Деруни повинні подаватися до столу з соусом, який підкреслить їх смак. Головні інгредієнти – сметана і майонез з додаванням овочів, спецій і зелені, інформує Ukr.Media.
Рецепт з майонезом
Це ароматна і дуже смачна заправка з майонезу, приготовлена з маринованими огірками.
Інгредієнти:
- два маринованих огірка;
- кріп свіжий;
- 150 мл майонезу.
Приготування:
На приготування ви витратите 10 хвилин.
Рецепт зі сметаною
Це ароматна заправка з часником.
Необхідні інгредієнти:
- по 3 ст. ложки майонезу і сметани;
- солоний огірок;
- зубчик часнику;
- зелень;
- улюблені спеції.
Приготування покроково:
Для приготування знадобиться 20 хвилин. В заправці міститься 764 ккал.
Рецепт з грибами
До страви подається заправка з грибів, приготовлена з вершками і борошном. Калорійність – 1084 ккал.
Інгредієнти:
- 50 грам сиру;
- півкілограма білих грибів;
- 300 грам цибулі;
- склянка вершків;
- три ст. ложки борошна;
- улюблені спеції;
- 150 мл води;
- 50 мл. рослинної олії.
Етапи приготування:
Час, необхідний для приготування – 45 хвилин.
Рецепт з сьомгою
Це дуже смачний рецепт з сьомгою і хріном. Готується на основі сметани і містить 322 ккал.
Необхідні інгредієнти:
- чотири ст. ложки сметани;
- 200 грам сьомги;
- 1 ст. ложечка тертого хрону;
- улюблені спеції;
- зелена цибуля.
Приготування:
Приготування займає 15 хвилин. Виходить 2 порції.
Джерело: ukr.media