Вчені: вживання цього популярного продукту різко підвищує ризик цукрового діабету

Ендокринологи б&#039ють тривогу – проблема цукрового діабету все серйозніше стоїть перед сучасним суспільством.

Справа в способі життя і харчуванні сучасної людини, інформує Ukr.Media.

Виключення деяких продуктів допомагає знизити ризики даного захворювання й ускладнення, пов'язані з ним. Лікарі Великобританії вважають, що вживання родзинок вкрай негативно позначається на вмісті глюкози в крові через високий вміст природного цукру в них. Набагато корисніше вживати свіжі овочі і фрукти. Ще один продукт, який краще виключити – ковбаси та сосиски, включення їх в раціон викликає дефіцит інсуліну.

Фахівці рекомендують слідкувати за власною дієтою, не забувати про помірні фізичні навантаження і щоденні прогулянки на свіжому повітрі.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *