12 рулетів з фаршу, які готуються простіше простого

Смачна, легка і водночас оригінальна страва – все це можна сказати про рулети з фаршу. Вони гарні як на кожен день, так і святковий стіл. Їх можна приготувати з різними начинками, у тісті чи беконі. Бери на замітку наші 12 рецептів!

Зміст

  • 1. Рулет із фаршу з яйцем
  • 2. Рулет з фаршу в беконі з шинкою та сиром
  • 3. Рулет із фаршу з грибами
  • 4. Рулет із фаршу в тісті
  • 5. Рулет з фаршу в лаваші
  • 6. Рулет з фаршу зі шпинатом та сиром
  • 7. Рулет із фаршу з картоплею та овочами
  • 8. Рулет із фаршу з капустою, грибами та сиром
  • 9. Рулет із фаршу з чорносливом та горіхами
  • 10. Рулет із фаршу з омлетом
  • 11. Рулет із фаршу з печінкою
  • 12. Рулет із фаршу з корнішонами
  • 1. Рулет із фаршу з яйцем

    Не тільки ситний, а ще й дуже ефектно виглядає в розрізі.

    Тобі знадобиться: 400 г м'ясного фаршу, 1 цибулина, 4 яйця, 1 ч.л. крохмалю, спеції.

    Три яйця відвари круто і очисти. Змішай фарш, рубану цибулю, спеції і яйце, що залишилося. Виклади фарш рівним шаром на фольгу, присип крохмалем по центру, додай цілі яйця і зверни рулет за допомогою фольги. Запікайте його 40-50 хвилин у духовці при 180 градусах.

    2. Рулет з фаршу в беконі з шинкою та сиром

    М'ясна закуска, перед якою точно ніхто не зможе встояти.

    Тобі знадобиться: 1 кг м'ясного фаршу, 1 яйце, 30 мл молока, 200-250 г бекону, 200 г шинки, 200 г плавленого сиру для тостів, 3 ст. панірувальних сухарів, спеції, сіль.

    Приготування: Змішай фарш з яйцем, молоком, сухарями, сіллю та спеціями до смаку. Виклади фарш тонким шаром на плівку, а зверху додай слайси шинки та сиру. Згорни щільний рулет, притисни і розгорни плівку.

    Виклади на неї слайси бекону і знову зверни рулет, щоб він виявився обернутим цим беконом. Знову розгорни плівку, виклади рулет на пергамент, накрий фольгою та запікай близько 1 години в духовці при 200 градусах. За 10-15 хвилин до кінця готування – прибери фольгу.

    3. Рулет із фаршу з грибами

    Такий рулет виходить досить соковитим та ніжним.

    Тобі знадобиться: 650 г м'ясного фаршу, 350 г печериць, 2 цибулини, 2 яйця, спеції.

    Приготування: Подрібни та обсмаж цибулю з печерицями до готовності. Змішай фарш з одним яйцем і спеціями до смаку, відби його до однорідності, виклади на плівку тонким шаром, зверху додай начинку і згорни рулет. Прибери плівку, виклади рулет у жароміцну форму, зроби кілька проколів зубочисткою і змасти збитим яйцем. Запікайте 45 хвилин у духовці при 180 градусах.

    Зараз читають:10 найкращих рецептів свинячої грудинки в духовці

    4. Рулет із фаршу в тісті

    Звичайно, приготування цієї закуски вимагає трохи більше часу, але який результат!

    Тобі знадобиться: 150 г вершкового масла|мастила|, 700 г борошна, 10 г сухих дріжджів, 2 ст.л. цукру, 1 склянка молока, 6 яєць, 500 г м'ясного фаршу, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 2 ст.л. гірчиці, спеції, зелень.

    Приготування: Відварити 2 яйця круто, дай охолонути, очисти і розріж навпіл. Розведи цукор і дріжджі в теплому молоці, залиш на 15 хвилин і додай ще 2 яйця. Перемішай і додай 100 г розтопленого вершкового масла|мастила|. Потім всип просіяне борошно, виміси і залиште тісто на 1 годину в теплі.

    Подрібни та обсмаж цибулю з часником у вершковому маслі. Змішай фарш, цибулю, рубану зелень, спеції, гірчицю та 1 сире яйце. Розділи тісто на 2 частини і тонко розкачати меншу частину. Виклади на неї фарш по центру, а на фарш – половинки варених яєць. Загорни краї тіста, щоб начинка була всередині.

    Розкатай другий пласт тіста, виклади на нього рулет, надріж краї смужками і загорни решіткою. Змасти рулет яйцем, що залишилося, і запікай 45 хвилин у духовці при 180 градусах.

    5. Рулет з фаршу в лаваші

    Швидкий експрес-рецепт рулету на швидку руку.

    Тобі знадобиться: 2 листи лавашу, 500-600 г м'ясного фаршу, 1 цибулина, 2 яйця, спеції.

    Приготування: Змішай фарш, подрібнену цибулю, спеції та одне яйце. Друге яйце збий і змасти їм листи лаваша. Виклади фарш на лаваш, згорни два довгих рулети, змасти їх яйцем, що залишився, і присип кунжутом або сиром за бажанням. Запікати рулети 25 хвилин у духовці при 180 градусах.

    6. Рулет з фаршу зі шпинатом та сиром

    Якщо використовуєш заморожений шпинат, тоді обсмаж його до випаровування зайвої вологи.

    Тобі знадобиться: 600 г м'ясного фаршу, 100 г шпинату, 100 г твердого сиру, 50 г цибулі, 1 яйце, спеції.

    Приготування: Змішай фарш, подрібнену цибулю, яйце та спеції. Подрібни та обсмаж шпинат до м'якості, а сир – натрій на тертці. Виклади фарш тонким шаром на фольгу, зверху додай шпинат і посип сиром. Згорни та запікай рулет 40-50 хвилин у духовці при 190 градусах.

    Зараз читають:15 найкращих рецептів коктейлів з абсентом

    7. Рулет із фаршу з картоплею та овочами

    Легко замінить собою основну страву і не потребує гарніру.

    Тобі знадобиться: 600 г м'ясного фаршу, 300 г картоплі, 1 цибулина, 2 моркви, 70 г твердого сиру, по 1 ст. вершкового та оливкової олії, зелень, спеції.

    Приготування: Подрібни та обсмаж цибулю з морквою в олії до золотистості. Приправ начинку і дай їй охолонути. Відвари і розімни картоплю в пюре з вершковим маслом.

    Приправ фарш, додай часник і виклади його тонким шаром на фольгу. Зверху виклади картопляне пюре, а на нього – засмажку. Присип все зеленню, зверни і запікайте 40-50 хвилин в духовці при 180 градусах. За 10 хвилин до кінця – розгорни та посип рулет тертим сиром.

    8. Рулет із фаршу з капустою, грибами та сиром

    Ще одна цікава овочева начинка на основі тушкованої капусти.

    Тобі знадобиться: 400 г м'ясного фаршу, 1 скибочка темного хліба, 2 цибулини, 1 яйце, 200 г грибів, 250 г капусти, 1/2 болгарського перцю, 1/2 склянки томатного пюре або соусу, 1 ч.л. паприки, 100 г твердого сиру, спеції.

    Приготування: Розкриш хліб і змішай його з фаршем, яйцем та спеціями. Подрібни всі овочі та гриби. Обсмаж одну цибулину з грибами до рум'яності. Окремо обсмаж цибулю, що залишилася з капустою і перцем, додай томат, паприку і спеції, і протушкуй до випаровування вологи.

    Виклади на плівку тонкий шар фаршу, на нього – капусту, а на неї – гриби та тертий сир. Згорни тугий рулет, розгорни плівку і загорни у фольгу. Запікайте його 20 хвилин у духовці при 180 градусах. Після чого розгорни, змасти яйцем за бажанням, а потім запікай ще півгодини при 200 градусах.

    9. Рулет із фаршу з чорносливом та горіхами

    Ідеальний святковий рулет, щоб порадувати гостей чимось незвичайним.

    Тобі знадобиться: 800 г м'ясного фаршу, 100 мл червоного сухого вина, 100 г цибулі-порею, 1 ст.л. крохмалю, 60 г вершкового масла, 1 цибулина, 100 г волоських горіхів, 3 яйця, 150 г чорносливу, 1 ч.л. розмарину, спеції.

    Чорнослив залий вином і дай настоятися. Обсмажити та подрібнити горіхи. Дрібно наріж і обсмажте цибулю до прозорості в ложці вершкового масла. Змішай фарш, цибулю, крохмаль, розмарин, спеції та злите з чорносливу вино. Відправ фарш на 40 хвилин в холодильник.

    Зараз читають:20 чудових рецептів, що приготувати влітку на вечерю

    Наріж порей кільцями і теж обсмаж його в вершковому маслі. Змішай чорнослив із горіхами. Виклади на пергамент шар фаршу, на нього – порей, а далі – чорнослив з горіхами. Згорни щільний рулет і відправ все на 20 хвилин в холодильник.

    Розгорни пергамент, виклади рулет на фольгу, змасти його яйцем, що залишився і запікай 15 хвилин в духовці при 220 градусах. А потім – ще 1 година за 170-180 градусів. Накрий готовий рулет фольгою і дай настоятися йому ще 15-20 хвилин.

    10. Рулет із фаршу з омлетом

    Таку просту страву можна приготувати навіть як сімейний сніданок.

    Тобі знадобиться: 700 г м'ясного фаршу, 2 яйця, 100 мл вершків, 1 ст. копченої паприки, 2 ст. сметани, 2 зубчики часнику, спеції.

    Приготування: Віночком зби яйця з вершками та спеціями, і обсмаж омлет на сковороді. Додай часник, паприку та спеції у фарш, відбий до однорідності і виклади його на пергамент тонким шаром. Зверху додай омлет, зверни та запікай рулет 45-50 хвилин у духовці при 180 градусах. Розгорни пергамент, змасти рулет сметаною та запікай ще 10 хвилин.

    11. Рулет із фаршу з печінкою

    Сюди найкраще підійде курячий фарш.

    Тобі знадобиться: 1 кг курячого фаршу, 150 г курячої печінки, 2 зубчики часнику, 4 ст.л. панірувальних сухарів, 1 пучок петрушки, 1 ст.л. зернистої гірчиці, спеції.

    Приготування: Змішай фарш із сухарями, гірчицею, рубаною петрушкою, часником та спеціями. Виклади його тонким шаром на лист фольги і по центру додай очищені та промиті шматки печінки. Згорни та запікай рулет 45-50 хвилин у духовці при 190 градусах.

    12. Рулет із фаршу з корнішонами

    Оригінальний рецепт начинки для любителів спробувати щось новеньке.

    Тобі знадобиться: 700 г м'ясного фаршу, 150 г цибулі, 250 г болгарського перцю, 100-150 г маринованих корнішонів, 1 яйце, 1 ст.л. зернистої гірчиці, 2 ст.л. панірувальних сухарів, 3 зубчики часнику, спеції.

    Цибуля з перцем наріж кубиком і обсмаж до м'якості . Дай начинці охолонути і всип 1 ложку панірувальних сухарів. Змішай фарш, ще ложку сухарів, гірчицю, спеції, яйце та подрібнений часник. Виклади фарш на фольгу тонким шаром, зверху виклади овочі та розклади корнішони рядами. Згорни щільний рулет і запікайте його 40-50 хвилин у духовці при 180 градусах.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *