10 відмінних рецептів курячих рулетиків у беконі

Соковиті та рум'яні курячі рулетики в беконі стануть чудовою закускою до святкового столу. Вони готуються не складніше звичайних відбивних, але виходять точно цікавіше. Тим більше, в такі рулетики можна загорнути практично будь-яку начинку, а ще обсмажити на сковороді або запекти в духовці. Ділимося 10 перевіреними рецептами!

Зміст

  • 1. Запечені курячі рулетики з сиром у беконі
  • 2. Гірчичні курячі рулетики в беконі
  • 3. Курячі рулетики з бринзою та зеленню в беконі
  • 4. Курячі рулетики з сирним сиром та болгарським перцем у беконі
  • 5. Курячі рулетики в беконі на сковороді
  • 6. Курячі рулетики з чорносливом та волоськими горіхами в беконі
  • 7. Курячі рулетики з плавленим сиром та часником у беконі
  • 8. Курячі рулетики з грибами в беконі
  • 9. Курячі рулетики зі шпинатом у беконі
  • 10. Курячі рулетики з в'яленими томатами в беконі
  • 1. Запечені курячі рулетики з сиром у беконі

    Найкласичніший варіант всього з трьох основних інгредієнтів.

    Тобі знадобиться: 400 г курячого філе, 100 г бекону, 60 г твердого сиру, спеції.

    Приготування: Наріж філе куряче на широкі довгі смужки, відбий і приправ за смаком. Посип кожен шматочок тертим сиром, зверни щільним рулетиком і обгорни тонким слайсом бекону. Виклади рулетики у форму і запікайте 20-25 хвилин у духовці при 180 градусах.

    2. Гірчичні курячі рулетики в беконі

    Цікава особливість цього рецепту – у незвичайному маринаді.

    Тобі знадобиться: 400 г курячого філе, 80 г пармезану, 100 г бекону, 2 ч.л. гірчиці, 2 ч. л. оливкової олії, 2 перепелині яйця, спеції.

    Зараз читають:Курячі ніжки в мультиварці: 20 легких та швидких рецептів

    Приготування: Наріж курку на довгасті відбивні, відбий і приправ. Змішай до однорідності оливкову олію, гірчицю, перепелині яйця та спеції. Замарин курку в цій суміші на півгодини, а потім присип її тертим пармезаном, обгорни кожен рулетик слайсом бекону і виклади у форму. Запікайте 20 хвилин у духовці при 180-200 градусах.

    3. Курячі рулетики з бринзою та зеленню в беконі

    Замість бринзи можна використовувати будь-який інший розсольний сир на твій розсуд.

    Тобі знадобиться: 400 г курячого філе, 100 г бекону, 100 г бринзи, 1/2 пучка зелені, 1 ч.л. гірчиці, 2 ч. л. соєвого соусу, 3 ст.л. йогурт.

    Приготування: Наріж курку широкими смужками, відбий і приправ. Розкриш бринзу і змішай її з рубаною зеленню. Змішай йогурт, соєвий соус та гірчицю. Змасти курку соусом, виклади начинку, згорни рулетики і оберни їх беконом. Запікайте в духовці близько 20 хвилин при 200 градусах.

    4. Курячі рулетики з сирним сиром та болгарським перцем у беконі

    Ніжна та яскрава начинка, яка ідеально поєднується із соковитим курячим філе.

    Тобі знадобиться: 700 г курячого філе, 150 г сирного сиру, 1-2 болгарських перцю, 200 г бекону, 30 г петрушки, спеції.

    Приготування: Наріж курку на довгасті відбивні, відбий і приправ. Змасти кожен шматочок сирним сиром, посип рубаною зеленню і дрібно нарізаним болгарським перцем. Згорни рулетики, обгорни кожен з них скибочкою бекону і відправ на півгодини в духовку при 180 градусах.

    5. Курячі рулетики в беконі на сковороді

    За бажання, можеш обсмажити їх на суміші олій або на будь-якому іншому жирі.

    Зараз читають:20 найсмачніших рецептів страв із макаронів

    Тобі знадобиться: 150 г курячого філе, 50 г бекону, 30 г твердого сиру, спеції.

    Приготування: Відбийте і приправте куряче філе. Виклади зверху слайси сиру, зверни рулетиком і оберни його смужками бекону. Обсмажити рулетик на розігрітій сковороді на середньому вогні під кришкою до рум'яності з усіх боків.

    6. Курячі рулетики з чорносливом та волоськими горіхами в беконі

    Ще одна класична начинка для таких рулетиків – смачна та пікантна.

    Тобі знадобиться: 300 г курячого філе, 100 г бекону, 100 г чорносливу, 50 г волоських горіхів, 2 ст.л. йогурт, спеції.

    Приготування: Замочити чорнослив у гарячій воді на 10 хвилин, обсуши і наріж. Горіхи підсуши на сухій сковороді і дрібно порубай. Змішай цю начинку з йогуртом, додай зелень чи часник за бажанням. Наріж курку на широкі смужки, відбий і приправ. Виклади начинку, згорни рулетики, обгорни їх скибочками бекону і запікайте 20-25 хвилин у духовці при 190 градусах.

    7. Курячі рулетики з плавленим сиром та часником у беконі

    Готується досить легко, а виходить дуже смачно та ароматно.

    Тобі знадобиться: 4 курячі філе, 200 г бекону, 200 г плавленого сиру, 1 яйце, 1 пучок зелені, 3 зубчики часнику, спеції.

    Натрій плавлений сир на тертці, подрібни часник і зелень, приправ і змішай з яйцем. Наріж курку на широкі смужки, відбий і в кожну загорни сирну начинку. Оберни рулетики беконом і відправ їх у духовку на півгодини при 190 градусах.

    8. Курячі рулетики з грибами в беконі

    Що може бути приємніше курки з грибами та сиром?

    Зараз читають:15 класних рецептів пастили з аґрусу на зиму

    Тобі знадобиться: 800 г курячого філе, 300 г печериць, 200 г твердого сиру, 250 г бекону, 150 г цибулі, 2 зубчики часнику, 1 яєчний жовток, спеції.

    Приготування: Подрібни та обсмаж цибулю з грибами та часником до готовності, дай їм охолонути. Наріж куряче філе на відбивні, відбий і приправ. Посип відбивні тертим сиром і виклади грибну начинку, додай зелень за бажанням. Згорни рулетики, оберни кожен з них беконом, виклади у форму для запікання та змасти жовтком. Запікайте рулетики в духовці близько 30 хвилин при 180 градусах.

    9. Курячі рулетики зі шпинатом у беконі

    Шпинат можна взяти свіжий або заморожений – який виявиться під рукою.

    Тобі знадобиться: 4 курячі філе, 250 г шпинату, 1 лимон, 120 г вершкового сиру, 8-10 скибочок бекону, спеції.

    Злегка обсмаж подрібнений шпинат, щоб прибрати зайву вологу. Змішай його з вершковим сиром, спеціями, ложкою лимонного соку та цедрою до смаку. Відби шматки курки, загорни в них начинку і оберни кожен рулетик беконом. Відправ все на 35 хвилин в духовку при 180 градусах.

    10. Курячі рулетики з в'яленими томатами в беконі

    Для аромату начинку можна додати трохи орегано або базиліка.

    Тобі знадобиться: 4 курячі філе, 8 скибочок бекону, 100 г в'ялених томатів, 4 зубчики часнику, 50 г пармезану, спеції.

    Приготування: Надріж і розгорни куряче філе книжкою, відбий, натрій спеціями. Подрібни в'ялені томати та часник, натрій сир і загорни їх у рулетики з курки. Оберни рулетики слайсами бекону і відправ все на півгодини в духовку при 180 градусах.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *