Мало хто знає, для чого насправді потрібен ящик під духовкою, інформує Ukr.Media.
Кухня є у кожного у квартирі, але не всі знають про особливості предметів, які в ній знаходяться. Ми розповімо про справжні призначення таких речей.
Ящик під духовкою
Майже кожна плита під духовкою має ящик. Найчастіше його використовують для зберігання сковорідок та інших кухонних предметів, але виявляється у цього відділу зовсім інше призначення.
У цьому ящику слід зберігати приготовані страви. Нижній відсік плити допомагає зберегти тепло їжі й таким чином її можна подати на стіл будь-якої миті. При цьому страва не втратить свого аромату і залишиться підігрітою. Виробники радять використовувати цей ящик для зберігання десертів
Прес для часнику
Мало хто знає, але прес для часнику не лише подрібнює овоч, а ще й очищує його шкірку. Достатньо просто зрізати жорсткий кінчик продукту та покласти зубчик у прилад.
Ложка для спагеті
Цей пристрій допоможе розрахувати ідеальну порцію спагеті. У таких ложках розташована дірка посередині. Річ у тім, що вона вміщує лише 80 грамів пасти, а це якраз відповідна кількість для однієї людини.
Дошка для нарізання
У обробній дошці є отвір і зроблено не просто для красивого дизайну. Воно дозволяє зсипати нарізані овочі в ємність і при цьому не розсипати їх по всій кухні.
Холодильник
Багато хто здивується, але далеко не всі правильно використовують холодильник. Річ у тім, що певні продукти слід зберігати на конкретних полицях. Наприклад, яйця краще не зберігати у дверцятах холодильника. Там для них невідповідна температура.
Джерело: ukr.media