можна використовувати гречку, булгур або іншу улюблену крупу.

    Тобі знадобиться: 1 кг свинячої рульки, 600 г рису, 500 г печериць, 2 моркви, 1 цибулина, 1,2 л води або бульйону, олія, спеції.

    Приготування: Промий, обсуши і обсмаж рис на сухій сковороді. Тонко наріж цибулю і моркву, відправ їх на дно афганського казана з маслом і обсмаж до золотистості.

    Зараз читають:Котлети зі свинячої печінки: 15 чудових рецептів на будь-який смак

    Свинячу кермо натрій спеціями і виклади до овочів. Додай нарізані печериці, трохи перемішай і засип зверху рис. Влий воду або бульйон, закрий кришкою казан і готуй всі разом 40 хвилин.

    5. Свиняче кермо з квашеною капустою в афганському казані

    У найкращих традиціях класичної німецької кухні.

    Тобі знадобиться: 1 кг свинячої рульки, 600 г квашеної капусти, 2-3 помідори, 2 моркви, 2 цибулини, 2 стебла селери, 500 мл води або бульйону, спеції.

    Приготування: Надріж кермо поперек тільки по шкірі, обсмаж до легкого рум'янцю, дай охолонути і наріж на шматочки. Подрібни цибулю і селеру, натрій моркву і довільно наріж помідори.

    Виклади цибулю на дно казана, приправ, а потім додай селеру і моркву. Розклади злегка віджату квашену капусту, помідори, знову приправ і злегка перемішай. Наприкінці – додай свинячу кермо і воду або бульйон. Закрий кришкою афганський казан і готуй все 1 годину на середньому вогні.

    6. Свиняча рулька з кабачками та баклажанами в афганському казані

    Напевно захочеться повторити, адже для цього рецепту потрібні прості та доступні інгредієнти.

    Тобі знадобиться: 2 свинячі рульки, 500 г картоплі, 2 баклажани, 2 кабачки, 2 болгарські перці, 3 помідори, 2 моркви, 2 цибулини, спеції.

    Приготування: Натріть рульки спеціями і крупно наріж всі овочі. Виклади цибулю та свинину в афганський казан, а потім додай решту овочів, але щоб кабачки та помідори були зверху. Приправ за смаком. Можеш додати зелень, чилі або часник, а воду доливати не обов'язково. Закрий кришкою казан і готуй близько 1 години.

    Зараз читають:Тісто для пасок: 20 найпростіших рецептів на Великдень

    7. Свиняче кермо з імбиром в афганському казані

    Пряне та пікантне кермо з легкими східними нотками.

    Тобі знадобиться: 2 свинячі рульки, 2 моркви, 3 цибулини, 2 головки часнику, 10 см кореня імбиру, 2 ч.л. чорного чаю, 1-1,5 л квасу чи темного пива, сіль, спеції.

    Тонко наріж частину часнику та імбиру, і нашпигуй ними рульки. Виклади свинину в казан і додай крупно нарізані овочі, часник і імбир, що залишився. Присип все чаєм і спеціями, залий квасом або пивом, закрий афганський казан і доведи до кипіння. Після чого туші свинячу кермо на мінімальному вогні протягом 1,5 годин.

    8. Свиняча кермо в томатному соку в афганському казані

    Ідеально підійдуть італійські спеції із сушеними ароматними травами.

    Тобі знадобиться: 2 свинячі рульки, 1 л томатного соку, 2 цибулини, 1 головка часнику, 30 мл оливкової олії, олія, сіль, паприка, сушений базилік, спеції.

    Приготування: Очисти та подрібни часник, змішай його зі спеціями та оливковою олією. Злегка надріж рульку зверху і натрій її цим маринадом, а потім залиши на 2-3 години в холодильнику.

    Розігрів афганський казан з рослинною олією і обсмаж тонко нарізану цибулю. Додай свиняче кермо і залий все томатним соком, щоб він покривав м'ясо. Закрий кришкою казан і готуй 1,5-2 години на слабкому вогні після кипіння.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *