Підійде і для сніданку, і для святкового столу. Сир не єдиний варіант для наповнення рулету, сміливо експериментуйте з начинкою
Інгредієнти:
Омлет:
6 яєць;
150 грамів майонезу;
1 столова ложка борошна;
150 грам напівтвердого сиру;
перець чорний мелений — за смаком;
сіль;
рослинна олія (змастити форму).
Начинка:
3 плавлених сирків;
3 зубчики часнику;
свіжий кріп;
100 грам майонезу;
сіль, перець чорний — за смаком.
Рулет з омлету з начинкою. Покроковий рецепт
Для початку приготуємо омлет. Збиваємо яйця міксером.
Додаємо майонез, сіль, перець чорний мелений. Ще раз все добре збиваємо.
Додаємо борошно, знову збиваємо.
В отриману масу натираємо на дрібній тертці твердий сир, перемішуємо.
Деко застеляємо пергаментним папером і рясно змащуємо рослинною олію.
Виливаємо на лист тісто і розрівнюємо.
Відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хв.
Поки омлет запікається в духовці, готуємо начинку з плавлених сирків. Попередньо заморожені плавлені сирки (10-15 хвилин у морозилці) натираємо на дрібній тертці.
Додаємо кріп, часник, майонез. Перемішуємо.
Змащуємо остиглий омлет начинкою і скручуємо в рулет.