На перший погляд, вушко на ситечку має лише одну функцію — повісити сам інструмент на гачок. Однак, мало хто здогадується, що у нього є ще одне особливе застосування, яке шокувало користувачів соцмереж. Як вушко допоможе спростити процес фільтрації?
Сито — необхідний інструмент під час готування. Його використовують для відділення рідини від твердих частинок під час приготування бульйонів, соусів, супів та інших страв. Воно також може використовуватися для просіювання борошна або цукру, щоб видалити грудки й отримати більш однорідне тісто або глазур, інформує Ukr.Media.
Найчастіше в процесі готування багато хто використовує маленьке сито — ситечко. Але у нього є великий мінус — інструмент доводиться тримати в руці, що ускладнює фільтрацію (особливо якщо в другій руці важка ємність). Саме в такій ситуації і знадобиться вушко (якщо воно є).
Лайфхак опублікувала в Instagram користувачка з ніком @inamallina. Її відкриття шокувало і приємно потішило підписників.
Якщо у вас велика миска і маленьке ситечко, просто встроміть у вушко вилку або ніжку (відео дивіться нижче).
У підсумку має вийти така конструкція. І тепер можна злити рідину без проблем.
У коментарях люди висловили своє захоплення цим трюком:
- "Нічого собі! А я сина кличу весь час потримати", — написала одна жінка.
- "Ви для мене Америку відкрили сьогодні", — зазначила інша.
- "Інна все моє життя пройшло даремно. Скільки я мучилася. Спасибі.", — поділилася третя.
- "Капець, а я завжди голосила "відірвати б руки хто це вушко не придумав загнути, щоб вішати на каструльку", а воно он як! Інженерна думка!", "Я чесно не знала, ваше відео всім домашнім показала, всі в шоці", "Виявляється, все геніальне — просто", — подібних коментарів користувачі залишили багато.
Джерело: ukr.media