10 незрівнянних рецептів свинини в аерогрилі

Свинина в аерогрилі залишається соковитою та м'якою, рівномірно пропікається та покривається дуже апетитною скоринкою. Розповідаємо 10 рецептів, щоби у тебе була можливість порадувати себе новою стравою! Зверни увагу, що час запікання може трохи відрізнятися, залежно від конкретної моделі аерогрилю та його потужності.

Зміст

  • 1. Стейки зі свинини в аерогрилі
  • 2. Шашлик зі свинини в аерогрилі
  • 3. Котлети зі свинини в аерогрилі
  • 4. Свинина в томатному маринаді в аерогрилі
  • 5. Свинина у фользі в аерогрилі
  • 6. Свинина з майонезом та соєвим соусом в аерогрилі
  • 7. Свинина в лимонному маринаді в аерогрилі
  • 8. Свинячий рулет в аерогрилі
  • 9. Свинячий шашлик у мінералці в аерогрилі
  • 10. Свинина у пікантному маринаді в аерогрилі
  • 1. Стейки зі свинини в аерогрилі

    Класичний стейк – тільки м'ясо, спеції та більше нічого зайвого.

    Тобі знадобиться: 2 стейки свинини, 1 зубчик часнику, 0,5 ч.л. солі, мелений чорний перець, паприка.

    Приготування: Замаринуй стейки зі свинини у спеціях та подрібненому часнику мінімум на 1 годину. Для цього відправ їх у холодильник. Після чого виклади стейки на решітку аерогрилю та запікай 20 хвилин при 200 градусах, але переверни через 10 хвилин.

    2. Шашлик зі свинини в аерогрилі

    Універсальний маринад із цибулі та оцту – легкий та дуже смачний.

    Тобі знадобиться: 500 г свинини, 2 цибулини, 1/4 склянки винного оцту, сіль, спеції.

    Приготування: Наріж свинину великими шматками, а цибуля – півкільцями. Змішай все з винним оцтом, сіллю та спеціями. Відправте заготівлю в холодильник на кілька годин або на всю ніч. Запікай шашлик на решітці аерогрилю 30 хвилин при 235 градусах, але переверни через 15 хвилин.

    Зараз читають:15 відмінних рецептів, як приготувати човники з баклажанів

    3. Котлети зі свинини в аерогрилі

    Ситні м'ясні котлети, які урізноманітнять твій повсякденний раціон.

    Тобі знадобиться: 800 г свинини, 1-2 цибулини, 2 ст.л. борошна, спеції.

    Приготування: Пропусти свинину та цибулю через м'ясорубку. Приправ, ретельно відбий фарш, що вийшов, і відправ його на півгодини в холодильник. Сформуй і злегка обваляй котлети в борошні, запікайте їх 20-25 хвилин на решітці аерогрилю при 240 градусах.

    4. Свинина в томатному маринаді в аерогрилі

    Маринад зі свіжих помідорів робить м'ясо ще ніжнішим та смачнішим.

    Тобі знадобиться: 500 г свинини, 4 помідори, 2 цибулини, сіль, спеції, ароматні трави.

    Блендером подрібни помідори та цибулю з усіма спеціями та травами до смаку. Наріж свинину на стейки завтовшки до 20 мм, замарин їх у томатній масі на кілька годин або на ніч в холодильнику. Виклади свинину на решітку аерогрилю та запікай 10 хвилин при 250 градусах, після чого переверни і запікай ще 10 хвилин при 220 градусах.

    5. Свинина у фользі в аерогрилі

    Запечена свинина у спеціях ідеально доповнить тарілку улюблених нарізок.

    Тобі знадобиться: 500 г свинини, 3 зубчики часнику, сіль, паприка, розмарин, спеції, ароматні трави, оливкова олія.

    Приготування: Нашпигуй свинину тонкими пластинками часнику, натрій оливковою олією та всіма спеціями. Загорни м'ясо у фольгу і запікай 15 хвилин в аерогрилі при 250 градусах, а далі зменш температуру до 150 градусів і запікай ще 1 годину.

    Зараз читають:Рулетики з курячої грудки з начинкою: 10 оригінальних рецептів

    6. Свинина з майонезом та соєвим соусом в аерогрилі

    Інгредієнти для цього маринаду, напевно, знайдуться в кожному холодильнику.

    Тобі знадобиться: 500 г свинячого стегенця, 1 цибулина, 5 зубчиків часнику, 1,5 ст.л. майонезу, 2 ст.л. соєвий соус, спеції.

    Приготування: Наріж цибулю кільцями, а свинину крупними шматками. Змішай майонез, соєвий соус, подрібнений часник та спеції. Виклади цибулю в маринад і трохи розімни. Додай м'ясо, перемішай і відправ у холодильник на кілька годин. Запікай свинину півгодини на решітці аерогрилю за 235 градусів. Переверни в процесі приготування.

    7. Свинина в лимонному маринаді в аерогрилі

    Як і оцет, лимонний сік додатково розм'якшує свинину.

    Тобі знадобиться: 500 г свинини, 1/3 лимона, 1 цибулина, 4 зубчики часнику, спеції, ароматні трави.

    Приготування: Наріж цибулю кільцями, подрібни часник, відіжми сік з лимона і додай всі спеції. Трохи розімні суміш руками і виклади в неї свинину. Відправ м'ясо маринуватися в холодильник на ніч або на добу.

    Запікай свинину 30 хвилин на решітці аерогрилю при 200 градусах, а потім ще 30 хвилин при 170 градусах. Якщо скоринка дуже швидко зарум'янилася, доводь м'ясо до готовності при 140 градусах.

    8. Свинячий рулет в аерогрилі

    Складніший соус тут і не потрібен – і так буде смачно.

    Тобі знадобиться: 1,5 кг філе свинини, 1 головка часнику, 120 г майонезу, 2-3 ст. гірчиці, спеції.

    Зараз читають:12 легких рецептів спаржевої квасолі на зиму

    Приготування: Наріж часник пластинками і нашпигуй їм свинину. Змішай майонез, гірчицю і спеції, і натри м'ясо маринадом, що вийшов, з усіх боків. Згорни свинину в щільний рулет, обгорни кулінарною ниткою і запікайте 90 хвилин в аерогрилі при 200 градусах.

    9. Свинячий шашлик у мінералці в аерогрилі

    Сильногазована мінералка – найпростіший, але добрий маринад.

    Тобі знадобиться: 1 кг свинини, 3 цибулини, 2 л газованої мінералки, сіль, спеції, хмелі-сунелі, ароматні трави.

    Приготування: Наріж цибулю кільцями, а свинину крупними шматками. Змішай все з сіллю, ароматними травами та спеціями, злегка розімніть і залий мінералкою, щоб вона повністю покривала м'ясо. Притисніть заготовку пресом і відправте в холодильник мінімум на кілька годин. Після чого наниж шашлик на невеликі шампура і відправ на решітку аерогрилю. Запікай його 20 хвилин при 205 градусах, але через 10 хвилин переверни м'ясо.

    10. Свинина у пікантному маринаді в аерогрилі

    Замість звичайного кетчупу також підійде будь-який інший томатний соус на твій розсуд.

    Тобі знадобиться: 1,5 кг свинини, 1 головка часнику, 2 ст. кетчупу, 2 ст.л. соєвого соусу, 2 ст.л. оливкової олії, 1 ст.л. діжонської гірчиці, 2 ч. л. копченої паприки, сіль, мелений червоний перець, коріандр, орегано.

    Приготування: Наріж часник пластинками і нашпигуй їм шматок свинини. Змішай всі інші інгредієнти зі спеціями, ретельно натріть м'ясо цим маринадом і відправ його в холодильник мінімум на 1 годину. Запікайте свинину 70 хвилин в аерогрилі при 205 градусах на середній швидкості вентилятора.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *