20 незрівнянних рецептів пирога з персиками

Всім любителям домашньої випічки точно знадобиться ця добірка. Пиріг з персиками готується легко та швидко, буквально з підручних інгредієнтів. Влітку бери свіжі фрукти, а взимку підійдуть – консервовані. Вибрали для тебе 20 відмінних рецептів з різними видами тесту та способами приготування!

Зміст

  • 1. Пиріг з персиками на кефірі
  • 2. Пиріг з персиками на сметані
  • 3. Пиріг з персиками на олії
  • 4. Пиріг з персиками на молоці
  • 5. Пиріг з персиками на сковороді
  • 6. Пісочний пиріг з персиками
  • 7. Пиріг з персиками із листкового тіста
  • 8. Пиріг з персиками у мультиварці
  • 9. Пиріг з персиками та сиром
  • 10. Пісний пиріг з персиками
  • 11. Манний пиріг з персиками та кокосовою стружкою
  • 12. Вівсяний пиріг з персиками
  • 13. Шоколадний пиріг із персиками
  • 14. Пиріг з персиками та маскарпоне
  • 15. Пиріг з персиками та яблуками
  • 16. Пиріг з персиками та грушами
  • 17. Пиріг з персиками на йогурті
  • 18. Пиріг з персиками без яєць
  • 19. Дієтичний пиріг із персиками
  • 20. Пиріг з персиками та мигдалем
  • 1. Пиріг з персиками на кефірі

    Один із найпростіших пирогів нашвидкуруч – чудове частування для всієї родини.

    Тобі знадобиться: 220 г муки|борошна|, 1 ч.л. ванільного цукру, 1 ч. л. соди, 1 щіпка солі, 110 г вершкового масла|мастила|, 2 яйця, 150 г цукру, 250 мл кефіру, 3 персика.

    Збий яйця з цукром і додай кефір з розтопленим вершковим маслом. Окремо змішай сухі інгредієнти, що залишилися, додай їх в кілька заходів і вимішай тісто. Втрути в тісто довільно нарізані персики, вилий все у форму і випікай пиріг у духовці 35-40 хвилин при 175 градусах.

    2. Пиріг з персиками на сметані

    Зметане тісто завжди неймовірно ніжне та повітряне – тут неможливо прогадати.

    Тобі знадобиться: 1 склянка борошна, 1 склянка цукру, 1 склянка сметани, 3 яйця, 3 персики, 0,5 ч.л. соди.

    Збий яйця з цукром і додай сметану. Потім додай просіяне борошно з содою і вилий тісто у форму. Зверху красиво розклади часточки персиків і випікай пиріг у духовці 40 хвилин при 180 градусах.

    3. Пиріг з персиками на олії

    При всій своїй простоті такий пиріг виходить дуже ошатним.

    Тобі знадобиться: 240 г борошна, 180 г цукру, 2 персики, 2 яйця, 100 мл молока, 85 мл олії, 2 ч.л. ванільного цукру, 1,5 ч.л. розпушувача.

    Збий віночком яйця з усім цукром і додай просіяне борошно з розпушувачем. Потім влий олію і тепле молоко, і перемішай. Вилий тісто у форму, гарно виклади скибочки персиків і випікай пиріг у духовці 45 хвилин при 180 градусах.

    4. Пиріг з персиками на молоці

    Підготовка цього пирога займе буквально 10 хвилин – чудовий швидкий рецепт.

    Тобі знадобиться: 200 г цукру, 240 г борошна, 125 мл молока, 1 яйце, 1 банка консервованих персиків, 100 г вершкового масла|мастила|, 1,5 ч.л. розпушувача, 1 щіпка солі.

    Приготування: Збийте міксером м'яке вершкове масло з цукром. Додай яйце і знову збий. Додай половину просіяного борошна з сіллю і розпушувачем, потім – тепле молоко, і потім сухі інгредієнти, що залишилися. Вилий тісто у форму, виклади зверху персикові часточки і випікай пиріг 40-45 хвилин у духовці при 180 градусах.

    5. Пиріг з персиками на сковороді

    Найпростіший заливний пиріг, для якого навіть не потрібно гріти духовку.

    Зараз читають:20 рецептів оладок на молоці, які тануть у роті

    Тобі знадобиться: 250 г персиків, 50 г вершкового масла, 70 г цукру, 1 яйце, 8 г ванільного цукру, 50 мл олії, 100 мл молока, 160 г борошна, 8 г розпушувача.

    Приготування: Розріж персики на половинки. Розігрій на сковороді вершкове масло, додай ложку цукру та розчини. Виклади персики зрізом донизу і готуй їх 5 хвилин на середньому вогні.

    Збий яйце з звичайним і ванільним цукром, що залишився. Додай олію, а потім – просіяне борошно з розпушувачем. Залий персики тістом і готуй пиріг під кришкою 15 хвилин на слабкому вогні. Переверни його за допомогою тарілки та готуй ще 5-7 хвилин з іншого боку.

    6. Пісочний пиріг з персиками

    Пісочне тісто не потребує особливих кулінарних навичок, і цей рецепт – наочне підтвердження.

    Тобі знадобиться: 100 г вершкового масла|мастила|, 80 г цукру, 80 г сметани, 1 щіпка ваніліну, 1 щіпка солі, 270 г муки|борошна|, 500 г персиків, 1 ст.л. крохмалю.

    Приготування: Змішай борошно, ванілін, сіль та 50 г цукру. Додай нарізане вершкове масло і розітри все в крихту. Додай сметану і швидко замісити тісто. Якщо воно розсипається, то додай ложку крижаної води. Відправте тісто на півгодини в холодильник.

    Більшу частину тесту розкатай у форму. Присип крохмалем і виклади часточки персиків. Присип їх цукром. Найменшу частину тіста натрій на тертці і засип пиріг. Відправ його в духовку на 35 хвилин при 180 градусах.

    7. Пиріг з персиками із листкового тіста

    Листкове тісто можна брати як дріжджове, так і прісне – на твій смак.

    Тобі знадобиться: 500 г листкового тіста, 3 персики, 50 г вершкового масла|мастила|, 150 г цукру, 1 жовток, цукрова пудра.

    Розтопи вершкове масло з цукром на сковороді. Виклади туди нарізані часточками персики і обсмажуйте до карамелізації, помішуючи. Розкатай більшу частину тіста на застелений пергаментом лист, наколи виделкою і виклади начинку.

    Тісто, що залишилося, наріж смужками і виклади зверху гратами, защипуючи краї. Змасти все жовтком і випікай пиріг півгодини при 180 градусах у духовці. Посип остиглий пиріг цукровою пудрою.

    8. Пиріг з персиками у мультиварці

    Готувати пироги в мультиварці – одне задоволення, тому що не потрібно стежити за часом і нічого не пригорає.

    Тобі знадобиться: 180 г вершкового масла, 3 яйця, 10 г розпушувача, 280 г борошна, 400 г персиків, 1 пакетик ваніліну, 150 г цукру.

    Приготування: Збий яйця з цукром та ваніліном. Додай розтоплене вершкове масло і потім просіяне борошно з розпушувачем. Змасти чашу мультиварки тим же маслом, злегка присип цукром і виклади частину персиків, нарізаних часточками.

    Персики, що залишилися, наріж кубиком і втрути в тісто. Вилий тісто в чашу і готуй пиріг 1:00 в режимі «Випічка» або в режимі «Мультиповар» при 125 градусах.

    9. Пиріг з персиками та сиром

    Дуже смачний пиріг з пісочною основою та найніжнішою сирною начинкою.

    Тобі знадобиться: 2 яйця, 110 г цукру, 80 г вершкового масла|мастила|, 130 г борошна, 1 ч.л. розпушувача, 330 г сиру, 80 г сметани, 1 ч.л. ванільного цукру, 250 г консервованих персиків.

    Приготування: Змішай борошно, що просіює, з розпушувачем і 50 г цукру. Додай нарізане масло і розітри все в крихту. Додай одне яйце, швидко заміси тісто і прибери на півгодини в холодильник. Потім розкатай його у форму, сформуй бортики і наколи виделкою.

    Зараз читають:20 шикарних рецептів джему з чорниці

    Наріж персики часточками. Збий у блендері сир, друге яйце, весь цукор і сметану, що залишився. Вили половину сирної маси, виклади половину персиків і повтори шари. Випікай пиріг у духовці приблизно 45 хвилин при 180 градусах.

    10. Пісний пиріг з персиками

    Навіть у пост не обов'язково відмовлятися від усіх улюблених десертів!

    Тобі знадобиться: 250 г борошна, 100 мл окропу, 40 мл олії, 100 г цукру, 1 ч.л. розпушувача, 200 г персиків.

    Приготування: Додай у половину борошна 50 г цукру та розпушувач. Влий масло і окріп, і швидко все перемішай. Додай борошно, що залишилося, заміси тісто і дай йому 15 хвилин відпочити. Розкатай тісто в пласт, виклади часточки персиків і присип цукром, що залишився. Загорни краї та випікай пиріг у духовці 20-25 хвилин при 190 градусах.

    11. Манний пиріг з персиками та кокосовою стружкою

    Ще один цікавий пісний та веганський рецепт пирога для любителів різноманітності.

    Тобі знадобиться: 200 г манки, 2 консервовані персики, 200 мл персикового сиропу, 50 г кокосової стружки, 50 мл олії, 50 г борошна, 100 г цукру, 2 ч.л. розпушувача.

    Змішай манку, кокосову стружку , цукор і сироп, і залиш на 20 хвилин. Додай олію, а потім – просіяне борошно з розпушувачем. Вилий тісто у форму, прикрась часточками персиків і випікай пиріг 40 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

    12. Вівсяний пиріг з персиками

    Не зовсім ПП пиріг, але дуже оригінальний – обов'язково спробуй!

    Тобі знадобиться: 2 склянки вівсяних пластівців, 3 яйця, 100 г цукру, 100 г вершкового масла|мастила|, 4-5 персиків, 30 мл коньяку, 1 ч.л. крохмалю, 0,5 ч.л. соди, 1 ч. л. оцту.

    Збий міксером яйця з цукром. Додай м'яке вершкове масло і знову збий. Додай вівсяні пластівці та гашену оцтом соду, та заміси тісто. Виклади його у форму і зверху виклади часточки персиків. Відправ пиріг на 30-40 хвилин у духовку при 180 градусах.

    13. Шоколадний пиріг із персиками

    Бери какао-порошок із високим відсотком самого какао – він шоколадніший.

    Тобі знадобиться: 120 г борошна, 100 г коричневого цукру, 75 г вершкового масла|мастила|, 2 яйця, 2 ст.л. какао, 1 ст. розпушувача, 400 г консервованих персиків.

    Приготування: Зби в піну яйця з цукром і додай розтоплену олію. Потім додай просіяне борошно з какао та розпушувачем. Вилий тісто у форму, зверху виклади нарізані часточками персики і випікай пиріг близько 45 хвилин у духовці при 180 градусах.

    14. Пиріг з персиками та маскарпоне

    За бажанням присип його горіхами або кокосовою стружкою перед випічкою.

    Тобі знадобиться: 300 г муки|борошна|, 1 ч.л. розпушувача, 200 г цукру, цедра 1 лимона, 100 г вершкового масла|мастила|, 3 яйця, 1 щіпка солі, 250 г маскарпоне, ще 2 ст.л. муки|борошна|, 2 ст.л. йогурту, 3 персики.

    Приготування: Змішай борошно, розпушувач, сіль та половину цукру. Додай нарізане масло і розітри все в крихту. Додайте 2 яйця і цедру, вимішайте тісто і відправте його на півгодини в холодильник. Розкочуй його у форму, сформуй бортики і наколи виделкою. Відправте основу в духовку на 15 хвилин при 190 градусах.

    Збий у блендері маскарпоні, йогурт, цукор і яйце, що залишився, і ще 2 ложки борошна. Вилий крем на тісто і зверху виклади половинки персиків. Випікай пиріг ще 45 хвилин|мінути| при 170 градусах.

    Зараз читають:20 супів з креветками, від яких ти будеш у захваті

    15. Пиріг з персиками та яблуками

    Ще один швидкий рецепт пирога до чаю із мінімуму продуктів!

    Тобі знадобиться: 3 яйця, 1 склянка борошна, 1 склянка цукру, 3 яблука, 2 персики, 1 ч.л. лимонної цедри, 1 жменю родзинок|ізюму|, 0,5 ч.л. соди, 1 ч. л. лимонного соку.

    Приготування: Зби яйця з цукром, додай борошно, що просіює, і потім додай гашену лимонним соком соду. Туди ж додай цедру та родзинки. Дрібно наріж яблука та персики, виклади у форму та залий тестом. Випікай пиріг близько 30-40 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

    16. Пиріг з персиками та грушами

    Груші та персики дають сік, завдяки якому тісто просто тане у роті.

    Тобі знадобиться: 3 груші, 3 персики, 150 г борошна, 3 яйця, 100 г цукру, 1 ч.л. розпушувача, 80 г вершкового масла|мастила|.

    Приготування: Збий міксером яйця, розтоплену олію та 75 г цукру. Додай борошно, що просіює, з розпушувачем і перемішай. Виклади у форму нарізані часточками фрукти, присип цукром, що залишився, і залий тестом. Випікай пиріг близько 45 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

    17. Пиріг з персиками на йогурті

    Можна взяти йогурт із добавками – ягідний чи кокосовий, щоб було цікавіше.

    Тобі знадобиться: 400 г персиків, 50 мл олії, 300 г борошна, 5 г соди, 50 г вершкового масла, 3 яйця, 200 г цукру, 250 мл йогурту, 0,5 ч.л. солі.

    Приготування: Зби обидва види олії з цукром добіла і додай яйця. Ще раз все збий і додай йогурт, а потім – соду та сіль. Наприкінці втрути в тісто борошно, що просіює. Виклади на дно форми половину персиків часточками, зали тестом і зверху знову виклади персики. Впекай пиріг у духовці 45 хвилин|мінути| при 170 градусах.

    18. Пиріг з персиками без яєць

    Буває, що хочеться приготувати пиріг до чаю, а яйця скінчилися. Лови рішення!

    Тобі знадобиться: 300 мл кефіру, 150 г цукру, 1 ч.л. соди, 1,5 ст. олії, 1,5 склянки борошна, 4 персики.

    Приготування: Зби віночком кефір з цукром і маслом, і потім додай борошно, що просіює, з содою. Перемішай тісто, вилий у форму і зверху виклади нарізані персики. Випікай пиріг у духовці півгодини за 180 градусів.

    19. Дієтичний пиріг із персиками

    За бажанням заміни половину персиків сливами або абрикосами.

    Тобі знадобиться: 150 г сиру, 50 г вівсяного борошна, 50 г рисового борошна, 1 яйце, 50 г 20% сметани, 1 ч.л. розпушувача, 2 ч.л. стевії, 400 г персиків.

    Приготування: Змішай сир, сметану та яйце. Додай стевію, обидва види борошна та розпушувач. Виклади тісто у форму та зверху виклади нарізані персики. Випікай пиріг близько 40 хвилин|мінути| при 180 градусах в духовці.

    20. Пиріг з персиками та мигдалем

    Якщо немає готової мигдальної муки, тоді просто подрібни горіхи в кавомолці.

    Тобі знадобиться: 75 г мигдального борошна, 200 г борошна, 150 г вершкового масла|мастила|, 150 г цукру, 2 яйця, 100 мл сметани, 4 персики, 1 ч.л. ванільної есенції, 1 ч.л. розпушувача.

    Збий до пишності м'яку олію і поштучно додай яйця, а потім – ваніль. Втрути мигдальне борошно, потім – сметану, і потім – звичайне борошно з розпушувачем. Вимішай тісто, виклади у форму і зверху виклади нарізані часточками персики. Випікай пиріг у духовці 45 хвилин|мінути| при 180 градусах.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *