Волонтери передали медичне обладнання та матеріали кропивницькому центру медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям

КНП «Кіровоградський обласний центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» отримав медичне обладнання та матеріали  від волонтерів за сприяння обласної ради та Громадської ради при обласній військовій адміністрації і безпосередньо голови ради Анатолія Войного.

За словами в. о. керівника підприємства Тетяни Сподинюк, йдеться про дитячі ліжка з кліматконтролем, кисневий концентратор та велику кількість одноразових медичних рукавичок.

Розглянувши запит КНП «Кіровоградський обласний центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» щодо заміни застарілого обладнання, обласна рада та громадські активісти Кропивницького знайшли волонтерів, які могли б надати необхідне устаткування. Зокрема, на заклик про надання допомоги хворим дітям Кіровоградщини відгукнувся Микола Кибукевич, виконавчий директор ГО «Народжені служити людям», яка базується в селищі Макарів Київської області.

Доставив зазначене обладнання в КНП «Кіровоградський обласний центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям благодійник, волонтер, представник ГО «Фундація духовного та національного відродження «Чорний ворон» Геннадій Шевченко.

Читайте також: До Кіровоградщини надійшла чергова партія вакцин проти COVID-19

Джерело: zpu.kr.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *