Потрібно додати цей інгредієнт за 2 хв до готовності: він чудово розкриє смак горохового супу

Гороховий суп входить до числа популярних страв. Апетитна страва, яка до того ж добре насичує, інформує Ukr.Media.

Всього один інгредієнт може надати новий смак супу. Цей продукт потрібно додати, коли до готовності страви залишиться зовсім трохи.

Головним мінусом горохового супу є час приготування.

Він не входить до списку страв, які можна приготувати нашвидкуруч.

Щоб насолодитися смаком, необхідно попрацювати.

Але результат того вартий. Особливо це очевидно після додавання паприки.

Саме її досвідчені кулінари радять додавати за дві хвилини до готовності. Не раніше. До речі, солити суп також рекомендується наприкінці.

А підсилять смак лавровий лист і свіжа зелень (кріп або петрушка).

З таким набором додаткових інгредієнтів вдасться розкрити найкращі смакові відтінки цієї популярної страви.

Якщо гороховий суп готується часто, то для різноманітності паприку можна замінювати на куркуму. Виходить теж дуже цікаве поєднання.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *