12 закусок із млинців, які зможе приготувати кожен

Млинці – це не тільки самостійна страва, але й чудова основа для різноманітних закусок на святковий стіл. Вони смачні, цікаві, їх зручно їсти, а ще досить ситні. Зібрали для тебе добірку найкращих рецептів на вибір – від рулетиків до салатів та тортів!

Зміст

  • 1. Рулетики з млинців із лососем
  • 2. Мішечки з млинців з куркою та грибами
  • 3. Млинний торт з печерицями та сиром
  • 4. Рулетики з млинців із крабовими паличками
  • 5. Салат з млинцями та копченою ковбасою
  • 6. Рулетики з млинців із сиром та зеленню
  • 7. Рулетики з млинців з шинкою та вершковим сиром
  • 8. Млинець з крабовими паличками та овочами.
  • 9. Рулетики з млинців з ікрою мойви та авокадо
  • 10. Млинець з помідорами і сулугуні
  • 11. Рулетики з млинців з крабовими паличками та яйцями
  • 12. Угорський млинцевий торт
  • 1. Рулетики з млинців із лососем

    Класичний варіант начинки для святкової закуски.

    Тобі знадобиться: 200 мл молока, 150 г борошна, 2 яйця, 1-2 ст. олії, 1 ст.л. цукру, 0,5 ч. л. розпушувача, 200 г лосося, 150 г вершкового сиру, 1/2 пучка кропу.

    Приготування: Віночком зби тепле молоко, яйця та цукор. Всип просіяне борошно з розпушувачем, а потім додай олію. Обсмаж тонкі млинці і дай їм охолонути. Змасти млинці вершковим сиром, присип кропом і виклади тонкі слайси лосося. Згорни рулетики, прибери їх на півгодини в холодильник і потім наріж на шматочки.

    2. Мішечки з млинців з куркою та грибами

    Смачно, оригінально та ефектно – гарний рецепт і на кожен день, і з особливого випадку.

    Тобі знадобиться: 500 мл молока, 3 яйця, 200 г борошна, 2 ст. олії, 1 ст.л. цукру, 0,5 ч. л. солі, 300 г курячого філе, 200 г печериць, 1 цибулина, 100 г сметани, спеції.

    Приготування: Віночком зби яйця з цукром і сіллю, влий 150 мл молока і втрути борошно в тісто. Додай молоко і рослинне масло, що залишилося, і перемішай ще раз. Жар тонкі млинці на сковороді і дай їм охолонути.

    Дрібно наріж і обсмаж цибулю з грибами до появи рідини. Додай дрібно нарізану курку, смажу ще 5 хвилин і потім 10 хвилин протушкуй під кришкою. Приправте начинку. Виклади на млинці по ложці сметани, начинку та збери їх у мішечки. Зав'яжи мішечки пером зеленої цибулі або волокнами сиру-кіски.

    Зараз читають:12 апетитних рецептів крилець у медово-соєвому соусі

    3. Млинний торт з печерицями та сиром

    Обов'язково запікати такий торт у духовці, щоб сир розплавився.

    Тобі знадобиться: 300 мл молока, 150 г борошна, 2 яйця, 20 г вершкового масла, по 5 г солі та цукру, 20 мл рослинної олії, 500 г печериць, 100 г жирної сметани, 100 г цибулі, 200 г твердого сиру .

    Приготування: Кілька печериць наріж пластинками і обсмаж з двох сторін до рум'яності. Подрібни і обсмажте цибулю з грибами до появи соку, додай сметану і спеції, і протушкуй всі разом 10 хвилин, помішуючи.

    Віночком збий яйця, цукор, сіль, розтоплене вершкове та рослинне масло. Додай тепле молоко і далі втрути борошно. Обсмажити тонкі млинці на сковороді.

    Виклади перший млинець на пергамент у форму, посип тертим сиром і виклади грибну начинку. Накрий другим млинцем і так збирай до кінця торта. Останній млинець посип сиром і виклади пластинки печериць. Відправь торт, що вийшов, на 20 хвилин в духовку при 180 градусах.

    4. Рулетики з млинців із крабовими паличками

    За бажання, додай у начинку трохи зелені для кольору та аромату.

    Тобі знадобиться: 250 г борошна, 300 мл води, 300 мл молока, 2 яйця, 1 ч.л. солі, 0,5 ч. л. соди, 3 ст. олії, 400 г сирного сиру, 200 г крабових паличок, 2-3 огірки, 3 ст.л. майонезу.

    Приготування: Змішай тепле молоко, воду, яйця, цукор, сіль та олію. Додай просіяне борошно з содою, перемішай тісто і обсмаж тонкі млинці на змащеній сковороді.

    Виделкою розімні сирний сир, додай майонез, дрібно нарізані огірки та крабові палички. Змішай і виклади цю начинку на млинці. Згорни млинці трубочками, прибери їх на півгодини в холодильник і потім наріж на шматочки.

    5. Салат з млинцями та копченою ковбасою

    Відмінний салат, щоб подавати його в салатниці чи порційно.

    Тобі знадобиться: 4-6 млинців, 200 г копченої ковбаси, 2 солоні огірки, 1 зубчик часнику, 1/3 пучка кропу, майонез.

    Приготування: Наріж млинці, огірки та ковбасу соломкою. Подрібни кріп і часник, і заправ салат майонезом.

    6. Рулетики з млинців із сиром та зеленню

    Безпрограшний рецепт легкої та дешевої, але смачної закуски.

    Зараз читають:20 десертів із малини, які зможе приготувати кожен

    Тобі знадобиться: 200 мл молока, 150 г борошна, 2 яйця, 2 ст. олії, 1 ст.л. цукру, 0,5 ч. л. розпушувача, 300 г сиру, 100 г сметани, по 1/2 пучка кропу, петрушки та зеленої цибулі.

    Приготування: Віночком змішай тепле молоко, яйця, олію та цукор. Всип борошно з розпушувачем і приготуй тонкі млинці. Змішай сир, сметану та рубану зелень. Змасти млинці цією намазкою, зверни рулетиками і наріж на шматочки.

    7. Рулетики з млинців з шинкою та вершковим сиром

    Готові рулетики можна подавати зі сметаною чи сирним соусом.

    Тобі знадобиться: 250 мл молока, 1 яйце, 4-5 ст. борошна, 2 г солі, 100 г шинки, 80 г вершкового сиру.

    Приготування: Міксером змішай яйце, сіль та тепле молоко. Всип борошно, дай тесту трохи відпочити і обсмаж тонкі млинці. Змасти млинці вершковим сиром, виклади скибочки шинки і згорни рулети. Наріж їх порційними шматочками.

    8. Млинець з крабовими паличками та овочами.

    Неймовірно красивий у розрізі, тому одразу привертає увагу.

    Тобі знадобиться: 180 г борошна, 250 мл води, 1 яйце, 15 г цукру, 0,5 ч.л. солі, 30 мл рослинної олії, 250 г крабових паличок, 3 варені яйця, 350 г вареної картоплі, 160 г вареної моркви, 180 г огірків, майонез.

    Приготування: Віночком зби яйце, цукор, сіль та масло. Додай борошно, влий воду і вимішай однорідне тісто. Обсмажити тонкі млинці. Натрій огірки, морква, картоплю і яйця на тертці, але відіжми зайвий сік з огірків.

    Дрібно наріж 70 г крабових паличок, і додай у кожну з цих заготовок трохи майонезу. Виклади половину картоплі на перший млинець, накрий другим млинцем, виклади моркву, знову накрий млинцем і додай яйця.

    Знову накрий млинцем, виклади огірки, млинець, другу половину картоплі, млинець і крабові палички. Змасти весь торт майонезом. Натріть на тертці крабові палички, що залишилися, і посип ними торт. Відправ його на 3-4 години в холодильник.

    9. Рулетики з млинців з ікрою мойви та авокадо

    Ошатний і водночас щодо бюджетний варіант.

    Тобі знадобиться: 250 мл молока, 100 г борошна, 2 щіпки солі, 25 мл рослинної олії, 1 яйце, 180 г ікри мойви, 1 авокадо, 120 г огірків, 1 пучок зелені.

    Змішай тепле молоко, яйце, масло, сіль і борошно в однорідне тісто. Обсмаж тонкі млинці і дай їм охолонути. Змасти млинці ікрою мойви та виклади тонкі слайси огірків та авокадо. Посип зеленню, зверни рулетами і загорни їх у плівку. Прибери в холодильник на півгодини, а потім наріж на шматочки.

    Зараз читають:20 рецептів з обліпихи, які точно здивують

    10. Млинець з помідорами і сулугуні

    Для різноманітності пропонуємо додати зелень прямо до млинців.

    Тобі знадобиться: 250 г борошна, 500 мл молока, 2 ст. олії, 3 яйця, 4-5 помідорів, 200 г сулугуні, 2 зубчики часнику, 4 гілочки кропу.

    Приготування: Віночком зби яйця з теплим молоком, додай борошно, що просіює, далі – масло, а в кінці – рубану зелень. Приготуй тонкі млинці на розігрітій сковороді.

    Виклади перший млинець, на нього виклади кілька кілець помідорів і посип тертим сулугуні. Накрий другим млинцем. Так само збери весь торт. При бажанні можеш змастити млинці сметаною або майонезом. Відправте торт на 10 хвилин в духовку при 180 градусах.

    11. Рулетики з млинців з крабовими паличками та яйцями

    Ще один рецепт смачної начинки для любителів крабового салату.

    Тобі знадобиться: 150 мл молока, 150 мл окропу, 1 яйце, 150 г борошна, по 1 щіпці солі та цукру, 1 ст.л. рослинної олії, 3 варені яйця, 100 г крабових паличок, 2 ст.л. консервована кукурудза, майонез.

    Приготування: Змішай яйце, молоко, олію, сіль та цукор. Всип борошно і перемішай тісто. Помішуючи, влий окріп тонким струмком. Жар млинці на змащеній сковороді маслом. Дрібно наріж або натрій крабові палички і яйця, додай кукурудзу і заправ майонезом. Виклади начинку на млинці, згорни рулети, загорни їх у плівку і прибери в холодильник на півгодини. Наріж рулети на шматочки.

    12. Угорський млинцевий торт

    Особливість цього млинцевого торта в дуже ніжній та повітряній начинці.

    Тобі знадобиться: 14-15 млинців, 6 яєць, 300 г шинки, 200 мл вершків, 2 зубчики часнику, 50 г вершкового масла|мастила|, 4 ст.л. панірувальних сухарів.

    Відділи білки від жовтків. Пропусти шинку з часником через м'ясорубку, додай жовтки, вершки та спеції. Зби білки до стійких піків і лопаткою втрути їх у начинку. Виклади у форму один млинець, на нього – начинку, а потім – другий млинець. Збери весь торт і відправ його на 25-30 хвилин в духовку при 180 градусах.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *