Висновки лікарів: найбільш небезпечні продукти харчування

Вчені впевнені – ці п'ять дешевих продуктів дуже шкідливі.

Фахівці Всесвітньої організації охорони здоров'я склали список небезпечних для організму людини недорогих продуктів. Серед них – і напівфабрикати, і продукти, які містять канцерогени, інформує Ukr.Media.

Найбільш шкідливими є дешеві ковбаси і сосиски. Це очевидно, адже чим нижче вартість, тим менше в них м'яса і більше небезпечних токсичних канцерогенів.

Далі в списку – недорогі напівфабрикати і консерви. Зі слів експертів, в такі продукти додають фосфати і трансжири. А в консервованій рибі через окислення банки, зробленої з дешевих матеріалів, можуть почати виділятися важкі метали, також дуже небезпечні для організму.

Дієтологи не рекомендують вживати і занадто дешеві сири, так як більшість з них містить маргарин, а не молоко. А це може негативно вплинути на серцево-судинну систему.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *