12 найкращих рецептів, як приготувати млинці з гарбуза

Улюблені домашні млинці можуть бути набагато різноманітнішими, ніж здається на перший погляд. Наприклад, їх можна приготувати не просто на молоці, кефірі чи воді, а з додаванням гарбуза – як свіжого, так і гарбузового пюре. Варіантів багато, і найкращі з них ти знайдеш у нашій добірці рецептів!

Зміст

  • 1. Млинці з гарбуза на молоці
  • 2. Млинці з гарбуза з лимоном
  • 3. Пишні млинці з гарбуза
  • 4. Млинці з гарбуза на воді
  • 5. Млинці з гарбуза на окропі
  • 6. Млинці з гарбузового пюре
  • 7. Млинці з гарбуза з сирною начинкою
  • 8. Млинці з гарбуза на кефірі
  • 9. Дріжджові млинці з гарбуза
  • 10. Млинці з гарбуза з манкою
  • 11. Пісні млинці з гарбуза
  • 12. Пісні млинці з гарбуза з кукурудзяним борошном
  • 1. Млинці з гарбуза на молоці

    Тонкі сонячні млинці, які відмінно урізноманітнюють повсякденний раціон, особливо сніданків.

    Тобі знадобиться: 150 г гарбуза, 1 яйце, 150 мл молока, 6 ст. муки|борошна|, 2 ст.л. олії, 1 ст.л. цукру, 1 щіпка солі.

    Приготування: Гарбуз натрій на дрібній тертці або подрібни блендером. Додай яйце, цукор та сіль, а потім – молоко кімнатної температури. Потім додай борошно і в кінці – масло. Обсмаж тонкі гарбузові млинці на змащеній маслом сковороді.

    2. Млинці з гарбуза з лимоном

    Замість цедри лимона можна взяти цедру апельсина.

    Тобі знадобиться: 2 яйця, 250 г гарбуза, 250 мл молока, 170 г борошна, 60 г цукру, цедра 1/2 лимона, 0,5 ч.л. соди, 1 щіпка солі, 2 щіпки куркуми, 4 ст.л. рослинного масла.

    Приготування: Подрібни гарбуз блендером. Змішай її з яйцями, цедрою, цукром, куркумою та сіллю. Додай тепле молоко і потім просіяне борошно і гашену соду. Додай олію та обсмаж тонкі млинці на сковороді.

    Зараз читають:20 відмінних ПП-смузі на будь-який смак

    3. Пишні млинці з гарбуза

    Повітряні та рум'яні млинці – те, від чого будуть у захваті всі домочадці.

    Тобі знадобиться: 400 г гарбуза, 2 яйця, 400 мл кефіру, 1 ч.л. соди, 600 г борошна, 1 ст. цукру.

    Натрій гарбуз на дрібній тертці. Змішай соду та кефір, і залиш суміш на пару хвилин. Змішай разом всі інгредієнти та обсмажте млинці в невеликій кількості олії на сковороді.

    4. Млинці з гарбуза на воді

    Як і звичайні млинці, гарбузові можна приготувати на будь-якій рідкій основі.

    Тобі знадобиться: 150 г гарбуза, 1 яйце, 150 мл води, 6 ст. муки|борошна|, 2 ст.л. олії, спеції, 1 ст.л. цукру, 1 щіпка солі.

    Приготування: Натрій гарбуз на дрібній тертці і змішай його з цукром, сіллю та спеціями до смаку. Додай яйце та злегка теплу воду. Перемішай, додай борошно і влий олію. Знову перемішай тісто і обсмаж тонкі млинці на сковороді.

    5. Млинці з гарбуза на окропі

    Через окропу млинці виходять ще ніжнішими і тоншими.

    Тобі знадобиться: 3 склянки борошна, 4 яйця, 400 г гарбуза, 1 склянка молока, 1 склянка окропу, 4 ст. цукру, 3 ст. олії, 0,5 ч.л. кориці.

    Приготування: Гарбуз відваріть до м'якості і подрібніть в пюре. Змішай сухі інгредієнти та додай збиті яйця з молоком та олією. Перемішай тісто і влий 1 склянку окропу, помішуючи. Додай гарбузове пюре, знову перемішай і залиште тісто на півгодини. Обсмажити млинці на змащеній маслом сковороді.

    6. Млинці з гарбузового пюре

    Готове гарбузове пюре із зимових заготовок або дитячого харчування – відмінна основа для млинців.

    Тобі знадобиться: 150 г гарбузового пюре, 1 яйце, 1 ст. цукру, 150 мл молока, 6 ст. муки|борошна|, 2 ст.л. олії, 1 щіпка солі.

    Зараз читають:Як приготувати курячу печінку: 20 найсмачніших рецептів

    Злегка збий яйце і молоко кімнатної температури. Змішай їх з гарбузовим пюре, додай цукор і сіль, а потім борошно. Влий масло, залиште тісто на 10 хвилин і обсмажте тонкі млинці на змащеній маслом сковороді.

    7. Млинці з гарбуза з сирною начинкою

    Найкраща начинка для ароматних гарбузових млинців – саме солодкий сир.

    Тобі знадобиться: 200 г гарбузового пюре, 200 мл молока, 3 яйця, 100 г цукру, 30 мл олії, 80-100 г борошна, 1 щіпка солі, 300 г сиру, 100 г сметани.

    Приготування: Змішай гарбузове пюре, яйця, приблизно 30 г цукру, олію та сіль. Додай борошно і потім поступово влий тепле молоко. Обсмажити тонкі млинці на сухій сковороді. Блендером збий сметану, сир і цукор, що залишився, змасти млинці цією начинкою і зверни рулетиками.

    8. Млинці з гарбуза на кефірі

    Для цього рецепту можна використовувати як свіжий гарбуз, так і запечений.

    Тобі знадобиться: 75 мл кефіру, 100 г гарбуза, 1 яйце, 1 ст. цукру, 1 ст. олії, 2 ст.л. борошна, 1 щіпка соди.

    Приготування: Гарбуз подрібни блендером і змішай з олією, яйцем, цукром та содою. Додай кефір і знову перемішай, всип борошно і влий олію. Обсмажте млинці до рум'яності на змащеній маслом сковороді.

    9. Дріжджові млинці з гарбуза

    Ці млинці виходять дуже тонкими та ажурними – одне задоволення.

    Тобі знадобиться: 200 г гарбуза, 2 яйця, 1,5 ст. цукру, 0,5 ч. л. сухих дріжджів, 0,5 ч. л. солі, 150 г борошна, 400 мл молока, 1 ст. рослинного масла.

    Приготування: Відвар гарбуз до м'якості і подрібни його блендером. Збий яйця з цукром і сіллю, додай тепле молоко і потім борошно і дріжджі. Перемішати і залишити тісто на 1 годину під плівкою. Додай гарбузове пюре та олію, перемішай тісто і залиши його ще на 1 годину. Обсмажте тонкі млинці на змащеній маслом сковороді.

    Зараз читають:20 відмінних рецептів пирога з брусницею

    10. Млинці з гарбуза з манкою

    Ще один спосіб отримати гарні гарбузові млинці в дірочку, але тепер пишніші.

    Тобі знадобиться: 300 г гарбуза, 300 мл теплого молока, 300 мл теплої води, 10 г сухих дріжджів, 1 ст. цукру, 150 г манки, 300 г муки|борошна|, 1 яйце, 1 ч.л. розпушувача, 1 ч.л. солі.

    Відвари гарбуз до м'якості. Відправте всі інгредієнти в чашу блендера і гарненько збий. Залиш тісто на 1-2 години під плівкою і знову перемішати. Обсмажте млинці з двох сторін до рум'яності.

    11. Пісні млинці з гарбуза

    Не тільки на воді, а й без яєць – а що ще потрібно в пост чи для вегетаріанців?

    Тобі знадобиться: 220 г гарбуза, 5 г сухих дріжджів, 1,5 ст. цукру, 150 г муки|борошна|, 2 ст.л. олії, вода.

    Відвари гарбуз до м'якості, подрібни в пюре і часткою теплої води, щоб загальний обсяг був приблизно 500-550 мл. Додай цукор та дріжджі, а потім – борошно. Перемішай, залиште тісто на півгодини і додай олію. Обсмажте млинці до рум'яності на змащеній маслом сковороді.

    12. Пісні млинці з гарбуза з кукурудзяним борошном

    Завдяки кукурудзяному борошну – млинці стають ще яскравішими та золотистими.

    Тобі знадобиться: 130 г пшеничного борошна, 130 г кукурудзяного борошна, 200 г гарбузового пюре, 150 г цукру, 2 ч.л. розпушувача, 60 мл рослинної олії, 400 мл води або рослинного молока, спеції, сіль.

    Приготування: Змішай окремо всі сухі та рідкі інгредієнти. З'єднай обидві маси та перемішай тісто. Обсмажити гарбузові млинці з двох сторін на змащеній сковороді.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *