Покроковий рецепт борщу з ковбасою – Швидко і Смачно!

Вітаю! Сьогодні ми з вами зануримося у вир кулінарії та разом приготуємо неперевершений, смачний, душевний борщ з ковбасою! Це не просто ситне блюдо, це — кулінарний шедевр, що зігріє вас у холодний день та подарує відчуття домашнього затишку.

Зміст

  • Що потрібно для борщу з ковбасою?
  • Інгредієнти:
  • Покроковий процес приготування борщу з ковбасою
  • Крок 1: Підготовка інгредієнтів
  • Крок 2: Приготування бульйону
  • Крок 3: Заправка для борщу
  • Крок 4: Варіння борщу
  • Крок 5: Фінальний акорд
  • Подача борщу
  • Що потрібно для борщу з ковбасою?

    Перед тим як приступити до готування, давайте підготуємо все необхідне. Нижче ви знайдете список продуктів, які нам знадобляться для приготування борщу.

    Інгредієнти:

    • Ковбаса (куряча або свиняча) — 300 г
    • Буряк — 1 середній
    • Картопля — 3-4 середніх
    • Морква — 1 велика
    • Цибуля — 1 велика
    • Капуста білокачанна — 300 г
    • Томатна паста — 2 ст. л.
    • Вода — 2 л
    • Олія для смаження
    • Часник — 2-3 зубчики
    • Лавровий лист, сіль, чорний мелений перець — за смаком
    • Зелень (кріп, петрушка) для подачі
    • Сметана для подачі (за бажанням)

    Зараз читають:15 рецептів коржиків на воді, які готуються простіше простого

    Покроковий процес приготування борщу з ковбасою

    Отже, все підготовлено? Тоді давайте розпочинатимемо!

    Крок 1: Підготовка інгредієнтів

  • Почнемо з того, що почистимо й наріжемо картоплю кубиками. Це буде наша основа для бульйону.
  • Тепер візьмемося за буряк. Його потрібно очистити, нарізати соломкою або натерти на крупній тертці — так він краще віддасть свій колір.
  • Далі — морква. Її теж очищаємо та шаткуємо соломкою чи тремо на тертці, за бажанням.
  • Не забудьте про цибулю: її наріжемо дрібним кубиком.
  • Капусту шинкуємо довільно, але не занадто дрібно.
  • Крок 2: Приготування бульйону

    Основа борщу — це бульйон. Для нашого рецепту ми приготуємо його на основі ковбаси. Нарізану ковбасу кладемо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Додамо трохи солі. Нехай кипить хвилин 10-15, а після — додаємо картоплю.

    Зараз читають:ПП-цукерки: 15 незрівнянних рецептів на будь-який смак

    Крок 3: Заправка для борщу

    Поки бульйон готується, займемося заправкою. Буряк є одним з головних інгредієнтів, що забезпечує насичений колір борщу. На сковорідку вливаємо олію, викладаємо буряк та моркву. Смажимо на невеликому вогні, поки овочі не стануть м’якими. Потім додаємо томатну пасту та трохи води, щоб овочі не пригоріли.

    Крок 4: Варіння борщу

    Коли картопля стане майже готовою, додаємо до бульйону шатковану капусту. Після того, як капуста злегка розм’якне, вливаємо у каструлю заправку з буряка та моркви. Все разом варимо ще приблизно 10 хвилин. Не забудьмо про приправи: сіль, перець і лавровий лист додамо за смаком.

    Крок 5: Фінальний акорд

    За кілька хвилин до готовності додамо подрібнений часник та дрібно нарізану зелень. Вимкнемо вогонь і дамо борщу настоятися під закритою кришкою ще хвилин 10-15.

    Зараз читають:Стейки зубатки в духовці: 12 найсмачніших рецептів

    Подача борщу

    От і все, наш борщ готовий! Подавати його можна зі сметаною, посипавши зеленню свіжої петрушки чи кропу.

    Інгредієнт Кількість
    Борщ з ковбасою 1 порція
    Сметана за смаком
    Свіжа зелень декілька гілочок

    Тепер ви знаєте, як приготувати смачний та зігріваючий борщ з ковбасою! Ключ до ідеального смаку — це ваша любов і трошки терпіння, адже саме ці інгредієнти роблять будь-яку страву особливою. Смачного!

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *