У ньому є все для повноцінного перекусу. Він відмінно доповнить будь-яке основне блюдо або стане прекрасним перекусом між основними прийманнями їжі. Салат виходить ситним, яскравим і надзвичайно апетитним. Ви залишитеся від нього в захваті!
Необхідні продукти:
1 банка консервованої квасолі
2 помідори
100 грамів сиру
петрушка
зелена цибуля
4 зубчики часнику
майонез
сіль, перець за смаком
4 скибочки білого хліба
2 столові ложки рослинної олії
1 чайна ложка прованських трав
Починаємо приготування:
Хліб нарізаємо невеликими кубиками або брусочками. Перекладаємо його в миску, додаємо оливкову олію і прованські трави, перемішуємо. Потім перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо їх у духовку, розігріту до 150 градусів. Підрум'янюємо протягом 10 хвилин.
Помідори нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в салатник.
Подрібнюємо зелену цибулю, додаємо до помідорів. Подрібнюємо петрушку і кладемо до решти продуктів.
Сир нарізаємо брусочками і кладемо в салатник. Туди ж кладемо червону консервовану квасолю.
У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і відправляємо в салат. Солимо і перчимо його за смаком, перемішуємо і салат готовий! Перед подачею присипаємо сухариками і подаємо до столу.