Це найпростіший і улюблений багатьма крем для бісквітних тортів, тістечок, капкейків. Також можна замінити сире згущене молоко на варене, інформує UkrMedia.
Інгредієнти:
Масло вершкове – 200 гр.
Згущене Молоко – 200 гр.
Ванільна есенція, ром або коньяк (за бажанням) – 1 ч. л.
Приготування:
Для того, щоб крем вийшов однорідним, необхідно, щоб продукти були кімнатної температури. В першу чергу вершкове масло вийміть з холодильника і залиште його на деякий час на тарілці, воно повинно стати дуже м'яке.
Потім м'яке вершкове масло необхідно збити міксером до тих пір, поки маса не стане пишною і повітряноїю, це займе приблизно 4-5 хвилин. Маса повинна придбати консистенцію густої сметани.
Не припиняючи збивання почніть вводити згущене молоко приблизно по одній столовій ложці. Потрібно збивати масу до однорідного стану після кожної порції згущеного молока, поки крем не стане пишним і повітряним.
За потреби, крем можна трохи охолодити, щоб він краще тримав форму. Масляний крем добре підходить для прикраси тортів, тістечок капкейків та інших кондитерський виробів.
Масляний крем на згущеному молоці готовий. Приємного апетиту!
Докладний рецепт приготування ви можете побачити у відео.