Чому ніколи не можна зберігати каву в холодильнику

Може здатися, що найкращий спосіб продовжити термін зберігання їжі — це покласти її в холодильник, але експерти попереджають, що каву слід зберігати тільки в шафі. Мелену каву або цільнозернову ніколи не слід залишати в холодильнику, тому що це може зіпсувати її смак, інформує Ukr.Media.

Причина в тому, що кава вбирає запахи, якщо зберігається разом з іншими продуктами, які сильно пахнуть. Фахівці рекомендують зберігати каву в герметичному контейнері в шафі.

Так багато кави псується через погане зберігання, це дуже засмучує виробників кави. Кавові зерна — це натуральний продукт, як і вино, вони зіпсуються при неправильному зберіганні.

Щоб цінителі кави насолоджувалися своїм напоєм, її слід випити протягом декількох годин після обсмажування і подрібнення зерен.

Незважаючи на те, що багато експертів пояснюють, що зберігання кави в холодильнику зіпсує її аромат, деякі супермаркети, як і раніше пропонують покупцям зберігати свіжомелену каву в холодильнику або морозильній камері після відкриття.

Збереження корисних властивостей продукту безпосередньо залежить від правильності зберігання і приготування.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *