Соус карбонара здатний прості макарони перетворити в неймовірно смачну страву. Готують його за різними рецептами з використанням бекону, шинки, риби, морепродуктів або грибів. Паста з соусом карбонара, приготовлена за лічені хвилини, здатна звичайну вечерю перетворити на свято, інформує Ukr.Media.
Як приготувати соус карбонара?
Соус для пасти карбонара не складний у приготуванні, але знати деякі особливості все ж потрібно.
Соус карбонара – класичний рецепт
Соус карбонара класичний – страва, ласуючи якою зупинитися дуже складно. У даному рецепті не використовують вершки, а тому соус виходить менш калорійним. У готовому вигляді алкоголь у страві відчуватися зовсім не буде, він лише додасть ласощам особливу пікантність. За бажанням пасту карбонара прикрашають листочками петрушки.
Інгредієнти:
- паста – 250 грам;
- яйця – 6 шт.;
- свиняча грудинка – 150 грам;
- олія оливкова – 30 мл;
- тертий пармезан – 4 ст. ложки;
- вино біле сухе – 100 мл;
- часник – 1 зубчик;
- сіль, перець.
Приготування:
Смачного!
Джерело: ukr.media