Котлетки з рубленого м'яса виходять більш ніжні і соковиті, ніж з фаршу. Та й готуються досить просто і швидко. Такі котлетки ідеально поєднуються з будь-яким гарніром. І швидко впишуться у ваше повсякденне меню, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
400 грамів курячого філе
150 грамів цибулі
1 куряче яйце
2 столові ложки пшеничного борошна
40 грамів вершкового масла
сіль, перець, часник сушений
рослинна олія
Починаємо приготування:
Куряче філе промиваємо та нарізаємо дрібними шматочками. Перекладаємо в глибоку миску.
Цибулю чистимо і нарізаємо середніми шматочками, подрібнюємо в блендері.
У чашку вбиваємо куряче яйце, збиваємо і додаємо цибулю з м'ясом. Туди ж нарізаємо шматочками вершкове масло. Додаємо сіль, перець, сушений часник. Туди ж кладемо пшеничне борошно і перемішуємо руками.
У сковороду наливаємо олію і ложкою викладаємо котлетки. Обсмажуємо на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку, а потім перекладаємо на тарілку, застелену паперовою серветкою і подаємо до столу.