Вчений створив алкоголь, який не викликає похмілля

Поки що у новинки одна серйозна проблема – алкоголь має не дуже приємний смак. Очікується, що на ринок новинка потрапить у найближчі п’ять років.

 

Професор Імперського коледжу Лондона Девід Натт створив синтетичний спирт, який не викликає похмілля. Про це повідомляє Guardian.

 

Напій Alcarelle викликає такі ж відчуття сп’яніння, як і звичайний алкоголь, але не має негативного впливу на печінку і не викликає похмілля.

 

Професор винайшов синтетичний спирт ще в 1983 році, а в 2013 році намагався використовувати його для створення “безпечного аналога” алкоголю. Тоді Alcarelle тестували на безпеку і заявили, що його можна використовувати, як харчову добавку.

 

У 2013 році вчений не знайшов потрібної фінансової підтримки, і відродив свою ідею в 2019 році. Зараз Натт збирається провести клінічні випробування напою, надати йому приємний смак і запустити на ринок у найближчі п’ять років.

 

Вчений підкреслює, що Alcarelle не матиме негативного впливу на печінку і не викликатиме похмілля. Але для його створення використовується безліч особливих хімічних сполук, які можуть впливати на інші органи і функції людського тіла.

 

Раніше британські вчені заявили, що пиво перед вином не врятує від похмілля. Також повідомлялося, що вчені назвали найкращий засіб від похмілля.

Джерело: ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *