Повторіть цей рецепт вдома, тим паче, що це дуже легко!
Інгредієнти:
- Яловичина — 1,5 кг;
- Цибуля — 3 шт.;
- Морква — 1 шт.;
- Борошно — 3 ст. л.;
- Томатна паста — 2 ст. л.;
- Вода — 1,5 л;
- Спеції (лавровий лист, чорний перець, сіль, цукор);
- Олія для смаження.
Приготування:
М'ясо наріжте великими кубиками, обсмажте на олії до скоринки, інформує Ukr.Media.
Відправте до обсмаженого м'яса спочатку цибулю, за кілька хвилин — моркву. Коли овочі протушкуються 5 хвилин, додайте 2 ст. л. хорошої томатної пасти, перемішайте. Влийте 1,5 л води. Додайте 1 ст. л. солі, 1/2 ст. л. цукру, чорний перець та лавровий лист за смаком. Зменшіть вогонь після закипання, накрийте кришкою і тушкуйте 1 годину.
В борошно влийте трохи води, розмішайте, щоб не було грудочок. Влийте до м'яса з підливою. Томіть ще пів години під кришкою.
Готове м'ясо з підливою можна подавати до будь-якого гарніру!
Джерело: ukr.media