Багато хто з нас, напевно, пам'ятають наших мам і бабусь за цим процесом, коли вони займалися опарою, замішували вже ароматне тісто, як довго воно підходило. Та й у процесі приготування була присутня аура якогось благоговіння — адже це не просто печиво чи випічка до чаю — це головний атрибут головного свята, інформує Ukr.Media.
Чого категорично не можна робити, коли печете паску вдома?
Кажуть, що не можна допускати на кухню нікого зі сторонніх людей. Що тихіше на кухні, то правильнішими вийдуть паски. Ідеально, якщо ви готуватимете їх на самоті, у своїх світлих роздумах. Адже дано відомо, що тісто любить уважного та шанобливого ставлення до себе, тим паче тісто на паску.
Попросіть дітей не шуміти, а спостерігати тихо, якщо вже вони прийшли до вас поспостерігати за процесом. Інакше "тісто злякається" і може не піднятися.
Не можна вимовляти поганих слів
Їх не те, щоб не можна вимовляти, їх навіть думати небажано. Тісто дуже чутливе до негативної енергетики, і ви можете її запекти й потім нею ж харчуватися.
Поганий настрій — несмачна випічка
Це давно ні для кого не секрет. Готувати потрібно із задоволенням і бажанням. Спробуйте в думках повернутися до найтепліших ваших спогадів, до чогось світлого і радісного у вашому житті. Потрібно налаштуватися на святковий настрій, тоді й паски будуть дуже смачними — уже не раз перевірено.
Джерело: ukr.media