12 незрівнянних рецептів свинячих реберець у рукаві в духовці

Один із найпростіших способів приготувати ніжні та соковиті свинячі реберця – це запекти їх у рукаві в духовці. Тут практично неможливо помилитися незалежно від того, який маринад або добавки ти використовуєш. А якщо хочеш зробити реберця більш рум'яними, то розріж пакет за 10 хвилин до кінця запікання. Ділимося найкращими рецептами!

Зміст

  • 1. Свинячі реберця в соєвому соусі в рукаві
  • 2. Свинячі реберця з медом у рукаві
  • 3. Свинячі реберця з картоплею в рукаві в духовці
  • 4. Свинячі реберця з овочами в рукаві
  • 5. Свинячі реберця з рисом у рукаві
  • 6. Свинячі реберця з капустою в рукаві в духовці
  • 7. Свинячі реберця з грибами в рукаві
  • 8. Свинячі реберця в пиві в рукаві
  • 9. Свинячі реберця в томаті в рукаві
  • 10. Свинячі реберця зі сметаною в рукаві
  • 11. Свинячі реберця з гірчицею в рукаві в духовці
  • 12. Свинячі реберця з апельсином у рукаві
  • 1. Свинячі реберця в соєвому соусі в рукаві

    За бажанням додай у маринад ложку меду чи гірчиці.

    Тобі знадобиться: 1 кг свинячих реберець, 100 мл соєвого соусу, 30 мл оливкової олії, 1 ст.л. винного оцту, 3 зубчики часнику, 1 перець чилі, спеції.

    Приготування: Дрібно порубай часник і чилі, і змішай з рештою інгредієнтів для маринаду. Наріж реберця на частини, замаринуй їх на півгодини, а потім – переклади все в рукав і запікай 1 годину при 180 градусах.

    2. Свинячі реберця з медом у рукаві

    Якщо мед дуже густий, то спочатку розтопи його на водяній бані.

    Тобі знадобиться: 700 г свинячих реберець, 2 цибулини, 4 ст.л. соєвого соусу, по 2 ст. меду та оливкової олії, спеції.

    Приготування: Розроби реберця і наріж цибулю пір'ям. Змішай соєвий соус, мед, олію та спеції, і потім перемішай всі інгредієнти разом. Залиш маринуватися на 1 годину в холодильнику, виклади в рукав і запікайте реберця в духовці 50 хвилин при 190 градусах.

    Зараз читають:20 оригінальних закусок на Різдво 2023

    3. Свинячі реберця з картоплею в рукаві в духовці

    Картопля – один з найкращих гарнірів до свинячих реберець, так що приготуємо все відразу разом!

    Тобі знадобиться: 600 г свинячих реберців, 5 картоплин, 1 цибулина, спеції.

    Приготування: Розроби реберця, наріж картоплю часточками, а цибуля – кільцями. Виклади все в рукав, приправ та відправ у духовку на 1 годину при 190 градусах.

    4. Свинячі реберця з овочами в рукаві

    Набір овочів можеш сміливо змінювати чи доповнювати на власний смак.

    Тобі знадобиться: 600 г свинячих реберець, 1 кг картоплі, 1 цибулина, 1 морква, 1 баклажан, 1 кабачок, 1 болгарський перець, спеції, 5 ст.л. оливкової олії.

    Приготування: Розроби реберця на частини і наріж всі овочі середніми шматочками. Змішай все з олією та спеціями, виклади в рукав і запікай 1 годину в духовці при 190 градусах.

    5. Свинячі реберця з рисом у рукаві

    Виходить щось на зразок плову, тільки прямо з духовки.

    Тобі знадобиться: 1-1,5 склянки рису, 400 г свинячих реберець, 2 цибулини, 2 моркви, 2 головки часнику, спеції.

    Розроби реберця і обсмаж їх з усіх боків до рум'яності. Додай рубану цибулю і терту моркву, і смажу ще пару хвилин. Виклади все у форму, зверху виклади промитий рис і засип спеціями.

    Встроми головки часнику і залий все водою, щоб вона покривала рис. Загорни форму в рукав для запікання та зроби пару маленьких отворів для пари. Відправте блюдо в духовку на 1 годину при 190 градусах.

    6. Свинячі реберця з капустою в рукаві в духовці

    За традицією, такі страви готують у сковороді або казані, але й у рукаві це робити дуже зручно.

    Зараз читають:15 салатів з авокадо та огірком, які сподобаються всій родині

    Тобі знадобиться: 500 г свинячих реберець, 500 г капусти, 1 цибулина, 1 морква, 2 ст.л. томатної пасти, 100 мл води, 30 мл оливкової олії, спеції.

    Приготування: Розроби реберця і злегка обсмаж з усіх боків. Окремо обсмаж подрібнену цибулю і терту моркву, додай нашатковану капусту та смажу ще 10 хвилин. Відправте всі інгредієнти в рукав. Змішай воду, масло та томатну пасту зі спеціями, влий туди ж, зав'яжи і відправь все в духовку на 50-60 хвилин при 180 градусах.

    7. Свинячі реберця з грибами в рукаві

    Перед подачею рекомендуємо посипати готові ребра зеленню та зеленою цибулею.

    Тобі знадобиться: 600 г свинячих реберець, 400 г грибів, 50 мл соєвого соусу, 2 цибулини, 1 ст.л. прованських трав, спеції, 20 мл оливкової олії.

    Приготування: Розроби реберця, наріж цибулю кільцями і розріж великі гриби. Склади все в рукав і додай решту інгредієнтів. Перемішати та запікати страву в духовці 50 хвилин при 190 градусах.

    8. Свинячі реберця в пиві в рукаві

    Пивний маринад – один із найпростіших та універсальних варіантів для реберців.

    Тобі знадобиться: 1 кг свинячих реберець, 1 склянка пива, 2 фіолетові цибулини, 4 зубчики часнику, півпучка зелені, спеції.

    Приготування: Розроби реберця на частини і змішай зі спеціями. Додай рубану зелень і часник з нарізаною кільцями цибулею, перемішай все і залий пивом. Залиш реберця маринуватися на пару годин у холодильнику, а потім злий зайвий маринад, виклади все в рукав і запікай 1 годину при 190 градусах.

    9. Свинячі реберця в томаті в рукаві

    Смачні та ароматні запечені ребра з прекрасною рум'яною скоринкою.

    Зараз читають:20 ПП рецептів на Новий рік, які неодмінно здивують

    Тобі знадобиться: 1 кг свинячих реберців, 100 г томатного соусу, 1 ч.л. аджики, по 1 ч. л. базиліка та орегано, 2 ст.л. соєвого соусу, 3 зубчики часнику, спеції.

    Приготування: Змішай томатний соус, тиск часник і всі спеції. Розроби реберця, перемішай їх з соусом і залиш на півгодини. Виклади все в рукав і запікайте близько 1 години в духовці при 180 градусах.

    10. Свинячі реберця зі сметаною в рукаві

    Для цього рецепту рекомендуємо використовувати жирнішу сметану.

    Тобі знадобиться: 1 кг свинячих реберець, 4 цибулини, 1 ст.л. борошна, 1 склянка сметани, 1 ст. прованських трав, спецій.

    Приготування: Наріж реберця на частини, а цибуля кільцями. Змішай сметану з борошном та спеціями до однорідності. Замарин все на півгодини, переклади в рукав. Запікай реберця в духовці 1 годину при 180 градусах.

    11. Свинячі реберця з гірчицею в рукаві в духовці

    Найсмачніше змішати для такого маринаду кілька видів гірчиці.

    Тобі знадобиться: 500 г свинячих реберець, 3 ст.л. оливкової олії, по 2 ст.л. гострої та діжонської гірчиці, 2 ч.л. бальзаміка, 3 зубчики часнику, спеції.

    Змішай всі інгредієнти для маринаду. Розроби реберця, обмасти цим соусом і залиш у холодильнику під кришкою на годину. Переклади в рукав і відправ все на 1 годину в духовку при 190 градусах.

    12. Свинячі реберця з апельсином у рукаві

    Такі реберця можна сміливо подати навіть на святковий стіл!

    Тобі знадобиться: 1 кг свинячих реберців, 1 апельсин, 1 ст.л. паприки по 1 ч.л. гірчиці та томатного соусу, по 2 ст.л. червоного вина та соєвого соусу, 1 ст.л. оливкової олії, спеції.

    Приготування: Змішай всі інгредієнти, крім реберців та апельсина. Розроби реберця, апельсин наріж тонкими часточками, перемішай все разом і відправ у рукав. Запікайте страву 1 годину в духовці при 180 градусах.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *