У лікувальних закладах Кропивницького мають переглянути підхід щодо якості харчування хворих

Міський голова Кропивницького дав вказівку перевірити заклади охорони здоров’я Кропивницького на наявність якісного харчування.

«Провести інспекції та перевірити, чим годують хворих. Збалансоване меню – обов’язкова складову лікувального процесу. Три гривні на одного хворого – це не показник збалансованого харчування. А потім додаткові проблеми зі здоров’ям у тих людей, котрих ми лікуємо», – зазначив очільник міста.

Він також повідомив, що міська рада на минулому тижні вже вирішила це питання та наголосив, аби керівники лікувальних установ не сиділи склавши руки і не чекали на додаткові кошти.

«Колеги, ми не можемо жирувати та йти семимильними кроками до збільшення фінансування. Ефективність – основа якості управління. Домовляйтеся із сільськогосподарськими товариствами та закупляйте продукцію з поля. Адже в кожному закладі є сховища для її зберігання. А не купуйте в супермаркетах, а потім розказуйте, що немає  за що годувати людей. Добрий господар і вправний менеджер завжди має сам шукати шляхи вирішення проблеми», – звернувся Андрій Райкович.

Джерело: zpu.kr.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *