Навіщо під час варіння буряка кухарі кидають у воду хлібну скоринку

Так, кухар цілком може кинути в киплячу рідину скоринку чорного хліба, інформує Ukr.Media.

Але не дивуйтеся! Виявляється, це доволі цікава та результативна хитрість.

Адже досягається позитивний ефект, про можливість якого більшість кулінарів-аматорів навіть не здогадуються.

Що буде, якщо кинути хлібну скоринку у воду під час варіння буряка?

Під час термічної обробки коренеплоду з'являється неприємний запах.

Смородом наповнюється вся кухня. При цьому вимкнення витяжки зазвичай не вирішує проблему.

Зайвий "аромат" може з'явитися і в інших приміщеннях квартири.

Хлібна скоринка, кинута у воду під час варіння буряка, дозволяє запобігти вищеописаному явищу.

Жодного неприємного запаху не з'являється.

Що ще можна додати у воду?

Як добавку варто використовувати невелику кількість столового оцту: вистачить ½ чайної ложки.

Завдяки кислому компоненту коренеплід не втратить гарного кольору.

Не хочете використовувати оцтову добавку? Тоді насипте у воду трохи цукру (1 ч. л.): буде досягнуто аналогічного ефекту.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *