15 оригінальних рецептів листкових салатів із червоною рибою

Червона риба стане чудовою основою для найрізноманітніших салатів, у тому числі і листкових. Святкові та на кожен день, простіші та складніші багатокомпонентні – всі вони в нашій добірці рецептів! Вибирай копчену або слабосолону рибу на свій смак.

Зміст

  • 1. Листковий салат «Мімоза» з червоною рибою
  • 2. Листковий салат із червоною рибою під шубою
  • 3. Листковий салат з червоною рибою та помідорами
  • 4. Листковий салат з червоною рибою та крабовими паличками
  • 5. Листковий салат з червоною рибою та авокадо
  • 6. Листковий салат «Суші» з червоною рибою
  • 7. Листковий салат з крабовими паличками, креветками та червоною рибою
  • 8. Листковий салат з картоплею, огірками та червоною рибою
  • 9. Листковий салат з червоною рибою, крабовими паличками та картоплею
  • 10. Листковий салат з червоною рибою та рисом
  • 11. Листковий салат з червоною рибою та овочами
  • 12. Листковий салат з червоною рибою та кальмарами
  • 13. Листковий салат з червоною рибою та сирним сиром
  • 14. Листковий салат з червоною рибою, авокадо та буряком
  • 15. Листковий салат з червоною рибою та апельсином
  • 1. Листковий салат «Мімоза» з червоною рибою

    Улюблена багатьма «Мімоза», але тільки в кращій варіації.

    Тобі знадобиться: 4 картоплини, 4 моркви, 2 яйця, 200 г червоної риби, 1 цибулина, майонез.

    Приготування: Дрібно наріж цибулю і ошпар його окропом. Відвари картоплю, моркву та яйця. Розділи яйця на білки та жовтки, і натрій все на тертці окремо один від одного. Наріж рибу дрібним кубиком. Виклади шарами картоплю, цибулю, червону рибу, моркву, білки та жовтки. Промазуйте шари майонезом.

    2. Листковий салат із червоною рибою під шубою

    Щоб зробити таку «Шубу» більш ошатною, можеш додатково прикрасити її червоною ікрою.

    Тобі знадобиться: 1-2 буряка, 2 моркви, 2-3 картоплини, 3 яйця, 200 г червоної риби, 1 цибулина, майонез.

    Приготування: Відвари та натрі на великій тертці яйця та овочі. Наріж червону рибу кубиком і дрібно наріж цибулю. Виклади шарами картоплю, рибу, цибулю, яйця, моркву та буряк. Промазуйте шари салату невеликою кількістю майонезу.

    3. Листковий салат з червоною рибою та помідорами

    За бажання, можеш узяти плавлений сир замість твердого.

    Тобі знадобиться: 100 г червоної риби, 100 г помідорів, 60 г твердого сиру, 2 яйця, майонез.

    Приготування: Відвари яйця, відділи білки від жовтків і натріть їх на тертці окремо. Сир теж натрі, а червону рибу та помідори – наріж дрібним кубиком. Виклади шарами рибу, жовтки, помідори, сир та білки. Змащуй шари майонезом.

    Зараз читають:Журавлина на зиму: 20 рецептів заготовок на будь-який смак

    4. Листковий салат з червоною рибою та крабовими паличками

    Щоб салат виглядав ще ефектніше, присип боки тертим сиром або крабовими паличками.

    Тобі знадобиться: 2 авокадо, 100 г червоної риби, 150 г крабових паличок, 100 г твердого сиру, 2 яйця, майонез.

    Приготування: Відвари та натрі яйця на тертці, виклади їх першим шаром салату та змасти майонезом. Зверху додай нарізані кубиком крабові палички, знову змасти майонезом і виклади кубики авокадо. Потім виклади нарізану червону рибу, змасти майонезом та останній шар – тертий сир.

    5. Листковий салат з червоною рибою та авокадо

    Такий салат найкраще виглядає порціями – у келихах або через кільце сервіровки.

    Тобі знадобиться: 200 г червоної риби, 1 авокадо, 100 г вершкового сиру, 60 г твердого сиру, 50 г рису, майонез.

    Змішай вершковий сир, половину тертого сиру, пару ложок майонезу і спеції або зелень за бажанням. Наріж червону рибу та авокадо кубиком, а рис – відвари. Виклади шарами половину риби, рис, авокадо та вершковий сир. Зверху – червону рибу, що залишилася, ще трохи майонезу і тертий твердий сир.

    6. Листковий салат «Суші» з червоною рибою

    Прекрасне рішення, якщо не хочеться загортати роли.

    Тобі знадобиться: 300 г круглого рису, 300 мл води, 35 мл рисового оцту, 3 г солі, 30 г цукру, 2 листи норі, 300 г червоної риби, 1 авокадо, 2 огірки, 120 г вершкового сиру.

    Приготування: Відвар рис для суші у воді за інструкцією на упаковці. Змішай рисовий оцет, цукор і сіль, заправ рис і дай йому охолонути. Додай до нього подрібнені листи норі. Наріж авокадо, огірки та рибу дрібним кубиком. Виклади шарами половину рису, половину вершкового сиру, огірки, половину червоної риби, знову рис, вершковий сир, авокадо та рибу. Прикрась салат на свій розсуд.

    7. Листковий салат з крабовими паличками, креветками та червоною рибою

    Один із найсвятковіших листкових салатів – спеціально для особливих випадків.

    Тобі знадобиться: 3 картоплини, 4 яйця, 1-2 моркви, 350 г креветок, 200 г червоної риби, 200 г крабових паличок, 1 фіолетова цибулина, майонез.

    Зараз читають:15 чудових рецептів пирогів на сковороді

    Приготування: Відвари картоплю, яйця та моркву. Окремо відвари та очисти креветок, а якщо вони великі – наріж. Наріж кубиком червону рибу і крабові палички, подрібни цибулю. Натрій на великій тертці картоплю, моркву та яєчні білки, а жовтки – натрій на дрібній. Виклади шарами картоплю, червону рибу, цибулю, жовтки, крабові палички, моркву, креветки та білки. Довільно змащуй шари салату сіточкою з майонезу.

    8. Листковий салат з картоплею, огірками та червоною рибою

    Рекомендуємо використовувати свіжі огірки – смачно та корисно.

    Тобі знадобиться: 100 г червоної риби, 100 г огірків, 200 г картоплі, 50 г твердого сиру, 1 фіолетова цибулина, 2 яйця, 1 морква, майонез.

    Приготування: Відварити яйця, моркву та картоплю. Відокремили білки від жовтків – жовтки тут не знадобляться. Натрі все окремо один від одного. Сир та огірки теж натріть на великій тертці. Подрібни цибулю і наріж кубиком рибу. Виклади шарами червону рибу, цибулю, моркву, огірки, картоплю, білки та сир. Промазуйте шари салату майонезом.

    9. Листковий салат з червоною рибою, крабовими паличками та картоплею

    Прикрась готовий салат зеленню або парою ложок червоної ікри.

    Тобі знадобиться: 200 г червоної риби, 200 г крабових паличок, 3 картоплини, 3 яйця, 180 г твердого сиру, майонез.

    Приготування: Заздалегідь відвари картоплю та яйця. Натріть їх на великій тертці разом із сиром і крабовими паличками. Наріж червону рибу кубиком. Виклади шарами картоплю, майонез, крабові палички, майонез, яйця, майонез, сир, майонез та рибу.

    10. Листковий салат з червоною рибою та рисом

    Не перетравлюй рис, щоб він залишався досить розсипчастим.

    Тобі знадобиться: 100 г рису, 100 г червоної риби, 50 г твердого сиру, 3 яйця, 2 огірки, майонез.

    Приготування: Відвари рис та яйця. Відділи та натрі на тертці жовтки та білки. Окремо натрій сир, а огірки та червону рибу – наріж дрібним кубиком. Виклади шарами рис, сир, рибу, білки, огірки та жовтки. Промазуйте шари сіточкою з майонезу.

    11. Листковий салат з червоною рибою та овочами

    Дієтичний ПП салат, який найкраще викладати одразу у склянки.

    Тобі знадобиться: 4 яйця, 150 г червоної риби, 1 авокадо, 1/2 болгарського перцю, 1/3 фіолетової цибулини, 150 г помідорів чері, 3-4 ст.л. крем-сиру.

    Приготування: Відвари яйця і довільно наріж всі інгредієнти. Виклади шарами авокадо, червону рибу, фіолетовий лук, болгарський перець, яйця та помідори чері. Між шарами салату обов'язково додай трохи крем-сиру.

    Зараз читають:15 найкращих рецептів курячих крилець з картоплею в духовці

    12. Листковий салат з червоною рибою та кальмарами

    Мінімум інгредієнтів, але такий листковий салат порадує навіть гурманів!

    Тобі знадобиться: 250 г кальмарів, 150 г червоної риби, 80 г твердого сиру, 2 яйця, майонез.

    Відвари кальмарів 1-2 хвилини в киплячій воді. Відвари та натрі яйця на дрібній тертці. Сир натрій на середній тертці, а червону рибу та кальмарів – наріж шматочками. Виклади шарами рибу, яйця, кальмарів та сир. Промазуйте шари салату майонезом.

    13. Листковий салат з червоною рибою та сирним сиром

    Ще одна варіація на тему салату-суші – швидко та смачно.

    Тобі знадобиться: 3 ст. рису, 200 г червоної риби, 100 г сирного сиру, 1 авокадо, 2 ст.л. майонезу.

    Відвари рис до готовності, дай охолонути і змішай його з ложкою майонезу. Другу ложку майонезу змішай із сирним сиром. Додай спеції та зелень за бажанням. Наріж рибу та авокадо дрібним кубиком. Виклади шарами половину червоної риби, рис, авокадо, знову червону рибу та сирний сир.

    14. Листковий салат з червоною рибою, авокадо та буряком

    Авокадо та буряк рідко поєднуються в одному салаті, але цей варіант дуже вдалий.

    Тобі знадобиться: 2 картоплини, 200 г червоної риби, 2 буряки, 1 авокадо, 1 цибулина, майонез.

    Приготування: Відвари і натрій на тертці картоплю та буряки. Розімні авокадо виделкою і приправ за смаком. Наріж рибу кубиком і дрібно нарубай цибулю. Виклади шар картоплі, змасти майонезом і додай червону рибу, потім виклади шар авокадо, цибулю і знову змасти майонезом. Останній шар салату – буряк.

    15. Листковий салат з червоною рибою та апельсином

    У його смаку немає нічого зайвого і нічого, що бракує – ідеальний баланс.

    Тобі знадобиться: 150 г червоної риби, 2 яйця, 50 г твердого сиру, 75 г оливок, 1/2 апельсина, 3 ст.л. майонезу.

    Приготування: Відвари яйця, відділи білки та жовтки, і натріть їх на дрібній тертці. Окремо натрій сир і наріж червону рибу дрібним кубиком. Очисти часточки апельсинів від усіх плівок і наріж. Подрібніть оливки. Виклади шарами половину білків, половину жовтків, половину червоної риби, оливки, половину риби, сир, апельсини, білки і жовтки, що залишилися. Промазуйте шари салату майонезом.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *