Кулінарний лайфхак від шеф-кухарів: навіщо кидати яблуко в киплячий суп?

З необхідністю додати в суп такий незвичний для першої страви інгредієнт як яблуко може зіткнутися буквально кожна господиня, повідомляють досвідчені кухарі, інформує Ukr.Media.

Ба більше, цей кулінарний трюк вже виручив чимало кулінарів. Яблуко ідеально підходить для тих випадків, коли ви випадково пересолили суп.

Багато хто знає, що надлишок солі здатна вбирати картопля, але, кажуть досвідчені кухарі, фрукт у таких випадках впорається набагато краще. Він вбере в себе зайвий хлорид натрію дуже швидко — буквально за кілька хвилин.

Для отримання потрібного результату просто киньте в киплячу страву одне розрізане навпіл яблуко і дайте йому поваритися хвилин 8. В особливо радикальних випадках виділіть на це 10 хвилин.

Як тільки час спливе, зніміть суп з вогню і вийміть з нього фрукт. Результатом цієї процедури стане те, що рідка страва набуде належного їй нормального смаку. Ніхто й не помітить, що ви припустилися помилки.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *