Єврейський салат: 10 найсмачніших рецептів, які легко повторити вдома

Єврейський салат досить просто і швидко готується, а ще його можна подати окремо, так і намазати на хліб або викласти в тарталетки. Ми вибрали для тебе 10 найкращих рецептів – від класичного до найоригінальніших!

Зміст

  • 1. Класичний єврейський салат
  • 2. Єврейський салат із твердим сиром
  • 3. Єврейський салат із зеленню
  • 4. Єврейський салат із квасолею
  • 5. Єврейський салат із лососем
  • 6. Єврейський салат із крабовими паличками
  • 7. Єврейський салат із морквою
  • 8. Єврейський салат із грибами
  • 9. Єврейський салат із волоськими горіхами
  • 10. Єврейський салат із тунцем
  • 1. Класичний єврейський салат

    Усього чотири основні інгредієнти, мінімум часу та мінімум зусиль.

    Тобі знадобиться: 300 г плавленого сиру, 4 яйця, 2-3 зубчики часнику, майонез.

    Приготування: Заздалегідь відвари, остуди та очисти яйця. Натріть всі інгредієнти на тертці і заправ салат майонезом.

    2. Єврейський салат із твердим сиром

    З різними видами сиру – смак готового салату щоразу буде абсолютно новим.

    Тобі знадобиться: 250 г твердого сиру, 4 яйця, 3 зубчики часнику, майонез, паприка, сіль.

    Приготування: Відвари і натрі яйця на тертці, так само натрій сир і пропусти часник через прес. Заправ салат майонезом і приправ за смаком.

    Зараз читають:15 шикарних рецептів котлет із мінтаю

    3. Єврейський салат із зеленню

    Просте, але дуже яскраве доповнення класичного рецепту.

    Тобі знадобиться: 4 плавлені сирки, 5 яєць, 3-4 зубчики часнику, 1/2 пучка зелені, майонез.

    Приготування: Відвари і натрі яйця на тертці, так само натрі плавлені сирки і подрібни зелень з часником. Змішай все разом і заправ салат невеликою кількістю майонезу.

    4. Єврейський салат із квасолею

    Білкова варіація салату – захочеться готувати знову та знову!

    Тобі знадобиться: 200 г консервованої або вареної білої квасолі, 2 плавлені сирки, 3 яйця, 2-3 зубчики часнику, майонез, спеції.

    Приготування: Відвари та остуди яйця, натріть їх на тертці разом з плавленим сиром. Виделкою розімні квасолю, подрібни часник, змішай і заправ салат майонезом зі спеціями.

    5. Єврейський салат із лососем

    Вишукано та оригінально – саме для подачі на святковий стіл.

    Тобі знадобиться: 150 г слабосоленого або копченого лосося, 4 плавлені сирки, 6 яєць, 4 зубчики часнику, майонез.

    Приготування: Відвари, остуди та натрі яйця на тертці. Натрій плавлені сирки, пропусти часник через прес і дуже дрібно наріж рибу. Заправи салат кількома ложками майонезу.

    Зараз читають:Помідори у снігу на зиму: 20 відмінних рецептів

    6. Єврейський салат із крабовими паличками

    Чудовий рецепт, якщо гості вже стоять на порозі.

    Тобі знадобиться: 150 г крабових паличок, 300 г плавленого сиру, 4 яйця, 3 зубчики часнику, майонез.

    Приготування: Відвари, остуди та очисти яйця, а крабові палички – злегка підморозь. Натріть всі інгредієнти на тертці і заправ салат майонезом.

    7. Єврейський салат із морквою

    Трохи моркви зробить єврейський салат ще яскравішим і ошатним.

    Тобі знадобиться: 3 плавлені сирки, 4 яйця, 1 морква, 2-3 зубчики часнику, майонез, сіль, паприка.

    Приготування: Відварити та остудити яйця, а також моркву. За бажання, можеш взяти корейську морквину – тільки її потрібно буде тоді дрібніше нарубати. Натріть всі інгредієнти на тертці, пропусти часник через прес, приправ салат і заправ його майонезом.

    8. Єврейський салат із грибами

    Гриби ідеально поєднуються з будь-яким сиром, тому тут неможливо помилитися.

    Тобі знадобиться: 300 г плавленого сиру, 4 яйця, 150 г грибів, 3 зубчики часнику, майонез.

    Приготування: Дуже дрібно наріж і обсмаж гриби до готовності. Відвари та натрі яйця, окремо натрій плавлений сир та подрібни часник. Коли гриби та яйця повністю охолонуть, змішай все разом і заправ салат майонезом.

    Зараз читають:Огірки на зиму холодним способом: 20 простих та смачних рецептів

    9. Єврейський салат із волоськими горіхами

    А цей варіант дуже гарний саме для подачі в тарталетках та на брускеттах!

    Тобі знадобиться: 200 г плавленого сиру, 100 г твердого сиру, 4 яйця, 1 жменю волоських горіхів, 3 зубчики часнику, майонез.

    Приготування: Відвари, остуди та натрі яйця на тертці. Так само натри обидва види сиру і пропусти часник через прес. Підсуши горіхи на сухій сковороді, дрібно їх порубай, змішай все разом і заправ салат майонезом.

    10. Єврейський салат із тунцем

    Ще ситніший і з ніжним смаком – його можна готувати хоч щодня.

    Тобі знадобиться: 1 банка тунця у власному соку, 150 г плавленого сиру, 3 яйця, 2 зубчики часнику, майонез, гірчиця, спеції.

    Приготування: Відвари, остуди та натрі яйця. Злий рідину з тунця і розімніть його виделкою. Натрій плавлений сир на тертці, пропусти часник через прес, змішай все разом, приправ та заправ салат майонезом з гірчицею.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *