Навіть ласий знавець котлетної справи здивується цьому інгредієнту: котлети м’які та дуже соковиті

Кожна господиня має таємниці приготування улюблених страв, і котлети не виняток. Але існує особливий інгредієнт для курячих котлет, який робить їх неймовірно соковитими та ніжними. Цей секрет — терті яблука, які надають котлетам надзвичайну м'якість і смак, інформує Ukr.Media.

Основні компоненти для котлет

Для того, щоб приготувати ці смачні курячі котлети, вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 600 грамів курячого фаршу;
  • 1 чайна ложка солі;
  • два яблука;
  • 1 фіолетова цибулина;
  • два яйця;
  • два зубчики часнику;
  • чорний мелений перець на смак;
  • 5 столових ложок кукурудзяного борошна;
  • 100 мілілітрів рафінованої соняшникової олії.

Покроковий процес приготування

Почніть з того, що очистіть цибулю та яблука. Наріжте їх маленькими шматочками. Цибулю обсмажте на соняшниковій олії до м'якості, а потім додайте до неї яблука. Продовжуйте обсмажувати, доки цибуля не стане повністю готовою.

Перемішування фаршу

Подрібніть часник і додайте його до курячого фаршу. Потім з'єднайте фарш з яблучно-цибулевою сумішшю, добре перемішайте. Вбийте два яйця, додайте сіль, перець і знову ретельно перемішайте.

Формування та смаження котлет

Сформуйте з отриманої маси невеликі круглі котлетки. Обваляйте їх у кукурудзяному борошні з обох боків. Обсмажуйте котлетки на соняшниковій олії до золотистої скоринки з обох боків.

Подача

Готові котлетки можна подавати гарячими. Вони ідеально поєднуються з різними гарнірами, соусами та салатами. Для холодних котлет можна вибрати улюблений соус або гарнір, щоб доповнити смак.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *