Копчена або слабосолона червона риба – ідеальна основа для будь-яких закусок. Наприклад, для мініатюрних тарталеток, які чудово прикрасять будь-який святковий стіл. Зібрали для тебе 15 рецептів різних начинок – із сиром, огірками, авокадо чи морепродуктами!
Зміст
1. Тарталетки з червоною рибою та огірком
Безпрограшне поєднання, перевірене у тому числі японською кухнею.
Тобі знадобиться: 15 тарталеток, 1 огірок, 150 г червоної риби, 170 г вершкового сиру, спеції, 3 гілочки кропу.
Приготування: Змішай вершковий сир із рубаним кропом та спеціями, і красиво наповни тарталетки. Червону рибу та огірок наріж тонкими слайсами, зверни трояндочками і виклади зверху.
2. Тарталетки з червоною рибою та сирним сиром
Один із найпростіших, але в той же час дуже смачних варіантів начинки для тарталеток.
Тобі знадобиться: 12 тарталеток, 200 г червоної риби, 200 г сирного сиру, 5 гілочок зелені, 1 зубчик часнику.
Приготування: Змішай сир з рубаною зеленню і часником. Виклади в тарталетки і зверху гарно розклади скибочки червоної риби.
3. Тарталетки з червоною рибою та яйцями
Ситніший перекус з приємним м'яким смаком – спробуй при нагоді!
Зараз читають:20 рецептів з кокосовим молоком, які варто приготувати
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 4 яйця, 70 г вершкового сиру, 200 г червоної риби, 3 гілочки кропу, майонез.
Приготування: Відвари яйця круто і дрібно наріж їх разом із червоною рибою. Додай рубаний кріп, вершковий сир і трохи майонезу і виклади начинку в тарталетки.
4. Тарталетки з червоною рибою та авокадо
За бажанням прикрась готові тарталетки червоною ікрою або часточками лимона.
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 100 г сиру сиру, 1 авокадо, 100 г червоної риби, 1 ч.л. лимонного соку.
Збий авокадо з сирним сиром до однорідності і виклади в тарталетки. Зверху поклади шматочки червоної риби та збризкайте все лимонним соком.
5. Тарталетки з червоною рибою та перепелиними яйцями
Перепелині яйця – чудова прикраса для тарталеток за рахунок того, що вони дуже малі.
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 5 перепелиних яєць, 120 г червоної риби, 120 г вершкового сиру, 2 гілочки зелені.
Змішай вершковий сир з рубаною зеленню і наповни їм тарталетки. Зверху гарно розклади скибочки червоної риби. Звари перепелині яйця 4 хвилини після кипіння, очисти, розріж навпіл і теж виклади зверху.
6. Тарталетки з червоною рибою та твердим сиром
Спробуй приготувати тарталетки із різними видами твердого сиру – від голландського до пармезану.
Тобі знадобиться: 12 тарталеток, 200 г твердого сиру, 150 г червоної риби, 1 огірок, 2 зубчики часнику, 1 пучок зелені, 2-3 ст. сметани.
Приготування: Дрібно натрій сир, подрібни часник і зелень, і змішай все зі сметаною. Виклади начинку в тарталетки і зверху поклади скибочки червоної риби та огірка.
7. Тарталетки з червоною рибою та оливками
Підійдуть будь-які оливки чи маслини, якщо вони без кісточок.
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 100 г червоної риби, 10 оливок, 140 г вершкового сиру, 1 зубчик часнику, 2 гілочки зелені.
Зараз читають:15 найкращих рецептів брускетти з креветками
Приготування: Змішай вершковий сир із рубаним часником та зеленню. Наповни тарталетки і зверху виклади скибочки червоної риби та цілі оливки.
8. Тарталетки з авокадо, помідорами та червоною рибою
Для такої начинки зовсім не потрібна жирна заправка. Можеш збризкати її соєвим соусом або бальзаміком до смаку.
Тобі знадобиться: 15 тарталеток, 1 авокадо, 2-3 помідори чері, 100 г червоної риби, 60 г фети, 3 гілочки зелені, 1 ч.л. оливкової олії.
Приготування: Наріж авокадо, помідори чері та червону рибу дрібним кубиком, подрібни зелень, збризкати все вершковим маслом і виклади в тарталетки. Присип їх розфарбованою фетою.
9. Тарталетки з червоною рибою та червоною ікрою
Мабуть, нарядні тарталетки, які особливо доречні до новорічного столу.
Тобі знадобиться: 15 тарталеток, 150 г червоної риби, 100 г червоної ікри, 150 г сиру.
Приготування: Красиво заповни тарталетки сиром за допомогою кондитерського шприца. Зверху виклади трояндочки з скибочок червоної та риби та червону ікру.
10. Запечені тарталетки із червоною рибою
Такі тарталетки готуються зі свіжою червоною рибою. Рекомендуємо одразу взяти філе!
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 200 г філе червоної риби, 100 г твердого сиру, 1 яйце, 1 ч.л. лимонного соку, спеції.
Приготування: Дрібно наріж червону рибу, збризкати лимонним соком, приправ і виклади в тарталетки. Натрій сир, змішай зі збитим яйцем і залий зверху. Відправте закуску на 15 хвилин в духовку при 200 градусах.
11. Тарталетки з крабовими паличками та червоною рибою
Секрет цього рецепта – у ніжному мусі з крабових паличок, яким наповнені кошики.
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 4 крабові палички, 1 зубчик часнику, 120 г сирного сиру, 0,5 ч.л. паприки, 80 г червоної риби.
Зараз читають:20 шикарних ПП рецептів з курячої грудки
Приготування: Збий у блендері крабові палички, часник, сир та паприку до однорідного мусу. Гарно заповни їм тарталетки і зверху розклади шматочки червоної риби.
12. Тарталетки з плавленим сиром та червоною рибою
Ще один спосіб приготування начинки із класичного набору інгредієнтів.
Тобі знадобиться: 12 тарталеток, 200 г червоної риби, 1 яйце, 1 огірок, 100 г плавленого сиру, майонез.
Приготування: Відвари яйце круто і натрій його на тертці з плавленим сиром. Додай дрібно нарізану червону рибу та огірок, трохи заправ все майонезом і виклади в тарталетки.
13. Тарталетки з червоною рибою та ікрою мойви
Підійде будь-яка намазка з ікри мойви із соусом чи добавками.
Тобі знадобиться: 8 тарталеток, 150 г червоної риби, 1-2 яйця, 80 г плавленого сиру, 2-3 ст. ікри мойви, зелень.
Приготування: Відвари яйця круто і дрібно порубай. Наріж червону рибу маленьким кубиком, додай тертий плавлений сир і змішай все з ікрою мойви. Розклади начинку в тарталетки та прикрась зеленню.
14. Тарталетки з червоною рибою та помідорами чері
Для краси можеш взяти чері різних кольорів – наприклад, червоні та жовті.
Тобі знадобиться: 8 тарталеток, 100 г сирного сиру, 80 г червоної риби, 4 помідори чері, 2-3 гілочки кропу.
Приготування: Гарно наповни тарталетки сирним сиром. Виклади скибочки червоної риби та часточки помідорів чері, і прикрась все кропом.
15. Тарталетки з креветками та червоною рибою
Вибирай очищені креветки середнього розміру або більше.
Тобі знадобиться: 6 тарталеток, 100 г червоної риби, 6 креветок, 1 авокадо, 1 ч.л. лимонного соку, 1 гілочка кропу, спеції.
Приготування: Дрібно наріж авокадо і червону рибу, приправ, збризкати лимонним соком і виклади в тарталетки. Відвари креветки 2-3 хвилини та очисти. Розклади їх зверху на закуску і прикрась усе кропом.
Джерело: dietcenter.com.ua