Лікарка-інфекціоністка Світлана Федорова порадила, що слід їсти хворим на COVID-19

Хворим на коронавірус необхідно їсти продукти із великим вмістом мінералів – зокрема, яйця і рибу.

Про це у своєму новому блозі розказала лікарка-інфекціоністка і депутатка від партії «Наш край» Світлана Федорова. 

«Яйця містять залізо, магній, калій, кальцій, а також цинк і вони не втрачають своїх корисних властивостей навіть під час термічної обробки. Завдяки своєму складу, яйця збільшують вироблення лімфоцитів, пригнічують розмноження вірусів, скорочують тривалість інфекції, мають протизапальні властивості», – зазначила Світлана Федорова у відео: https://youtu.be/5n6aGqyA0WI

За її словами, у період спалаху коронавірусу вкрай важливо ввести в раціон жирну рибу. І не обов’язкового дорогу – згодиться і звичайний оселедець. 

«Морська риба у своєму складі має омегу-3, яка забезпечує будівельні блоки для протизапальних гормонів – ейкозаноїдів, а вони благотворно впливають на імунну систему», – уточнює пані медик. 

Лікарка радить додавати в їжу спецію куркуму, яка є природним антибіотиком, а також вживати сири, кролятину та індичатину, які допоможуть нормалізувати сон після захворювання на коронавірус. 

Більше корисних порад, як уберегтися від інфекції, що робити під час хвороби, якою вакциною краще робити щеплення і скільки має тривати ізоляція, читайте на Фейсбук-сторінці Доктора Правди Федорової: https://www.facebook.com/doktorpravdafedorova

Джерело: zpu.kr.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *