Відчуйте себе трохи італійцем – приготуйте на апетитний сніданок – омлет з моцарелою, томатами і базиліком. Страва вийде смачніше, якщо зробити базиліковий соус песто самостійно, інформує Ukr.Media.
Омлет в італійському стилі
Інгредієнти:
- 3 яйця
- 5 шт. бебі-моцарели
- 5 шт. помідорів черрі
- 1 ст. л. соусу песто
- сіль, перець за смаком
- рослинна олія для смаження – 25 мл
- базилік – для прикраси
Рецепт приготування:
1. Яйця розбийте в миску. Посоліть, поперчіть і збийте.
2. На розігрітій сковороді з олією обсмажте помідори черрі і залийте їх яєчної сумішшю.
3. Зверху викладіть бебі-моцарелу, накрийте кришкою і доведіть до готовності на слабкому вогні протягом 4-5 хвилин.
4. Після цього зверху додайте соус песто і поверніть омлет навпіл. За бажанням прикрасьте зеленим базиліком і подавайте.
Смачного!
Джерело: ukr.media