Як вибрати подарунок на 23 лютого в школу

lady.tochka.net допоможе тобі визначитися з подарунком на 23 лютого, хоч нагода і не зовсім зрозуміла дітям, але вчитися робити подарунки корисно завжди, особливо дітям.

Подарунок на 23 лютого для маленьких захисників

Зараз дуже модно на 23 лютого та 8 Березня організовувати різні екскурсії. Наприклад, у Музей води, Музей пожежників, на страусову ферму, на завод якоїсь газованої води (“Оболонь” або “Кока-кола”, “Росинка”), на кінно-спортивну базу. Варіантів безліч.

Також заведено, що дівчатка дарують хлопчикам подарунки на 23 лютого.
Хлопчикам можна подарувати на 23 лютого іграшку. Наприклад, гарну модель машини, трансформер, бакугана (це зараз модна серед дітей іграшка), пазли. Усе це купити, залежно від розміру та виробника, можна до 40 грн.

Звісно, дорожче  можна купити кращий конструктор чи головоломку.

Також дитині має сподобатися творчий набір. Їх зараз дуже багато, наприклад, можна зайти у видавництво “Ранок” і вибрати у подарунок на 23 лютого для однокласника вашої доньки дерев’яний об’ємний пазл – модель машини, літака, корабля або іншого транспорту.

Або набір для виготовлення магнітів, або набір для маленького археолога. Це, звісно, трохи дорожче, але все залежить від шкільних традицій і гаманців батьків.

Дорогий подарунок на 23 лютого у школі краще не робити, адже так можна поставити в незручне становище батьків хлопчиків, яким невдовзі доведеться вибирати подарунок для дівчаток до 8 Березня.

Якщо говорити про старших хлопчиків, то їм можна вибрати в подарунок на 23 лютого символіку улюбленої, наприклад, футбольної, команди, спортивний календар.

Вважаємо, що хороша розвиваюча або художня книга – як і раніше, прекрасний подарунок, і не лише на 23 лютого. Наприклад, різноманітні атласи того ж видавництва “Ранок” – космічний, атлас тварин, атлас морів, України. Це мальовничі та пізнавальні книги. І можна вкластися в 40 грн.

Вибираючи подарунок на 23 лютого для дитини, обов’язково зайдіть у видавництво ” А-ба-ба-га-ла-ма-га”. Там можна придбати якісні українські переклади світової класики та українські казки, ілюстрації в цих книжках – справжні картини, які маленькі фантазери розглядатимуть годинами.

© ThinkstockТакий подарунок на 23 лютого корисний не лише одержувачеві, а й маленькій дарувальниці.

Дівчинка навчиться не просто дарувати, що теж важливо, а дарувати красиво якісні подарунки.

Подарунок учителю на 23 лютого

Тут, звісно, все залежить від рішення батьківського комітету.

Мабуть, не варто, якщо всі вирішили нічого не дарувати, змушувати дитину йти проти класу та приносити вчителеві подарунок на 23 лютого.

Але все-таки, якщо батьки захотіли зібрати гроші й вручити один подарунок, от кілька ідей:

– гарна книга, художній альбом, енциклопедія, класика, спортивний календар;
– фірмовий м’яч (волейбольний, футбольний або ін.) точно оцінить учитель фізкультури;

– якісний чай, кава – непоганий подарунок;
– спортивні сувеніри улюбленої команди теж оцінить будь-який чоловік;
– парфумерію та різні набори теж загалом дарують;
– флешка – дорогий, але вдалий подарунок, зокрема для вчителя інформатики.

На наш погляд, не варто привчати дітей дарувати на 23 лютого вчителям алкоголь. Непедагогічно якось. І квіти вчителю у подарунок на 23 лютого – теж не кращий подарунок, краще вже цукерки.

Також дізнайтеся, чи варто платити дитині за оцінки.

Джерело: lady.tochka.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *