Сирні бейгли: 10 простих і неймовірно смачних рецептів

Ці сирні бейгли врятують твій ранок, обід чи навіть вечерю. Вони готуються з доступних продуктів, а виглядають як з пекарні. Ділимося 10 чудовими рецептами, бери їх собі на замітку!

Зміст

  • 1. Сирні бейгли із сиром
  • 2. Сирні бейгли з пармезаном
  • 3. Сирні бейгли в кунжуті
  • 4. Сирні бейгли з моцарелою та рисовим борошном
  • 5. Сирні бейгли з сулугуні
  • 6. Сирні бейгли до чаю
  • 7. Сирні бейгли з кукурудзяним борошном
  • 8. Сирні бейгли із зеленню
  • 9. Сирні бейгли з ванільним цукром
  • 10. Сирні бейгли з грецьким йогуртом
  • 1. Сирні бейгли із сиром

    Суміш сиру та твердого сиру – ідеальний варіант для випікання.

    Тобі знадобиться: 450-500 г сиру, 150 г твердого сиру, 3 яйця, 250 г борошна, 1 ч.л. розпушувача, 0,5 ч.л. солі.

    Приготування: Перетріть сир через сито, а сир – натрій на дрібній тертці. Віночком зби яйця з сіллю, а просіяне борошно – змішай з розпушувачем. З'єднай інгредієнти і ретельно виміси тісто, що вийшло. Борошно додай поступово, бо його може піти менше.

    Розділи тісто приблизно на 10-15 однакових частин і сформуй бублики-бейгли. Можна змастити їх яйцем і посипати ароматними травами чи кунжутом. Випікай бейгли 25-30 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

    2. Сирні бейгли з пармезаном

    Або з іншим витриманим сиром. Смак готових бейгл виходить ще більш насиченим.

    Тобі знадобиться: 500 г сиру, 150 г пармезану, 3 яйця, 150 г борошна, 1 жовток, 0,5 ч.л. розпушувача, кунжут або насіння.

    Зараз читають:Сніданок із ковбасою: 20 швидких рецептів на будь-який смак

    Натрій пармезан на тертці і змішай його з яйцями, сиром, борошном і розпушувачем в однорідне пластичне тісто. Вологими руками сформуй сирні бейгли, змасти їх жовтком і посип кунжутом або насінням. Випікай бейгли близько 30 хвилин у духовці за 180 градусів.

    3. Сирні бейгли в кунжуті

    Підійде також льон, мак, насіння або будь-яка інша присипка, яка тобі подобається.

    Тобі знадобиться: 300 г зернистого сиру, 100 г твердого сиру, 2 яйця, 80-100 г борошна, 0,5 ч.л. розпушувача, 1 жовток, сіль, спеції, ароматні трави, кунжут.

    Приготування: Натрій твердий сир на тертці і змішай його з сиром, яйцями, борошном, розпушувачем, сіллю, спеціями та ароматними травами. Вологими руками сформуй бейгли, змасти їх жовтком і посип кунжутом. Випікай 30-35 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

    4. Сирні бейгли з моцарелою та рисовим борошном

    Дуже смачні ПП-бейгли для корисних сніданків та перекусів.

    Тобі знадобиться: 200 г сиру, 30 г моцарелли, 1 яйце, 1 жовток, 50 г рисового борошна, 0,5 ч.л. розпушувача, сіль, кунжут.

    Приготування: Змішай сир, терту моцарелу та яйце. Додай просіяні сухі інгредієнти, вимішай тісто та сформуй кілька однакових бейглів. Змасти їх жовтком, посип кунжутом і випікай 20-25 хвилин у духовці при 190 градусах.

    5. Сирні бейгли з сулугуні

    Ще один смачний і корисний варіант з рисовим борошном для різноманітності.

    Тобі знадобиться: 350 г сиру, 100 г сулугуні, 2 яйця, 150 г рисового борошна, 1,5 ч.л. розпушувача, сіль, спеції.

    Приготування: Виделкою розімні сир з 1 яйцем і 1 білком, а жовток – відклади. Додай тертий сулугуні, рисове борошно, розпушувач, сіль та спеції. Вимішай однорідне тісто, сформуй бейгли і змасти їх жовтком, що залишився. Випікай сирні бейгли 20-25 хвилин у духовці при 180 градусах.

    Зараз читають:15 супів-пюре з печериць, з якими впорається будь-яка господиня

    6. Сирні бейгли до чаю

    Без твердого сиру, зате з коричневим цукром – трохи солодкуваті.

    Тобі знадобиться: 600 г сиру, 3 яйця, 350 г рисового борошна, 1,5-2 ч.л. коричневого цукру, 1 ч. л. розпушувача, 0,5 ч.л. солі.

    Блендером збий сир з яйцями, сіллю та цукром до однорідності. Всип рисове борошно з розпушувачем і вимішати тісто. Залиш його на 20 хвилин у холодильнику під плівкою, а потім сформуй бейгли та випікай 20-25 хвилин у духовці при 180 градусах. Після чого переклади готові сирні бейгли на дошку, накрий рушником і залиши ще на 15 хвилин.

    7. Сирні бейгли з кукурудзяним борошном

    Для більш яскравого та золотистого відтінку готових бейглів – додай ще трохи куркуми.

    Тобі знадобиться: 200 г сиру, 100 г твердого сиру, 1 яйце, 100 г кукурудзяного борошна, 3 г розпушувача, сіль, спеції.

    Приготування: Натрій твердий сир на тертці і ретельно змішай всі інгредієнти. Відправте липке тісто на півгодини в холодильник, а потім сформуй з нього невеликі бейгли. Можеш додатково присипати їх кунжутом. Випікай 20-25 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

    8. Сирні бейгли із зеленню

    Обов'язково вибирай якісний сир, тому що від нього багато залежить.

    Тобі знадобиться: 200 г сиру, 100 г твердого сиру, 1 яйце, 2 ст. борошна, 0,5 ч.л. розпушувача, 1 жовток, 1 ст. молока, свіжа зелень, сіль, спеції, насіння.

    Зараз читають:20 простих та смачних гарнірів до яловичини

    Приготування: Змішай сир, подрібнену зелень, сіль, спеції та яйце. Додай борошно з розпушувачем, тертий сир та виміси тісто, а потім сформуй з нього бейгли. Зби жовток з молоком, змасти бейгли цією сумішшю і присип насінням. Випікай їх 30-35 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

    9. Сирні бейгли з ванільним цукром

    Солодкі сирні бейгли, які точно стануть одними з твоїх коханих!

    Тобі знадобиться: 200 г сиру, 1 яйце, 200 г борошна, 2 ст. цукру, 1 ч. л. ванільного цукру, 1 ч. л. розпушувача, 1 щіпка солі.

    Приготування: Змішай сир, яйце, сіль та обидва види цукру. Всип просіяне борошно з розпушувачем і замісити м'яке тісто. Розділи його на частини, сформуй та випікай бейгли 20-25 хвилин у духовці при 180 градусах. Можна змастити їх жовтком чи молоком перед цим.

    10. Сирні бейгли з грецьким йогуртом

    Та сама випічка, яку легко вписати навіть у дієтичний раціон.

    Тобі знадобиться: 250 г сиру, 300 г грецького йогурту, 3 яйця, 350 г борошна вищого ґатунку, 30 г петрушки, 1 зубчик часнику, 5 г соди або розпушувача, сіль, паприка, спеції, насіння.

    Змішай сир, грецький йогурт, яйця, сіль і всі спеції. Додай рубану зелень з часником і потім поступово втрути просіяне борошно з содою. Залиш тісто відпочити на 20 хвилин і сформуй сирні бейгли. Присип їх насінням і випікай 20-25 хвилин у духовці при 180 градусах.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *