15 салатів з авокадо та червоною рибою, які прикрасять будь-який стіл

Одне з перевірених поєднань інгредієнтів для салатів – це авокадо і червона риба. Причому риба може бути будь-яка – сьомга, горбуша, форель, лосось, солона чи копчена. У цій добірці ми зібрали 15 найсмачніших рецептів, більшість яких цілком вписуються в ПП раціон!

Зміст

  • 1. Салат з авокадо, огірком та червоною рибою
  • 2. Салат з авокадо, помідорами чері та червоною рибою
  • 3. Салат з яйцями, авокадо та червоною рибою
  • 4. Салат з рисом, авокадо та червоною рибою
  • 5. Салат з авокадо, болгарським перцем та червоною рибою
  • 6. Салат з авокадо, червоною рибою та перепелиними яйцями
  • 7. Салат з авокадо, твердим сиром та червоною рибою
  • 8. Салат з авокадо, червоною рибою та моцарелою
  • 9. Салат з крабовими паличками, авокадо та червоною рибою
  • 10. Салат з червоною рибою та пастою з авокадо
  • 11. Салат з авокадо та червоною рибою зі сметанною заправкою
  • 12. Салат з авокадо, червоною рибою та пармезаном
  • 13. Салат з авокадо, червоною рибою та спаржею
  • 14. Салат з авокадо, креветками та червоною рибою
  • 15. Салат «Філадельфія» з авокадо та червоною рибою
  • 1. Салат з авокадо, огірком та червоною рибою

    Посип готовий салат кунжутом або насінням, щоб було ще смачніше.

    Тобі знадобиться: 180 г червоної риби, 1 авокадо, 1-2 огірки, 1/2 фіолетової цибулини, 1 пучок латуку, 2-3 ст. оливкової олії, 1 ст.л. лимонного соку, спеції.

    Приготування: Наріж червону рибу, огірки та авокадо тонкими скибочками, а цибуля – пір'ям. Довільно подрібни латук і заправ салат оливковою олією з лимонним соком і спеціями.

    2. Салат з авокадо, помідорами чері та червоною рибою

    Цікава особливість цього салату – у медовій заправці.

    Тобі знадобиться: 150 г червоної риби, 1 авокадо, 100 г помідорів чері, 30 г руколи, 2 ст.л. оливкової олії, 1 ст.л. меду, 1/2 лимона, спеції.

    Приготування: Наріж авокадо часточками, червону рибу тонкими шматочками, а помідори чері половинками. Змішай все з руколою. Змішай оливкову олію, мед, лимонний сік та спеції, та полів салат цією заправкою.

    3. Салат з яйцями, авокадо та червоною рибою

    Такий салат ідеально підійде як корисний дієтичний сніданок.

    Зараз читають:15 оригінальних рецептів брускетти з в'яленими томатами

    Тобі знадобиться: 200 г червоної риби, 2 жмені салатного міксу, 2 яйця, 1 авокадо, 100 г оливок, оливкова олія, лимонний сік, спеції.

    Яйця відвари і наріж часточками. Наріж авокадо слайсами і тонко наріж червону рибу. За бажання – розріж оливки. Додай салатний мікс і заправ салат оливковою олією та лимонним соком.

    4. Салат з рисом, авокадо та червоною рибою

    Простий, ситний та смачний листковий салат на кожен день або святковий стіл.

    Тобі знадобиться: 250 г червоної риби, 2 авокадо, 50 г твердого сиру, 5 ст. вершкового сиру, 1 склянка рису, 1/2 пучка кропу, спеції.

    Приготування: Відвари рис і дай йому охолонути. Наріж рибу та очищені авокадо дрібним кубиком. Змішай вершковий сир, подрібнений кріп та спеції. Твердий сир натрію на великій тертці. Виклади шарами половину червоної риби, рис, авокадо, вершковий сир, знову рибу та тертий сир.

    5. Салат з авокадо, болгарським перцем та червоною рибою

    Якщо цибуля надто гірка, тоді замаринуй її в ложці яблучного оцту на 10 хвилин.

    Тобі знадобиться: 200 г червоної риби, 1 авокадо, 100 г болгарського перцю, 100 г огірків, 200 г салату Айсберг, 4 ст. соєвого соусу, 2 ст.л. оливкової олії, 1 ст.л. діжонської гірчиці, 1 ч. л. меду, спеції.

    Приготування: Довільно наріж овочі та рибу. Змішай соєвий соус, олію, гірчицю, мед та спеції, і заправ салат.

    6. Салат з авокадо, червоною рибою та перепелиними яйцями

    Смачно, корисно, ще й із пікантною гірчичною заправкою.

    Тобі знадобиться: 1 авокадо, 6 перепелиних яєць, 200 г червоної риби, 100 г салатного міксу, 2 ст. оливкової олії, по 1 ст.л. лимонного соку та діжонської гірчиці, спеції.

    Приготування: Перепелині яйця відвари круто і розріж навпіл. Очисти і наріж авокадо, і наріж смужками червону рибу. Виклади все на салатний мікс. Змішай олію, гірчицю, лимонний сік та спеції, та полів салат заправкою.

    7. Салат з авокадо, твердим сиром та червоною рибою

    Такий салат найкраще відразу викладати в порційні келихи.

    Тобі знадобиться: 2-3 яйця, 70 г твердого сиру, 1 авокадо, 180 г червоної риби, майонез, лимонний сік, спеції.

    Приготування: Відвари та натрі яйця на дрібній тертці з сиром. Дрібно наріж авокадо і червону рибу, збризкати їх лимонним соком і приправ. Виклади шарами рибу, авокадо, яйця та сир. Промазуйте шари салату майонезом або додай трохи майонезу зверху.

    Зараз читають:25 відмінних маринадів для качки

    8. Салат з авокадо, червоною рибою та моцарелою

    Для краси можна взяти моцарелу в кульках, щоб шматочки виглядали акуратніше.

    Тобі знадобиться: 150 г салатного міксу, 1 авокадо, 120 г червоної риби, 120 г моцарелли, 8 перепелиних яєць, 1 огірок, 2 ст.л. соєвого соусу, 3 ст.л. оливкової олії, 1 ст.л. лимонного соку, 1 ч. л. діжонської гірчиці, 1 зубчик часнику, спеції.

    Відвари перепелині яйця, довільно наріж всі інгредієнти і змішай їх з салатним міксом. Змішай оливкову олію, соєвий соус, лимонний сік, дижонську гірчицю, подрібнений часник та спеції. Заправ салат.

    9. Салат з крабовими паличками, авокадо та червоною рибою

    Одна із варіацій популярного «Царського» салату на свята.

    Тобі знадобиться: 2 авокадо, 100 г червоної риби, 150 г крабових паличок, 100 г твердого сиру, 2 яйця, майонез.

    Приготування: Відвари та натрі яйця на дрібній тертці. Виклади їх першим шаром і змасти майонезом. Зверху додай дрібно нарізані крабові палички і знову змасти майонезом. Потім – шар нарізаного авокадо та шар червоної риби. Знов змасти все майонезом і посип тертим сиром.

    10. Салат з червоною рибою та пастою з авокадо

    Цікавий спосіб подання класичного поєднання.

    Тобі знадобиться: 350 г червоної риби, 3 авокадо, 1 ст. лимонного соку, 1 цибулина-шалот, 2 огірки, 5 гілочок кропу, спеції.

    За допомогою блендера подрібни м'якоть авокадо з лимонним соком та спеціями до смаку. Дуже дрібно наріж цибулю, кріп та очищені огірки. Змішай їх із авокадо. Наріж рибу дрібним кубиком. У кулінарне кільце виклади половину маси авокадо, червону рибу та знову шар авокадо.

    11. Салат з авокадо та червоною рибою зі сметанною заправкою

    ПП-альтернатива жирним майонезним салатам, на кшталт Олів'є.

    Тобі знадобиться: 120 г червоної риби, 1 огірок, 2 яйця, 1 авокадо, 1 ст. сметани, 1 ч. л. соєвого соусу, 1/3 ч.л. гірчиці, спеції.

    Приготування: Відвари яйця і наріж всі інгредієнти дрібним кубиком. Змішай сметану, гірчицю, соєвий соус і спеції, і заправ салат заправкою, що вийшла.

    12. Салат з авокадо, червоною рибою та пармезаном

    Ну, як можна встояти перед такою красою?

    Зараз читають:20 простих рецептів страв у пароварці

    Тобі знадобиться: 200 г червоної риби, 100 г салатного міксу, 100 г салату Айсберг, 150 г помідорів, 1 авокадо, 30 г каперсів, 50 г пармезану, 4-5 ст. оливкової олії, лимонний сік, бальзамік, спеції.

    Приготування: Довільно наріж овочі та червону рибу, нарві салатне листя і змішай все разом. Додай каперси і заправ салат олією зі спеціями, лимонним соком і бальзаміком. Наприкінці приготування – посип салат тертим пармезаном.

    13. Салат з авокадо, червоною рибою та спаржею

    Оригінальний сезонний рецепт салату для любителів спробувати щось новеньке.

    Тобі знадобиться: 200 г спаржі, 1 авокадо, 1-2 жмені руколи, 220 г червоної риби, 1 фіолетова цибулина, 3 гілочки петрушки, 1 зубчик часнику, 4 ст.л. оливкової олії, 2 ст.л. винного оцту, 1 ст. лимонного соку.

    Відвари спаржу до готовності приблизно 4-5 хвилин. Наріж авокадо кубиком, червону рибу – смужками, а цибулю – пір'ям. Подрібни часник і петрушку, промий руколо і змішай все разом. Окремо змішай масло|мастило|, лимонний сік і винний оцет, і заправ салат.

    14. Салат з авокадо, креветками та червоною рибою

    Незважаючи на простоту приготування, він сподобається навіть гурманам.

    Тобі знадобиться: 100 г червоної риби, 1 авокадо, 80 г огірка, 2 яйця, 150 г очищених креветок, майонез.

    Приготування: Відвари яйця і наріж їх кубиком разом з авокадо, огірком та червоною рибою. Відвари креветок до готовності. Змішай все разом і заправ салат майонезом.

    15. Салат «Філадельфія» з авокадо та червоною рибою

    Відмінна домашня варіація лінивих роликів на закуску.

    Тобі знадобиться: 300 г червоної риби, 150 г вершкового сиру, 1 авокадо, 1-2 огірки, 250 г круглого рису, 2 ст. рисового оцту, 1 ст. цукру, 0,5 ч. л. солі, 2-4 листи норі.

    Відвари круглий рис за інструкцією на упаковці. Змішай рисовий оцет, цукор та сіль, заправ рис і дай йому трохи настоятися. Потім додай у рис подрібнені листи норі. Наріж половину риби тонкими слайсами, а половину кубиком. Таким же кубиком наріж огірки та авокадо.

    Виклади шарами половину рису, вершковий сир, кубики червоної риби, огірок, знову рис та вершковий сир, авокадо, ще шар вершкового сиру, та прикрась салат слайсами риби.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *