Якщо ракові клітини вмирають в лугу, чому лікарі це не використовують? Ось чому!

Дуже важливий і грамотний текст.

Якщо ні одна хвороба, включаючи рак, не може вижити в лужному середовищі, то чому лікарі не використовують цей метод для лікування онкохворих? Цікаве питання, пише онколог Майк Кондрон на сторінках видання Forbes, передає Ukr.Media.

Перш за все, давайте уточнимо: наша кров вже лужна, тобто слаболужна – рН крові в середньому дорівнює приблизно 7.4.

Отже, багато хвороб здатні вижити в слабколужному середовищі. А наша кров-саме така! Існує думка, що знищити ракову пухлину чи іншу хворобу можна, якщо ще більше залужувати організм.

Це логічно, адже, якщо в лабораторних умовах капнути лугом (гідроксидом натрію з рН близько 13) на пухлинні клітини, бактерії або дріжджі, вони одразу помруть.

Тоді чому б не знищувати онкологію з допомогою нагрівання – ніщо не може вижити при температурі 120 С Відповідь проста: бо це вб'є хворого!

Та ж історія і з залужуванням організму: високий вміст гідроксиду натрію в крові просто вб'є пацієнта. Вченим невідомо, який рівень рН крові для людини є смертельним. Швидше за все, 7.8 і більше.

Все, що вище, несумісне з життям. Будь-яке відхилення від норми викликає серйозні проблеми і є ознакою небезпечних порушень в організмі. Вбивчою для нас є надто кисле, так і занадто лужне середовище в організмі.

Ще більше залужувати організм для боротьби з хворобами марно – наша кров вже слаболужна.

Будь-які відхилення в ту або іншу сторону – загрожують небезпечними наслідками.

Вбити рак можна, якщо перекрити раковим клітинам доступ до кисню, але в цьому випадку сам пацієнт загине – від удушення. Те ж саме і з глюкозою – в ній потребують не тільки ракові, але і здорові клітини.

Отже, підіб'ємо підсумок: залужувати організм немає сенсу – це призведе до загибелі як ракових клітин, так і самого хворого. Такий же ефект матимуть й інші способи боротьби з раком, зазначені вище.

Тепер давайте поговоримо про «лужну» воду і «лужні» дієти.

Справа в тому, що рН крові в організмі регулюється дуже жорстко. Те, що ви їсте, чи п'єте, ніяк на нього не впливає. Тим більше популярна нині «лужна вода». Просто подумайте: звичайна вода має нейтральний рН, він дорівнює 7,0. Зіграє вона якусь роль?

Більшість фруктів, які ми їмо, кислі. Але ми ж не говоримо, що фрукти їсти шкідливо. А як щодо м'яса? Його рН практично дорівнює нашому. Так навіщо пити лужну воду", якщо можна просто їсти м'ясо?

Чи правда, що рівень рН нашої їжі впливає на рН нашої крові? Ні.

Рівень pH в нашому шлунку дорівнює одиниці – такий же ph має оцет. Він зберігається на такому рівні, незалежно від того, що ви їсте. Як думаєте, у "лужної води" є які-небудь шанси проти кислоти, яка знаходиться в шлунку?

Якщо самостійно, при відсутності показань зменшувати кислотність шлункового соку, змінюючи кисле середовище на лужне, можна домогтися тільки збоїв в травному процесі, аж до отруєння, так як лужне середовище не призначене для перетравлення надходячої їжі.

Ідея про те, що залуження організму допоможе в лікуванні хвороб, – вигадка маркетологів. Вона розрахована на недалеких людей, які не хочуть особливо заглиблюватися в проблему.

Ось чому лікарі не лікують рак за допомогою залужування… або іншого ненаукового методу. Ними користуються тільки шарлатани. Від них ви можете почути численні історії про чудесні зцілення, які, швидше за все, є вигадкою.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *