Не знаєш, чого б такого ситного та оригінального приготувати нашвидкуруч? Пропонуємо скуштувати смажену вермішель на сковороді! Швидко та легко – чудовий спосіб по-новому обіграти давно знайомі продукти!
Зміст
1. Смажена вермішель на сковороді – класичний рецепт
У процесі можеш додати будь-які спеції до смаку.
Тобі знадобиться: 150 г вермішелі, 1/2 склянки води, 2 ст. олії, 0,5 ч.л.солі.
Розігрів сковорідку з маслом, засип туди вермішель і обсмажуйте 5-7 хвилин, помішуючи. Додай сіль, влий воду і готуй 5 хвилин під кришкою.
2. Смажена вермішель із фаршем на сковороді
Це вже навіть не просто гарнір, а повноцінна основна страва.
Зараз читають:Курячі ніжки в мультиварці: 20 легких та швидких рецептів
Тобі знадобиться: 300 г вермішелі, 450 г м'ясного фаршу, 1 цибулина, 1 морква.
Приготування: Обсмаж вермішель у парі ложок олії до золотистості. Окремо обсмаж подрібнену цибулю та моркву. Додай засмажку до вермішелі разом з фаршем, приправ, влий трохи води та туші 20-25 хвилин.
3. Смажена вермішель із сиром на сковороді
Підійде будь-який сир, який плавиться, так що вибирай на власний розсуд.
Тобі знадобиться: 100 г вермішелі, 150 мл води, 60 г сиру.
Приготування: Пару хвилин обсмаж вермішель у ложці олії, помішуючи. Додай воду та туші 5-7 хвилин під кришкою. Додай спеції та тертий сир, перемішай і зніми з вогню.
4. Смажена вермішель із яйцем на сковороді
Виходить подвійно ситно і навіть без м'яса.
Тобі знадобиться: 100 г вермішелі, 150 мл води, 1 яйце, спеції.
Обсмаж вермішель на сковороді в ложці олії до рум'яності. Влий воду, додай спеції і готуй ще 5 хвилин. Влий збите яйце, помішуючи, і готуй ще 1-2 хвилини.
Зараз читають:Малинове варення-п'ятихвилинка – 20 відмінних рецептів приготування
5. Смажена вермішель із цибулею на сковороді
Цибуля – найпростіша добавка до смаженої вермішелі для смаку та аромату.
Тобі знадобиться: 300 г вермішелі, 3-4 цибулини.
Обсмаж вермішель до золотистості в ложці олії. Після чого влий туди 2 склянки окропу і тушкуй до випаровування вологи. Окремо обсмажте до рум'яності подрібнену цибулю і змішайте її зі смаженою вермішеллю.
6. Смажена вермішель із сосисками на сковороді
Замість сосисок також можна взяти будь-яку ковбасу чи шинку.
Тобі знадобиться: 250 г вермішелі, 300 г сосисок, 100 г цибулі, спеції.
Дрібно наріж цибулю, обсмаж її пару хвилин до м'якості, додай нарізані сосиски і смаж до рум'яності ще 6-8 хвилин. Паралельно в іншій сковороді обсмажте до рум'яності вермішель, а потім влийте 350 мл води і готуй 5 хвилин під кришкою. Змішай смажену вермішель із сосисками, приправ за смаком і готуй разом ще 2-3 хвилини.
Зараз читають:15 найсмачніших рецептів повидла з ранеток
7. Смажена вермішель із овочами на сковороді
А якщо це має бути швидкий рецепт, тоді візьми готову овочеву суміш.
Тобі знадобиться: 200 г вермішелі, 200 г замороженої овочевої суміші, 170 мл окропу, 1 цибулина.
Обсмаж вермішель до золотистості в ложці олії. Влий воду і готуй під кришкою близько 5 хвилин. Окремо обсмажте подрібнену цибулю з овочами протягом 10-15 хвилин. Змішай з вермішеллю, приправ та прогрій всі разом 1 хвилину.
8. Смажена вермішель із беконом на сковороді
Можеш посипати готову вермішель тертим сиром чи рубаною зеленню.
Тобі знадобиться: 250 г вермішелі, 200 г бекону, спеції.
Приготування: Обсмажити нарізаний бекон в олії до рум'яності та відклади. У тому ж олії обсмаж до рум'яності суху вермішель. Влий 1-1,5 склянки води і готуй її 5 хвилин під кришкою. Додай бекон та спеції, і готуй ще 1-2 хвилини.
Джерело: dietcenter.com.ua