Кульбаба лікує рак, гепатит, захворювання печінки, нирок, шлунка … От як правильно приготувати його!

Кульбаба була популярною рослиною протягом тисячоліть, і її цілющі властивості були використані при лікуванні різних захворювань і станів здоров'я.

Вона очищає печінку, стимулює вироблення жовчі, регулює рівень холестерину в крові, лікує алергії, та надає велику допомогу вагітним жінкам і жінкам у період менопаузи, передає Ukr.Media.

Краще всього, зібрати її на початку весни, в квітні, і з місць, які не надто забруднені. Стебло є найбільш корисною частиною, так як вона лікує діабет, очищає кров, регулює обмін речовин, лікує проблеми з шлунком.

ЇЇ листя багаті вітамінами і можуть бути додані в салати і різні страви, щоб допомогти вам скинути вагу і отримати необхідні поживні речовини. Квіти використовуються в приготуванні сиропу, який очищає кров, покращує травлення, знімає кашель.

Корінь кульбаби: Боротьба з раком і різні інші проблеми зі здоров'ям.

Ви повинні очистити коріння, розрізати їх, і залишити сушитися на свіжому повітрі протягом 15 днів. Після цього ви повинні зберігати їх у банці в темному, прохолодному місці.

Коріння є надзвичайно корисними для печінки, жовчного міхура, нирок, лімфи, а також ефективно лікують запори, вугровий висип, гепатит, ревматизм, запор, а також цисти, пухлини і рак.

Він особливо ефективний і корисний у разі жіночих хвороб і проблем, пов'язаних з годуванням груддю.

Рецепт сиропу:

Інгредієнти:

400 жовтих квітів кульбаби
4 нарізаного лимона
4 нарізаних апельсина
3 літри води

Інструкції:

Додайте інгредієнти у воду і залиште їх на 24 години.

Потім додайте 2 склянки цукру і варіть протягом півхвилини.

Коли суміш стає густою, зніміть з вогню і влийте в стерилізовані банки. Використовуйте засіб для лікування звичайних простудних захворювань, кашлю та бронхіту.

Рецепт чаю.

Чай з кульбаби готується з висушених, дрібно нарізаних, подрібнених і змішаних листя кульбаби. Візьміть половину чайної ложки суміші і додайте в склянку з водою, щоб приготувати чай.

Ви можете також змішати 60 грамів цієї суміші з 30 г сухих коренів кульбаби. Додайте суміш у 2,5 мл води, і трохи солі. Закип'ятіть і варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин. Потім процідіть, і випивайте склянку три рази в день.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *