Класичний масляний крем із згущеним молоком

Це найпростіший і улюблений багатьма крем для бісквітних тортів, тістечок, капкейків. Також можна замінити сире згущене молоко на варене, інформує UkrMedia.

Інгредієнти:

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Згущене Молоко – 200 гр.
  • Ванільна есенція, ром або коньяк (за бажанням) – 1 ч. л.

Приготування:

  • Для того, щоб крем вийшов однорідним, необхідно, щоб продукти були кімнатної температури. В першу чергу вершкове масло вийміть з холодильника і залиште його на деякий час на тарілці, воно повинно стати дуже м'яке.
  • Потім м'яке вершкове масло необхідно збити міксером до тих пір, поки маса не стане пишною і повітряноїю, це займе приблизно 4-5 хвилин. Маса повинна придбати консистенцію густої сметани.
  • Не припиняючи збивання почніть вводити згущене молоко приблизно по одній столовій ложці. Потрібно збивати масу до однорідного стану після кожної порції згущеного молока, поки крем не стане пишним і повітряним.
  • За потреби, крем можна трохи охолодити, щоб він краще тримав форму. Масляний крем добре підходить для прикраси тортів, тістечок капкейків та інших кондитерський виробів.
  • Масляний крем на згущеному молоці готовий. Приємного апетиту!

    Докладний рецепт приготування ви можете побачити у відео.

    Джерело: ukr.media

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *